Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


mai 2006 Nomar: Salut. Numele meu este Nomar și provin de pe Arcturi, care este o planetă din sistemul stelar Arcturus*, din constelația Boarul. Specia mea este membră a consiliului pe care în limbajul vostru îl numiți Federația, asemănător cu federația planetelor din serialele voastre Star Trek. Nu este ceva atât de îndepărtat de tărâmul posibilului. De fapt, literatura și filmele voastre science-fiction se bazează pe această realitate. Toate acestea cu intenția de a coda, de a reaminti și, de asemenea, de a distrage, de a oferi oamenilor o imagine astfel încât ei să nu își amintească de Federația Galactică.

Conversații cu Nomar (prin Wendy Kennedy)Pentru mine este o plăcere și o onoare să am ocazia să vorbesc cu voi. Ca să vă ofer câteva informații despre Federație, în ea participă aproximativ 183 de specii. Atunci când spunem specii înseamnă că pot exista mai multe planete pe care se află aceeași specie, astfel că este vorba de mai mult de 183 de lumi. Noi suntem o singură specie. Ca să ne descriem, avem o linie genetică asemănătoare cu păsările voastre, cu pene și cioc, și suntem bipezi. Așadar, pentru voi am părea că suntem un fel de hibrizi. Specia mea a locuit pe Pământ pentru o scurtă vreme, considerându-l loc de vacanță. A fost un loc minunat pentru călătorie, dar venim rar, deoarece ne-am asumat rolul de observatori, din cauza stării de lucruri curente.

Întrebare: Te rog, ai putea să ne spui mai multe despre Federația Galactică?

Nomar: Mai am foarte multe lucruri de spus despre rolul Federației, despre motivul pentru care a fost creată, precum și perspectiva mea. Sunt multe adevăruri diferite, după cum veți afla ca ființe multidimensionale; adevărul este percepție. Nu este nici luminos, nici întunecat. Pur și simplu este. Este experiență. Este codare. În urmă cu milenii, în timpul Marilor Războaie din sistemul stelar Orion, a fost creată Federația Galactică pentru a menține pacea în zonele cu liber arbitru. Se făceau multe sărituri în timp și existau foarte multe creații neautorizate care puneau în pericol stabilitatea structurii galaxiei de către cei a căror curiozitate și interes le depășiseră dezvoltarea spirituală. Federația a fost creată pentru ca (în lipsa unui termen mai bun) să împiedice săriturile în timp și distrugerea elementelor de bază. Dacă nu s-ar fi luat măsuri, tot ceea ce se crease ar fi fost distrus și, din nefericire, experimentul nu putea fi lăsat să meargă atât de departe. Înțelegeți că este important ca acele ființe să aibă liber arbitru. Totuși, există limite până la care creatorii inițiali sunt dispuși să permită libertății și experienței să meargă; a deconstrui și a distruge complet o galaxie era una din limitări. Existau prea multe specii, prea multe ființe implicate în acel moment, astfel că s-au trasat limite și granițe. Astfel a fost creată Federația Galactică. Inițial a fost o asociere a 53 de planete, cu un total de 6 specii. Acestea erau andaarienii, lemurienii, orionienii, siriusienii și arcturienii. Înțelegeți faptul că lemurienii au fost descendenți ai liranilor. Iar predecesorii lor, strămoșii lor au fost cei care au creat Federația Galactică. Ai vreo întrebare, Brian?

Întrebare: Da. I-ai menționat pe creatorii inițiali. Mă întrebam dacă ai putea să ne vorbești un pic despre ei.

Nomar: Într-o măsură foarte mică, dat fiind că nu este subiectul nostru principal, dar îl vom aborda pentru informarea ta personală. Întrucât conștiința s-a divizat, a fost necesar ca aceasta să se divizeze în 12 ființe, pentru ca acestea să mențină o rezonanță a universului. Aceste 12 ființe au creat elementele de bază care au permis lumilor să se desfășoare. Ele mențin integritatea sistemului, asigurându-se că „țesătura” nu este sfâșiată, ruptă sau tăiată în bucăți, că lucrurile se desfășoară lin în cadrul granițelor creației lor. Ceea ce numiți „Matrix” nu este departe de adevăr. Computerele sunt pur și simplu o reflexie a voastră. Nu invers.

Întrebare: Așadar, ai vrea să îți concentrezi atenția la Federația Galactică?

Nomar: Da.

Întrebare: Ai spus că inițial era alcătuită din 53 de planete diferite?

Nomar: Da.

Întrebare: Și din 6 specii? Așadar, în acest continuum temporal, câte planete participă în prezent?

