Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Transformări ale celulelor - detaliile tehnice ale înălțării

Recent, în rândurile biologilor și geneticienilor voștri au existat unele discuții cu privire la conversia celulelor voastre de la o structură muritoare, pe bază de carbon, la una nemuritoare, pe bază de siliciu. Cea mai mare parte a instrumentației voastre actuale nu poate detecta aceste schimbări. Întrucât procesul de mutație este destul de nesemnificativ, ei observă ceva, dar nu reușesc să explice ceea ce observă, întrucât ideea de forme biologice de viață care își schimbă codurile chimice de bază de la un element la altul nu este încă sădită în mod ferm în conștiința oamenilor de știință oficiali. De fapt, cercetătorii voștri au descoperit abia recent forme de viață care au siliciul și litiul ca elemente de bază. Pe măsură ce procesul de înălțare se accelerează, biologii voștri mai avangardiști vor descoperi ce se întâmplă.

Despre înălțare, în termeni practici (Fondatorii și Leah, prin Sal Rachele) - corpul 5D de luminăDeja, la unii copii, oamenii de știință au descoperit secvențe suplimentare de ADN, sau receptori suplimentari care indică structuri de ADN ce nu se află în baza lor de date. Desigur, acestea ar fi sufletele iluminate care vin la întrupare din alte sisteme stelare.

În ADN-ul vostru există receptori de Lumină. Secvențele de codificare propriu-zise sunt conținute în ceea ce oamenii voștri de știință numesc ADN „rezidual”. Acești receptori sunt sensibili la frecvențele mai înalte și au multe calități de origine extraterestră. Mulți cercetători au recunoscut faptul că ADN-ul „rezidual” trebuie să aibă un rost, dar pe care pur și simplu nu îl înțeleg. Am spus mereu că ADN-ul vostru „rezidual” conține nu numai acești receptori ai Luminii (care permit pranei sau energiei forței vieții să curgă direct în celulele corpului, activând șablonul înălțării), dar, în plus, ADN-ul „rezidual” înregistrează încarnările sufletului din alte lumi și conține legături spre diferite descendențe stelare.

Revenind la subiectul Luminii, domeniul vizibil se va schimba pe măsură ce sufletul trece prin înălțarea fizică. Aceasta înseamnă că ochii vor fi modificați într-o asemenea manieră, încât vor fi capabili să perceapă un spectru de frecvențe mai larg. Cu alte cuvinte, spectrul luminos vizibil se va extinde pentru a cuprinde mai mult din zona infraroșie și ultravioletă.

Receptorii Luminii aflați în ADN-ul sufletelor aflate în procesul de înălțare trebuie să se acordeze, la fel ca un receptor radio, la frecvențele înălțării care vin pe planetă. Există un program complicat –care face parte din șablonul înălțării–, care calibrează ADN-ul la frecvențele ce vin. S-ar putea spune că este încorporat un analizor al calității și texturii semnalelor, precum și un rezonator care „se ajustează” la frecvențele ce vin. Câmpul rezonant al conștiinței sufletului constă din mulți factori, printre care se numără starea generală a evoluției sufletului, nivelul de receptivitate, nivelul de pace al mediului înconjurător, influența altor suflete etc.

La un anumit moment, oamenii de știință vor fi capabili să calculeze câmpul rezonant al unui suflet folosind matematici avansate (adică ecuații vectoriale neliniare cu mai multe variabile). Pentru a simplifica extrem de mult explicația noastră despre programul șablonului maestru, codurile și cheile ADN urmăresc nivelul vibratoriu al gândurilor care trec prin mintea conștientă și subconștientă a sufletului. Apoi, șablonul produce o serie de impulsuri electrice care se acordează la frecvența unică generată de formele-gând rezonante ale sufletului. Raportul dintre gândurile pozitive, care îmbunătățesc viața, și orice gânduri și credințe negative este o parte integrantă a coeficientului de lumină ce figurează în calculele făcute de programul de înălțare. Rezultatul este o combinație unică de energii, numită adesea semnătura sufletului. Această semnătură este apoi „ajustată” la frecvența corespunzătoare, care vine.

