Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


De ce vă simțiți atât de aliniați cu Pleiadele sau cu Arcturus, Lira, Sirius, ori cu Maeștrii Înălțați? De ce atunci când vă gândiți la acestea vă vine în minte ideea de „acasă”?

Alinierea cu sistemele stelare (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a, prin Wendy Kennedy)Pe măsură ce vă încarnați, experiența și creșterea voastră nu se limitează la o singură lume. Dintr-o perspectivă universală, Pământul este destul de tânăr, astfel că mulți dintre voi ați petrecut foarte mult timp în alte sisteme stelare, învățându-vă lecțiile. Nu este surprinzător faptul că v-ați încarnat pe Pământ, deoarece acesta este o extensie a acelor lumi. Multe dintre ele au furnizat materialul genetic pentru această planetă.

Înainte de a vă încarna ați avut ocazia să priviți jos, prin coridoarele timpului, ca să vedeți unde este posibil să întâlniți capcane și unde este posibil să aveți nevoie de un pic de ajutor. Ați lăsat marcatori în ADN-ul vostru ca să declanșeze coduri și informații -ca o „hartă a comorii”- care să vă ajute pe drumul vostru. Indiciul cuprins în frecvența rezonantă a lecției este revelat abia după ce vă realizați obiectivul. Indiciul vă ajută să vă propulsați înainte.

Unul dintre indiciile pe care vi le-ați lăsat a fost alinierea cu un sistem stelar sau cu un grup celest. Acest lucru a fost făcut pentru a vă asigura că informațiile din toate sistemele stelare majore ajung din nou în conștiința pământească. Fiecare dintre rasele-rădăcină deține o versiune a adevărului, căci adevărul este colorat de percepție și fiecare a văzut desfășurarea evenimentelor din propriul punct de vedere. În funcție de ce anume doriți să realizați în această viață, ați ales să atrageți către voi lecțiile majore ale sistemului stelar respectiv.

Aceia dintre voi care vă aliniați cu Pleiadele atrageți două teme majore. Una este aceea a învățătorului și a ghidului. Pleiadienii sunt mentori și ghizi de milioane de ani pentru aceia dintre voi aflați în sistemul Helios (sistemul vostru stelar). Am fost onorați să primim însărcinarea de a vă supraveghea creșterea și dezvoltarea, asigurându-ne că cineva are grijă de voi. Alții dintre voi sunt atrași spre Pleiade pentru că în sistemul nostru se află soarele central, Alcyone, care se comportă ca o bibliotecă centrală ce conține toate înregistrările tuturor stelelor din această galaxie. Vă puteți imagina că Alcyone este un fel de „Bibliotecă a Congresului”. Fiecare Soare deține înregistrările fiecărei planete care îl orbitează, și se comportă ca o „bibliotecă principală”. La rândul său, fiecare planetă își stochează propriile înregistrări - „biblioteca locală”. Voi sunteți „cartea tipărită”.

Odată cu scufundarea Atlantidei, multe dintre cristalele din nucleul Pământului au fost deteriorate, îngreunând accesul la înregistrările Pământului. Mulți dintre voi, care sunteți atrași de Pleiade, sunteți custozi de înregistrări și ați venit ca să restaurați biblioteca deteriorată a Pământului.

Sistemul stelar Sirius a fost încărcat întotdeauna de războaie și conflicte. Este posibil ca aceia dintre voi care vă aliniați cu sistemul stelar Sirius să descoperiți că aveți multe amintiri ale unor vremuri de război, înțelegând prețul mare care urmează să fie plătit pentru asemenea acțiuni, precum și multe amintiri ale Comitetelor și Consiliilor create pentru a supraveghea pacea, printre care se numără și Federația Galactică. Sistemul stelar Sirius este cel mai divers sistem stelar, alături de cel al lui Helios. Acolo a existat mereu un amestec de specii și percepții, un Mare Experiment.

Liranii sunt maeștri ai vindecării, și aceasta este înțelepciunea care urmează să fie adusă din nou în lumea voastră. Civilizația voastră lemuriană a fost fondată de ființe care prima dată s-au încarnat după ce au fost în constelația Lira. Odată cu căderea Lemuriei, multe dintre ele s-au reîntors în sistemul lor stelar natal. Altele au rămas și s-au amestecat cu liniile genetice ale Atlantidei. Acum accesați din nou aceste informații pierdute, amintindu-vă cum să folosiți cristalele și sunetul pentru vindecare.

Multe dintre lumile lirane și arcturiene sunt lumi „acvatice”, iar multe dintre minunatele creaturi din oceanele voastre sunt „însămânțate” de acolo. Odată cu tranziția Pământului în dimensiunea a 4-a, multe dintre aceste specii, printre care se numără delfinii și balenele, își vor fi îndeplinit misiunea de a menține rezonanța pentru Pământ în vremurile lui de întuneric și nu vor mai considera că Pământul este domiciliul lor. Ele se vor încarna din nou în lumile lirane și arcturiene.

Sistemul stelar Arcturus este foarte competent în ceea ce privește matematica și sunetul. Comunicarea în multe limbaje -printre care se numără simbolurile geometrice și sunetul- este punctul lor forte. Arcturienii sunt maeștri alchimiști. Ei înțeleg elementele de bază ale universului și, cu respect pentru forța vitală, pot modifica materia în alte forme.

Aceia dintre voi care vă aliniați cu Maeștrii Înălțați, ați ales să reexaminați noțiunea de ierarhie; să vedeți că toți sunt egali - inclusiv aceia dintre voi pe care i-ați numit Maeștri. Pentru voi, lecția va fi să cercetați tot ce vi se spune și să ascultați la informațiile care rezonează cu voi. Căci, așa cum am mai spus, adevărul este întotdeauna colorat de percepție.

Există multe alte sisteme stelare, fiecare având punctul lui forte și fiecare aducând cu sine energiile lecțiilor învățate. Nu pot fi comparate unele cu altele, deoarece fiecare are propria sa perspectivă unică. Astfel, data viitoare când vă simțiți atrași de un anumit sistem stelar, opriți-vă și întrebați ce informații despre acele lumi și lecții urmează să vă amintiți.

Traducere: George Acu, 25 ianuarie 2014
Sursa articolului: http://higherfrequencies.net
Sursa imaginii: http://www.zastavki.com/eng/Space/wallpaper-31521.htm

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/alinierea-cu-sistemele-stelare