Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Ai simțit vreodată că ești într-o pasă proastă care pare să nu se mai termine? Că te-ai străduit din greu atât de mult timp numai încercând să faci față zilei curente, încât nu îți mai poți aminti cum era când simțeai bucurie? „- Bucurie? Ce-i aia?” Nu cred că există vreunul dintre noi care nu s-a simțit așa la un anumit moment, inclusiv eu. Vestea bună este că nu e nevoie să așteptăm să se întâmple un eveniment exterior ca să putem simți stări emoționale mai înalte cum ar fi bucuria.

Atunci când vine vorba de crearea realității, majoritatea dintre noi înțeleg că gândurile creează realitatea, dar uităm că și emoțiile participă la acest lucru. Ele sunt create mai întâi la nivel vibrațional (de obicei în subconștient), apoi sunt emanate în exterior împreună cu frecvența gândurilor, ceea ce atrage spre noi experiențe vibraționale pe măsură, reîntărind astfel stările emoționale și mentale inițiale.

Așadar, pe scurt, dacă doriți să experimentați stări emoționale mai înalte, este necesar să vi le imaginați mai întâi, pentru a le experimenta în reflexia realității voastre exterioare, la fel cum faceți și cu gândurile.

I-am întrebat pe ghizi (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a și alte Ființe de Lumină, n. tr.) dacă ar putea împărtăși cu amabilitate un Cod Galactic de Lumină care să ne ajute la accesarea și la alinierea cu frecvența bucuriei. Ei au oferit și o activare în Limbajul Luminii care susține codul. Puteți asculta activarea în același timp în care lucrați cu codul, sau separat.

Aduceți bucuria! (Wendy Kennedy)

Activare (clic pe butonul play)

 

Cum se lucrează cu Codul:

Simbolurile folosite în Codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative vechi fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și vă vorbesc vouă - Ființe Divine de Lumină care aveți o experiență fizică.

Pentru a lucra cu Codul Galactic de Lumină de mai jos, pur și simplu mențineți gândul „Simt o bucurie infinită în fiecare moment.” în timp ce contemplați codul. Dacă criticul vostru interior este un pic activ și spune lucruri precum „Știi că nu este adevărat.” sau „Nu faci decât să te prostești.”, imaginați-vă cum v-ați simți DACĂ AȚI SIMȚI o bucurie infinită?

În realitate, nu există un mod corect sau greșit de a lucra cu codul și cu activarea. Urmați-vă intuiția. Puteți alege să lucrați cu codul și activarea de mai multe ori pe zi, timp de 3 zile. Observați schimbările în felul cum vă simțiți fizic, emoțional sau mental. Adesea, nu recunoaștem schimbarea decât dacă facem un efort concertat de a privi, mai ales când căutăm să observăm schimbări subtile ale frecvenței.

 

 

Traducere: George Acu, 11 octombrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/aduceti-bucuria