Opțiuni accesibilitate

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 16 mai vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 15 iunie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Pachet cărți Fondatorii 2022 - Editura Proxima Mundi
Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori (Ediția a 3-a) - Editura Proxima Mundi
Marele potențial uman (Ediția 1 revizuită) - Editura Proxima Mundi
Integrarea sufletului (Ediția 1 revizuită și adăugită) - Editura Proxima Mundi
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Ediția a 2-a, 2021) - Editura Proxima Mundi
Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) - Editura Proxima Mundi
Istoria reală a Pământului (Ediția 1 revizuită) - Editura Proxima Mundi
Viața la frontiera cunoașterii (Ediția a 2-a) - Editura Proxima Mundi
Conexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima Mundi

Dragi prieteni luminoși, sunt Maria Magdalena.

Vă cunosc – cunosc calea voastră – știu cine sunteți. Suntem conectați profund unul cu celălalt; legăturile noastre datează de multe secole. Suntem conectați ca o mare familie, iar conexiunea nu este una a minții, ci a inimii. Nu este ceva care ține doar de a ne ști unii pe ceilalți, ci este mai profundă de atât. Există o energie de grup care ne conectează – suntem o familie.

Trăiți în niște vremuri importante. Ați mai fost deja aici pe Pământ de multe ori și ați trecut prin multe lucruri în toate acele vieți. Ceea ce accelerează dezvoltarea inimii voastre este faptul că, în aceste vremuri, schimbarea de conștiință ajunge să fie mai împământată și mai vie în inimile și sufletele oamenilor. În inima voastră trăiește o speranță, o dorință, precum și reamintirea unei promisiuni pe care o purtați cu voi de multe vieți.

Ființa umană rănită (Maria Magdalena prin Pamela Kribbe)Doriți să aduceți pe Pământ o conștiință a inimii, iar prin acest proces începeți și să înfloriți. Doriți să vă conectați cu sufletul vostru în timp ce vă aflați pe Pământ. Doriți să vă lăsați lumina să radieze, astfel încât să deveniți o ființă umană fără teamă, una care îndrăznește să își asume propria lumină. Astfel, totodată, iluminați și lumea. Lumina voastră are un efect optimist, inspirator asupra celorlalți.

Însă, primul și cel mai mare pas al vostru este să recunoașteți lumina din interiorul vostru și să vă conectați cu sufletul vostru. Voi, toți cei care sunteți conectați cu mine, sunteți încurajați să mergeți pe ceastă cale, să vă conectați cu sufletul vostru, cu originea voastră divină, iar din acea stare să trăiți o viață inspirată. Acest lucru ajunge să fie din ce în ce mai posibil pe Pământ. Vibrația atmosferei Pământului se schimbă.

Deși încă mai predomină multă dezordine și haos, iar mulți oameni trăiesc multă durere emoțională și confuzie, semințele noului au fost semănate deja – voi sunteți acele semințe. Ați ales deja: doriți să vă urmați vocea inimii, vocea sufletului vostru. Însă, înainte de a putea face acest lucru, înainte de a trăi bucuria adevăratei libertăți, adesea dați de blocaje vechi – părți dense ale voastre care blochează temporar vederea propriei voastre lumini.

Atunci când trăiți într-un corp de femeie, este probabil că blocajele voastre au de a face cu durerea feminină colectivă; cu ceea ce psihicul feminin a trăit în multele secole care au trecut și încă mai trăiește și azi. Pe Pământ mai există încă locuri unde energia feminină nu este respectată și unde este chiar suprimată violent. Atunci când vă întrupați ca femeie, intrați cu un pas în acea istorie, în acea energie colectivă a trecutului, în care și voi ați participat pe parcursul mai multor vieți. Se intenționează să trăiți din nou experiența acelei energii, astfel încât să o puteți vindeca prin faptul de a vă vindeca în interior mai întâi.

În esență, acest lucru se reduce la faptul că femeile au acumulat un sentiment profund de nevrednicie din trecut. Ele au fost privite constant –și pentru multă vreme– ca cetățeni de mâna a doua, ca oameni de valoare mai mică. Ele nu s-au putut adapta la modul masculin de gândire, astfel că au fost considerate sexul mai slab. Totuși, talentele lor reale se află în domeniul intuiției și al capacității se a se conecta, al capacității de a percepe esența lucrurilor, însă empatia lor a fost desconsiderată și redusă la ideea că femeile ar fi emoționale, impulsive și incapabile să gândească lucrurile rațional.