Nomar: După cum am afirmat, sunt 183 de specii. Numărul planetelor este de ordinul miilor.

Întrebare: Înțeleg. Așadar, toate aceste specii au un reprezentant care face parte din Federația Galactică, din Consiliul Galactic?

Nomar: Da, sunt mai multe specii, în funcție de planetele respective, de numărul de planete pe care le reprezintă fiecare specie. Aproape la fel cum statele voastre -statele voastre mai mari- au reprezentanți. Destul de interesant este că seamănă foarte mult; voi reflectați această structură în guvernul vostru.

Întrebare: Unde se întâlnesc și cât de des se întâlnesc?

Nomar: În general, ne întâlnim în zone neutre, în nave stelare. Dar există o planetă care este echivalentul cartierului general al Națiunilor Unite. Cartierul General al Federației voastre Galactice.

Întrebare: Și în ce constă o întâlnire obișnuită? Care ar fi ordinea de zi?

Nomar: Să se discute certurile intervenite. Să se medieze decizii, să se medieze conflicte.

Întrebare: Ce anume supraveghează ei în prezent în ceea ce privește Pământul?

Nomar: Limitele care au fost stabilite pentru a se menține integritatea planetei fără să stânjenească liberul arbitru, alegerile, evoluția și experiența celor implicați.

Întrebare: Și noi, ca oameni de pe Pământ, avem un reprezentant care face parte din Federația Galactică?

Nomar: Da, conștiința voastră mai înaltă.

Întrebare: Cu toții, ca oameni? Sau doar un singur individ?

Nomar: Nu. Există aproximativ 300 de oameni a căror conștiință mai înaltă ia parte la ședințe. Totuși, nu toți sunt oameni. Poate fi vorba și de ființe care își petrec cea mai mare parte din timp în afara lumii, astfel că acestea vor reprezenta o altă lume în calitate de conștiință mai înaltă a ei, de alt aspect al ființei lor.

Întrebare: Oare cunoaștem ființele umane care fac parte din consiliu? Le-am recunoaște? Sunt ele... ne este cumva ascunsă identitatea lor?

Nomar: Tu personal le-ai recunoaște la nivel de suflet din interacțiunea cu ele. Însă majoritatea oamenilor nu le-ar recunoaște dacă le-ar întâlni pe stradă.

Întrebare: Deci nu e cineva, o celebritate sau cineva faimos care este cunoscut de mase?

Nomar: Nu întotdeauna. Uneori.

Întrebare: Există cineva, în special, despre care ne-ai putea spune, al cărui nume l-am putea recunoaște?

Nomar: Hillary Clinton a voastră face parte din Consiliu în calitate de reprezentant al sistemului stelar Orion. Pământul nu ar fi considerat lumea ei natală. Sinele ei multidimensional ar alege să se alinieze cu energiile orioniene.

Întrebare: Este aceea o energie reptiliană?

Nomar: Nu în întregime. Dar energiile ei sunt foarte asemănătoare, mai draconiene ca natură. Înțelegeți faptul că războiul dintre draconieni, orionieni, siriusieni și șopârle s-a purtat timp de secole.

Întrebare: De ce? Pare că oamenii ar fi mai evoluați spiritual.

Nomar: Nu întotdeauna. Eforturile lor principale au fost îndreptate spre imobiliare. Ambele (draconienii și orionienii, n. tr.) sunt specii a căror motivație este foarte joasă ca natură. Pentru ele nu s-a pus niciodată problema unei căutări spirituale. Sufletele lor nu au vrut să experimenteze spiritualul. Ele au vrut să cerceteze foarte profund fizicul - și aici s-au pierdut. Și tot aici revin. Este aproape asemănător cu un dependent care trebuie să ajungă la extremă. Asta trebuie să facă reptilienii înainte de a putea să își amintească celelalte aspecte ale ființei lor. Ei trebuie să exploreze părțile cele mai adânci și mai întunecate.
Așadar, este foarte important să înțelegeți, ca ființe multidimensionale, că aceste alte vieți chiar au un impact asupra voastră, și că și voi aveți un impact asupra altor vieți. Aceasta va fi cea mai importantă înțelegere, cel mai mare salt, cel mai important concept de care să fie preocupate ființele care gândesc liniar.

Întrebare: Ai cumva niște instrumente pe care vrei să le împărtășești, care ne-ar ajuta să înțelegem mai bine cum funcționează universul holografic și în ce mod există ființele multidimensionale în mai multe timpuri și spații/locuri?

Nomar: Mai întâi, permite-mi să spun că este vorba de un proces lent de înțelegere a faptului că sunteți multidimensionali, deoarece altfel ar fi un șoc pentru sistemul vostru. Dat fiind că acest sector de univers a fost proiectat pentru a crea acea dualitate, pentru a avea acele experiențe că nu sunteți multidimensionali. Așadar, este vorba de un proces lent de conștientizare a acestui fapt. După cum puteți vedea, în ultimii zece ani ați încorporat lent această noțiune în percepția voastră asupra realității. Totuși, dacă ar fi să fiți împinși într-o dimensiune mai înaltă, unde timpul și spațiul nu există, ar fi extrem de stresant pentru voi în acest moment. Asta vrea să spună că atunci când visați vă aflați în afara corpului. Dar dacă ar fi să vă aflați în „corpul fizic” al vostru și să experimentați acest lucru, ar fi un șoc pentru sistemul vostru. Sunteți obișnuiți să visați fără corpul vostru fizic.
Așadar, ca pregătire, înțelegerea și reamintirea istoriei va fi un instrument minunat, deoarece va alinia structura voastră cristalină într-o asemenea manieră, încât să puteți face față faptului de a vă afla într-o altă dimensiune, deoarece v-ați restructurat ființa pentru a rezona la o frecvență mai înaltă. Altfel, ar fi ca supraîncărcarea unui circuit cu un curent mult prea intens.

Întrebare: Poți face comentarii pe subiectul circuitelor cristaline?

Nomar: Da. Ce ai dori să știi despre ele?

Întrebare: Cum le poți descrie în corpul nostru?

Nomar: În ADN-ul vostru aveți markeri. Atunci când acești markeri au fost comutați pe structura cristalină, acest fapt apare în corpul vostru energetic. În structura voastră fizică există puncte de conectare care ancorează, exact la fel cum chakrele voastre sunt ancorate între corpul vostru fizic și cel eteric. Așadar, nu este neapărat necesar ca al vostru corp fizic să se transforme complet în structura cristalină. Corpul vostru energetic este cel care se aliniază. Imaginați-vă că acesta este ca un cablu pozat al liniei voastre telefonice. Cablul cristalin este cel care va accepta noile energii care sunt oferite. Iar corpul vostru fizic va fi conectat în anumite puncte energetice. Aceste puncte se află pe meridiane. În primul rând în glanda voastră pineală, în timus, în glanda pituitară și în întreg sistemul glandular.

Întrebare: Este ceva ce putem face pentru a îmbunătăți acest proces?

Nomar: Este un proces care se desfășoară automat, pe măsură ce vă ridicați vibrațiile, pe măsură ce lucrați cu frecvența iubirii. În acest moment, codarea umană este de o asemenea natură, încât aceste puncte sunt activate atunci când lucrați prin intermediul compasiunii, prin intermediul frecvenței iubirii.
Așadar, după cum spuneam despre istoria noastră, am purtat multe războaie, dintre care pe unele nu le-am căutat la nivel conștient. Sunt unii care vă vor spune că orionienii sau siriusienii au fost cei care au pornit aceste mari războaie, dar, în esență, din cauza plictiselii noastre cu privire la un stil de viață care nu includea o mare diversitate, am ales să creăm aceste situații. Ne-am simțit atrași față de cei care se aflau pe de-a-ntregul în opoziție. Printre noi erau și cei care au vrut să exploreze acea parte a ființei lor, și de aceea s-au stabilit pe Pământ. Pământul era bogat în diversitate. Puterea noastră constă în utilizarea tonalității sunetului, în matematică și în crearea materiei. Dar au existat și cei care erau interesați de polaritatea opusă - de a distruge, de a demonta. Iar Pământul reprezenta experiența perfectă a polarității. În acel moment, aici pe planetă se aflau și alte specii. Aici se aflau liranii, numerienii, larkitanii, numaarii, alarinii. Este foarte probabil să nu fi auzit de multe dintre aceste specii sau să nu fiți familiarizați cu ele, deoarece lecțiile lor nu rezonează cu cele asupra cărora lucrați în prezent. Așadar, semenii noștri s-au trezit că se luptă cu dorința de a se extinde și de a explora. În sânul propriei noastre lumi erau cei care creau și cei care doreau să exploreze noțiunea de deconstrucție. Era un subiect fascinant, precum și unul care crea dezbateri aprinse. Acesta a creat prima noțiune de polaritate în sistemul nostru. Cei care doreau să deconstruiască au fost forțați să părăsească lumea noastră. Pământul reprezenta o colonie pentru ei. Înainte de a pleca, au existat multe conflicte și lupte - ceva ce era străin pentru semenii noștri. A fost prima dată în instoria noastră. Cei care au plecat spre Pământ au descoperit, în ciuda faptului că Pământul era un loc minunat, că locul unde doreau să se afle era de fapt lumea lor natală. Războiul și conflictele au continuat și după plecarea lor, deoarece ei au dorit să revendice ceea ce era al lor (lumea noastră natală). Odată cu acest conflict s-a produs și distrugerea unei părți mari din planeta noastră. Acum lumea noastră este divizată în două. Foarte asemănător cu modul în care vă imaginați simbolul yin/yang, îi avem pe cei care aparțin laturii puritane, constructive a planetei noastre, și partea întunecată - deconstrucționiștii. Ei își joacă rolul de a ajuta la prăbușire, astfel încât lucrurile să poată fi reconstruite. Am ajuns să înțelegem că sunt necesare ambele laturi. Și aceasta este lecția pe care o aducem cu noi, înțelegând faptul că sunt necesare atât lumina, cât și întunericul. Că ambele fac parte din creație. Și combinarea celor două este cea care vă va face întregi.

Întrebare: Ai putea comenta asupra unor modalități prin care cele două pot fi combinate pentru a crea întregul?

Nomar: Prin compasiune. Prin înțelegerea faptului că Pământul a fost creat avându-se în vedere ambele. Nu puteți avea una fără cealaltă. Nu ați putea avea masculin fără feminin. Nu ați putea avea lumină fără întuneric. Nu puteți avea o extremă fără cealaltă.

Întrebare: Îți mulțumesc pentru că ai venit să vorbești cu noi. Mai este ceva ce ai dori să împărtășești cu noi acum?

Întrebare: Ești o ființă din dimensiunea a 9-a?

Nomar: Da. Înțelegeți faptul că atunci când treceți dincolo de limitările timpului și spațiului, deplasându-vă printre dimensiuni, nu sunteți neapărat limitați de una sau de cealaltă. Imaginați-vă că acestea sunt ca niște straturi, ca niște etaje ale unei clădiri înalte. Puteți merge la orice etaj alegeți și în orice cameră alegeți. Fiecare dintre acestea are propria ei serie de circumstanțe. Fiecare cameră arată diferit. Are reguli de casă diferite. Dacă vi le puteți imagina astfel, cam așa sunt dimensiunile.

Întrebare: Așadar, corpul tău este de o asemenea natură, încât să poată suporta schimbarea de frecvență la efectuarea unui salt dimensional?

Nomar: În anumite dimensiuni, da. Dacă te afli în dimensiunea a 9-a, nu este atât de dificil să intri în dimensiunea a 6-a. Pur și simplu, fiecare dimensiune are propria ei serie de reguli. O dimensiune poate fi organizată pe bază de sunet. O alta poate fi organizată pe baza paradigmei simbolurilor și geometriei.

Întrebare: Dobândești o înțelegere a diferenței dintre dimensiuni pe măsură ce te maturizezi, sau este ceva ce te învață altcineva?

Nomar: Este o cunoaștere înnăscută. Deoarece noi înțelegem că suntem interconectați cu toții. Înțelegem și ne amintim adevărata natură a universului, în timp ce voi ați uitat-o. Este dificil să descriu cum sunt dimensiunile, deoarece nu aveți termenii necesari pentru a înțelege toate noțiunile. Dar vă îndreptați într-acolo. Sunteți în curs de reamintire. Restul ființei voastre își amintește. Ar fi ca și cum degetul vostru mic de la picior a uitat că face parte din corpul vostru. Dar restul corpului știe că degetul mic de la picior este o parte din el.

Sperăm că aceste informații sunt de ajutor.

* „Paznicul Urșilor”, în greaca veche (Arktouros - Αρκτούρος). Cunoscută și sub denumirea de Alfa Boötis, este o stea gigantă roșie care se află la o distanță de 36,7 ani-lumină față de Soare. Este cea mai strălucitoare stea din constelația Boarul (Boötes, în limba latină). Este a 4-a cea mai strălucitoare stea de pe cerul nopții, după Sirius, Canopus și Alfa Centauri AB (cele două stele -A și B- sunt prea apropiate ca să poată fi distinse cu ochiul liber), și cea mai strălucitoare stea din emisfera cerească nordică.

Traducere: George Acu, 02 octombrie 2014
Sursa articolului: http://higherfrequencies.net
Imagine: http://memory-beta.wikia.com/wiki/Federation_members

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/conversatii-cu-nomar