Despre înălțare, în termeni practici (Fondatorii și Leah, prin Sal Rachele) - schimbare ADN Dacă frecvența generată de ADN-ul sufletului nu poate fi ajustată în mod adecvat la frecvențele care vin, atunci rezultă un dezechilibru, creând literalmente un blocaj în câmpul auric al sufletului. Atunci când frecvențele sunt ajustate corect, este generat un câmp rezonant, iar frecvențele care vin, ale înălțării, sunt codate în celule, activând acea porțiune a șablonului înălțării ce rezonează cu semnalele care vin .

De exemplu, dacă programul ce vine conține o instrucțiune care spune: „– Introdu o catenă ADN de nemurire în celulele muritoare existente și ‘excită’ atomii de carbon pentru a produce o orbită suplimentară de electroni, astfel producându-se o configurație de siliciu”, atunci, acel program va încerca să creeze un câmp rezonant cu nivelul de conștiință c ar e emană de la acel suflet. Dacă frecvențele se potrivesc, va avea loc conversia – de obicei, pentru un anumit număr de celule dintr-o zonă specifică a corpului.

Programul este prevăzut cu măsuri de securitate pentru a se asigura că doar numărul potrivit de celule este convertit în formatul corpului cristalin de lumină. Dacă la un anumit moment sunt convertite prea multe celule, atunci este declanșată reacția anticorpilor și a sistemului imunitar, iar corpul va vedea celulele care au suferit mutații ca pe niște dușmani pe care să îi atace și/sau să îi respingă. Acesta este unul dintre motivele pentru care procesul de înălțare în corpul fizic este gradat, în loc să fie instantaneu.

Deși în timpul neliniar evenimentul declanșator este instantaneu, tărâmul fizic și secvențele sale de timp liniar au tendința să rămână în urma saltului cuantic – foarte asemănător cu decalajul dintre lumină și sunet cauzat de diferența de viteză dintre cele două. Cu alte cuvinte, la fel cum starea psihologică a unei ființe umane necesită un timp pentru a se adapta la împrejurimi noi, componentele fiziologice ale sufletului necesită și ele timp ca să se adapteze la noile frecvențe ale înălțării.

Cu cât în corpul fizic este prezentă mai multă rezistență, cu atât procesul de conversie este mai dificil. În mod ideal, sufletul pur și simplu lasă procesul de înălțare în ritmul său optim, însă rareori sufletele intră într-o stare de acceptare deplină. Sunteți programați de la o vârstă fragedă să aveți anumite caracteristici psihologice. Există tradiții, credințe culturale și diferite condiționări sociale, precum și conexiuni ancestrale, amintiri genetice și din viețile anterioare cu care să vă confruntați. Pe lângă acestea, există „credințe” medicale ale practicienilor oficiali, care este posibil să vă fi convins că organismul fizic trebuie să treacă prin diferite „etape” – a nașterii, a îmbătrânirii și a morții.

Aceste programe „muritoare” sunt codificate în ADN-ul vostru, iar „declanșarea” nemuririi trebuie să aibă loc înainte ca noile frecvențe ale înălțării să poată fi asimilate în mod corespunzător. Cu alte cuvinte, este necesar să îmbrățișați ideea de nemurire fizică, nu prin evitarea morții (sau sublimarea fricii de moarte), ci, mai curând, prin înțelegerea proprietăților regenerative ale Universului (cunoscute și sub denumirea de negentropie) și a modului în care aceste energii interacționează cu a doua lege a termodinamicii (entropia), care, în densitățile mai joase, este tendința lucrurilor de a încetini, de a se uza și de a se descompune. (În termeni tehnici, entropia afirmă că energia se îndreaptă, cu timpul, spre o stare mai dezordonată, cum ar fi de la electromagnetism la căldură.)

(...)

Linia temporală dominantă a înălțării

Aproximativ între 15 și 30 de milioane de oameni (cca. 0,3% din omenire), cel mai probabil, vor alege calea înălțării fizice, în anii următori. După cum am prezentat de multe ori în scrierile noastre, înălțarea este instantanee dintr -o perspectivă neliniară, dar durează mulți ani, sau decenii, privind dintr-un cadru temporal liniar. În esență, înălțarea are loc printr-un salt cuantic la nivel atomic. Totuși, din cauză că aveți mii de miliarde de celule în corpul vostru fizic, iar corpurilor nu le plac schimbările bruște, există un program al modelului (șablonului) maestru care convertește treptat celulele voastre în forma cristalină de lumină. Prin urmare, procesul complet de înălțare fizică va dura 10, 20, 30 de ani sau mai mult, în funcție de calea unică a sufletului vostru.

(...)

Efectele salturilor prin portaluri asupra înălțării

Despre înălțare, în termeni practici (Fondatorii și Leah, prin Sal Rachele) - schimbare ADN pe Pământ Pe măsură ce portalurile din 2012, 2017 și 2030 impactează Pământul, magnitudinea, amplitudinea și periodicitatea frecvențelor care vin, ale înălțării, vor fi de asemenea natură, încât aceste frecvențe noi vor tinde să „spargă” bariera rezistenței opuse de vechea programare și condiționare. Dacă rezistența este deosebit de puternică într-un individ, simptomele înălțării vor fi destul de severe. În unele cazuri, frecvențele care vin vor declanșa rapid negativitatea suprimată, într-o asemenea manieră, încât se va manifesta boala.

Capacitatea unui suflet de a se curăța, purifica și renunța la a mai opune rezistență este crucială. Multe suflete sunt conștiente de procesul de purificare și au evaluat dacă pot sau nu să suporte frecvențele aflate în creștere, care vin pe Pământ. Dacă sufletele nu au învățat în mod adecvat lecțiile pe care au venit să le învețe pe Pământ și simt că au nevoie de mai mult timp pentru a procesa și învăța din experiențele lor „muritoare”, ele nu vor face saltul spre nemurire. Rezistența va cauza blocaje în aura sufletului, împiedicând producerea mutației în direcția nemuririi. Programul șablonului înălțării va fi atunci întrerupt temporar pentru acel suflet. Drept rezultat, un asemenea suflet poate părea că regresează la forme mai vechi de comportament, întrucât vechile programe „muritoare” se reîntorc și se impun, acum fiind libere de energiile „intruse” ale înălțării.

(...)

În ceea ce le privește pe acele suflete care sunt pregătite pentru înălțare, noile frecvențe abia vor fi simțite la început, dar se vor amplifica logaritmic în raport cu timpul. Un suflet al cărui șablon al înălțării a fost activat poate ajunge să își convertească un singur procent din numărul total al celulelor corpului în structura cristalină a corpului de Lumină pe parcursul a zece ani. Totuși, următorul procent poate necesita numai doi sau trei ani, iar următorul procent numai câteva luni, etc.

A existat o dezbatere cu privire la câți ani pământești durează pentru ca un suflet să se înalțe fizic complet. Teoretic, este posibil ca un suflet să se înalțe instantaneu, dar aproape întotdeauna durează ani întregi. O durată temporală obișnuită ar fi între 20 și 30 de ani, iar pentru unele suflete – între 40 și 50 de ani. Depinde de cât de repede se poate adapta un suflet la frecvențele noi.

Fragment din cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” - Ediția 1 revizuită și adăugită, de Sal Rachele și Fondatorii - Editura Proxima Mundi, 2016 - https://www.proxima-mundi.ro/carti/pamantul-se-trezeste-profetii-2012-2030

Înălțarea spirituală

Despre înălțare, în termeni practici (Fondatorii și Leah, prin Sal Rachele) - corpul de lumină Din punct de vedere tehnic, înălțarea spirituală se produce atunci când v-ați încheiat lecțiile de suflet de pe Pământ și decideți să vă părăsiți corpul și să intrați în tărâmurile mai înalte. Acesta a fost modul preferat de a părăsi planul Pământului al învățătorilor, misticilor, înțelepților, preoților, yoghinilor și al altora asemenea. Odată eliberați de planul Pământului, aveți opțiunea fie de a vă reîncarna în mod voluntar, fie de a rămâne într-o stare neîncarnată și a servi ca ghid spiritual pentru alte suflete, fie de a vă continua evoluția în dimensiunile mai înalte.

Ca parte a celei de a treia opțiuni, vă puteți reîncarna pe o altă planetă ce vibrează la o densitate mai înaltă –caz în care v-ați putea fabrica un corp–, sau puteți intra într-o formă existentă printr-un proces cunoscut sub numele de „walking in”. Dat fiind că sufletul vostru este fluid și capabil să se fragmenteze în multe părți, ați putea alege o combinație a acestor opțiuni. O parte din sufletul vostru poate alege să devină ghid spiritual pentru un suflet care se zbate pe Pământ, în timp ce o altă parte ar putea alege să se încarneze într-o lume de densitatea a 5-a din sistemul stelar Arcturus. Probabil o a treia parte va petrece un timp în tărâmurile mai înalte, împreună cu membrii familiei voastre de suflet.

După înălțarea spirituală, puteți alege să vă păstrați toate părțile laolaltă și să deveniți o ființă suverană aflată într-o dimensiune mai înaltă, cum ar fi un maestru înălțat în planurile celeste. Acest fapt vă oferă ocazia de a ajuta simultan multe suflete aflate în multe realități, nivele, planuri și dimensiuni diferite.

De multe ori, maeștrii înălțați vor servi drept ghizi pentru acele suflete cantonate pe Pământ care aproape și-au terminat lecțiile karmice și se pregătesc să se înalțe spiritual. Rareori ființele înălțate se vor încarna voluntar pe Pământ, cu întreaga lor ființă, pentru a avea o influență și mai mare asupra trezirii sufletelor cantonate pe Pământ. Asemenea ființe devin adeseori luminariile și vizionarii unei anumite ere de pe Pământ.

Înălțarea fizică

Până mai de curând, era extrem de dificil să vă luați corpul fizic cu voi în tărâmurile mai înalte. Acum, datorită Dispensei Divine curente (discutată pe larg în scrierile anterioare), este posibil ca milioane de suflete evoluate să treacă direct în Lumină fără să mai treacă prin procesul morții. Un avantaj al acestei metode de înălțare este că puteți continua să interacționați cu ființele de pe Pământ, dar nu mai sunteți supuși legilor fizice pământești. Un alt avantaj este că nu mai este nevoie să vă reîncarnați pentru a re-experimenta Pământul. După cum știți, reîncarnarea este un proces anevoios, deoarece trebuie să învățați iarăși să mergeți și să vorbiți, și să încercați să vă amintiți ceea ce ați învățat înainte de noua încarnare. Așadar, cel puțin în prima parte a încarnării voastre voluntare, se consumă multă energie ca să învățați din nou ceea ce știați deja în viețile voastre anterioare.

Pentru a vă înălța fizic, este nevoie să aveți integrate majoritatea, dacă nu toate fragmentele voastre. Este necesar ca partea-părinte a sufletului vostru să fie încorporată în corpul vostru fizic suficient de mult, încât să regenereze sistemele corpului mai repede decât se deteriorează acesta din cauza legii a doua a termodinamicii.

Aproximativ trei zecimi din 1% din omenire se află pe calea înălțării fizice (aceasta înseamnă aproximativ un om din 300). Faptul că vă aflați pe această cale nu garantează automat succesul. Tot mai este posibil să cădeți în dualitate, să vă accidentați sau să vă provocați cumva decesul fizic. Totuși, dacă sunteți angajați într-adevăr pe calea înălțării fizice, veți realiza acest lucru în această viață, chiar dacă trupul vostru are vârsta de 80 sau 90 de ani.

Nu este nimic greșit în a alege înălțarea spirituală în locul înălțării fizice. Este posibil să estimați că este prea dificil să vă refaceți corpul fizic curent, mai ales dacă în prezent acesta este bolnav și se deteriorează. Dar să nu credeți că nu aveți puterea să vă decideți soarta. Totuși, sunteți ființe puternice, creatoare și spirituale, chiar dacă trupul vostru nu a fost curățat încă de toate tiparele karmice negative ale multor vieți desfășurate în întuneric.

Există multe tehnici care vă pot ajuta să realizați înălțarea fizică. Totuși, țineți minte că aceasta este o parte normală, naturală a evoluției sufletului și, prin urmare, nu este nevoie să învățați efectiv cum să vă înălțați fizic. Însă este nevoie să îndepărtați toate obstacolele pe care le-ați pus în calea îmbrățișării procesului vostru normal și natural de evoluție. Acest medium conduce periodic ateliere despre înălțarea fizică și vă recomandăm să participați la unul din acestea atunci când el se află în zona voastră.

Dacă vă concentrați pe aducerea frecvențelor mai înalte în corpul vostru și pe faptul de a-l reîncărca mereu, veți atrage în viața voastră tehnicile, metodele, atelierele și oamenii care vă vor cataliza procesul de înălțare.

Fragment din cartea „Integrarea sufletului” - Ediția 1 revizuită și adăugită, de Sal Rachele - Editura Proxima Mundi, 2017 - https://www.proxima-mundi.ro/carti/integrarea-sufletului

A Șasea Dispensă Divină – Înălțarea în Masă

Atunci când a fost introdusă spirala înălțării, cerințele erau foarte stricte. Un suflet trebuia să aibă aproape toată karma echilibrată, toate fragmentele de suflet reasamblate și să fie capabil să străpungă toate vălurile uitării (amneziei) inerente lumilor mai joase. Aceasta era o sarcină anevoioasă, iar până când a fost emisă A Șasea Dispensă, în anul 1950, numai aproximativ 300 de suflete reușiseră să iasă din roata reîncarnării și să se îndrepte spre spirala înălțării. Aceste 300 de suflete au fost produsul a aproape 10 milioane de ani de locuire a Pământului de către oameni. Multe suflete au atins culmi foarte înalte de conștiență, numai ca să li se distrugă corpurile atunci când se prăbușeau marile civilizații (din cauza calamităților determinate de cicluri cosmice sau alte evenimente cerești, războaie, intervenții ale extratereștrilor polarizați negativ, ori din alte cauze).

A Șasea Dispensă a fost, în esență, o hotărâre luată de Dumnezeu, care decretează că sufletele nu trebuie să-și încheie complet karma și nici să-și asambleze toate bucățile mai mici pentru a se înălța la nivelul următor de vibrație.

Înălțarea în masă rezultată din această Dispensă este planificată să aibă loc în etape, începând aproximativ în anul 2012 și încheindu-se în jurul anului 2030. Acestea sunt numai perioadele majore de înălțare, fiind catalizate de cicluri și salturi cosmice. Sufletele vor continua să se înalțe și între aceste valuri majore ale înălțării, dar nu în număr atât de mare ca în 2012, 2017 și 2030 – ani care corespund cu evenimente celeste majore. Aceste evenimente cerești transformă câmpul electromagnetic din jurul Pământului, care, la rândul său, face să se precipite mutații în ADN-ul oamenilor și al anumitor forme de viață. O descriere detaliată despre cum funcționează aceasta va fi dată mai târziu în această carte.

(...)

Fragment din cartea „Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a, de Sal Rachele - Editura Proxima Mundi, 2018 - https://www.proxima-mundi.ro/carti/transformari-planetare-si-perspective

____________

* ascension, în lb. engleză. În alte texte este tradus ca „ascensiune”, însemnând același lucru: ridicarea vibrațiilor. În transmisiunile făcute de acest autor, sensul de bază al acestui termen este „ridicarea vibrațiilor de la densitatea a 4-a la a 5-a”, n. tr.

Traducere: George Acu

Sursa articolului: Cărțile menționate mai sus
Sursa imaginilor: https://heartuniverseorg.files.wordpress.com/2015/07/light-body-444.jpg, http://i.ndtvimg.com/i/2016-01/dna_650x400_51452806986.jpg, http://ascensionglossary.com/images/thumb/6/63/Ascent.jpg/300px-Ascent.jpg, https://www.babs.unsw.edu.au/files/shutterstock_86383648_earth inside a glowing DNA strand.jpg

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze notele din cadrul lui (sursele fragmentelor respective), nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/despre-inaltare-in-termeni-practici