Atât în învățăturile religioase, cât și în multe viziuni filozofice, femeile au fost devalorizate, iar acest lucru, desigur, nu s-a întâmplat numai în vorbe, ci și în fapte: s-a produs multă violență sexuală, care le-a afectat pe femei profund. Atunci când ați fost afectate în sexualitatea vostră –umilite, devalorizate–, acest lucru a lăsat urme adânci în mintea și în corpul vostru emoțional.

Astfel, puteți vorbi despre o rană colectivă prezentă în conștiința feminină, un sentiment de neputință, și, după cum am mai spus, un sentiment de inferioritate sau nevrednicie. Doresc să vă încurajez să priviți această rană cu cât mai multă compasiune. În voi există mâhnire, la fel ca în toate femeile, și este și supărare și resentiment. Numai cu o privire compasională la voi înșivă puteți pătrunde în esența durerii, iar în același timp în centrul puterii voastre.

Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, doresc să te încurajez să îți îndrepți atenția spre zona abdomenului, iar respirația ta te poate ajuta să faci asta. Prin a respira conștient în abdomenul tău, îți întorci automat atenția în partea de jos a trunchiului. Umple-ți abdomenul cu o conștiință blândă. Imaginează-ți că abdomenul îți este umplut de lumina ta. Atenția blândă nu este altceva decât lumină, deschidere, întâmpinare călduroasă și acceptare.

Determină dacă în zona abdomenului tău trăiește o femeie rănită – și îi încurajez atât pe bărbați, cât și pe femei să facă acest lucru. E posibil să vedeți o imagine a unei femei rănite, chiar dacă poate apărea o imagine diferită care indică indirect același lucru. De exemplu, în mulți oameni –atât bărbați, cât și femei– există o lipsă de încredere în propria lor energie feminină: sensibilitatea, intuiția voastră, capacitatea de a intui și simți. Adesea respingeți aceste capacități; vă adaptați la modul mai masculin de gândire care se află în jurul vostru, și astfel vă deconectați față de o sursă mai profundă de înțelepciune.

Vă cer să întindeți o mână femeii rănite din voi – chiar dacă aceasta poate apărea și ca o fată. Imaginați-vă că o chemați la voi și o priviți în ochi. Și, datorită faptului că o îmbrățișați deplin așa cum este, ea se simte văzută și vindecată parțial. Respirați lumină în ea; fiți conștienți de faptul că ea poartă poveri care sunt mult mai vechi decât această viață. Ați avut vieți anterioare; faceți parte din omenire, iar din această cauză veți avea în voi și o parte din energia colectivă a acesteia. Este important ca femeia rănită din voi să vă vadă și să vă simtă prezența.

Însă cine sunteți voi atunci? Sunteți sufletul vostru și, ca suflet, sunteți conectați direct cu Dumnezeu, cu Sursa, cu Originea. Nimic nu este mai puternic decât prezența sufletului vostru. Acumularea de durere și suferință din trecut poate părea mare, și totuși aceasta nu poate depăși lumina voastră vie din prezent. Aveți încredere deplină – vă puteți vindeca. Aduceți lumină în zona abdomenului vostru și simțiți puterea femeii voastre interioare: înțelepciunea ei, iubirea ei, cunoașterea ei interioară. I se permite să fie; este binevenită pe Pământ, așa că întâmpinați-o. Și dați-i ceva frumos: o floare sau un alt dar care vă vine în minte.

Acum vă cer să lăsați un pic această imagine feminină, astfel încât să putem merge la celălalt pol – al energiei masculine. În trecut, energia feminină a fost devalorizată, înțeleasă greșit, iar acest fapt i-a afectat și pe bărbați în ființa lor. Li se solicita adesea să își dezvolte o energie masculină unilaterală, bidimensională, care era preocupată de controlul propriu, al vieții și, în cele din urmă, al altora. Ei erau deconectați de inima lor, de ceea ce simțeau – mai mult sau mai puțin. Ca bărbat, trebuia să fii viguros și puternic, și să aderi la ideile și regulile existente.

Oare câți bărbați au murit pe câmpurile de bătălie ale nenumăratelor războaie care s-au desfășurat? Aceste războaie au început adesea din cauza luptei dintre bărbați pe tema puterii masculine. Însă, printre aceste victime s-au numărat și bărbați sensibili, precum și homosexuali, care nu au putut să găsească în ei imaginea masculină convențională care exista de foarte mult timp. Așadar, în bărbați s-a produs o rănire profundă a capacității lor de a iubi profund, de a fi autentici, vulnerabili, deschiși – ceea ce este o condiție pentru a avea intimitate reală în relații. Iar acea capacitate a fost descurajată. Așadar, și bărbații sunt victime ale acestei istorii dureroase, în care este vorba doar de control și dominare.

Însă, de unde provine acest lucru? Provine din teamă, din lipsă de iubire. A devenit o energie masculină fugitivă care a pierdut conexiunea cu Unimea. Teama a terorizat ambele sexe. Însă, în această zi și epocă, ceva se va schimba. Atât în bărbați, cât și în femei există o dorință de autenticitate în relații, de conexiune profundă.

Vă cer acum să vă conectați cu energia masculină din voi și să căutați în inima voastră dacă puteți găsi un bărbat rănit, sau băiat, care vă reflectă propria energie masculină. Acel bărbat a ajuns să fie închis în zona inimii. Ce se aplică de aici la femei este că pentru ele a fost din ce în ce mai dificil să își accepte propria energie masculină, deoarece ele au asociat această energie cu una dominatoare și misogină.

Să știți însă că energia masculină, în forma ei autentică, este la fel de iubitoare ca și energia feminină. Mai exact, ca femeie, energia masculină autentică îți poate da putere. Prin urmare, nu este important doar pentru bărbați, ci și pentru femei, să își vindece energia masculină rănită din interior. Vedeți dacă puteți ajunge la propria energie masculină și dacă o puteți privi în ochi.

În aceste vremuri, în inimile multor oameni se dezvoltă o sensibilitate crescută față de suferința pe care o vedeți în jurul vostru în lume. De asemenea, există o dorință de a vă conecta cu voi înșivă, care este mai profundă decât înainte, precum și un dor de relații autentice cu alții. Chiar aici, în realizarea acestei dorințe, vă întâlniți cu bărbatul rănit și cu femeia rănită din voi. Mai ales în relații, prezența acestor răni poate conduce la neînțelegeri.

Este important să vă dați seama că fiecare dintre voi purtați în interior o sursă a abundenței. Aveți ambele energii –masculină și feminină– și le puteți vindeca pe amândouă. Sunteți compleți; sunteți întregi. Chiar dacă purtați poverile trecutului, în voi există o forță inepuizabilă: o putere blândă, o forță curajoasă. Îmbrățișați bărbatul interior și femeia interioară văzut(ă) în voi. Vedeți-i pe ambii ca pe figuri radiante, vindecați și în armonie unul cu celălalt.

Ca femeie, să fii conștientă de respectul tău de sine și de conștiința de sine. Ca bărbat, simte căldura și iubirea din inima ta. Voi sunteți lucrătorii întru lumină de pe acest Pământ. Voi aduceți lumină asupra unei vechi istorii a durerii; voi aduceți din nou lumina, cu energiile voastre masculină și feminină. Fiți blânzi cu voi; acordați-vă timp ca să vă vindecați rănile. Puteți face asta din sursa voastră divină. Atunci când gustați din acea abundență din voi înșivă, toate relațiile voastre devin mai ușoare, mai fluente și mai iubitoare.

Vă salut pe toți din adâncul inimii mele. Vă mulțumesc pentru prezența voastră.

 

Traducere: George Acu, 08 august 2019

Sursa articolului: jeshua.net; © Pamela Kribbe

Sursa imaginii: https://thenewdivinehumanity.com/2016/01/13/inter-dimensional-beings-of-light-an-activation/light-being-too/

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/fiinta-umana-ranita

 

De aceeași autoare a apărut o carte excepțională, Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena.