Coșul dvs. de cumpărături este gol.

« Cărți publicate

Conexiunea Lira-Pământ

Conexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima MundiConexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima Mundi

Învățături de la strămoșii noștri interstelari


68 pagini, format 13 x 20 cm
Traducere: George Acu
Dată apariție: 21 martie 2013
ISBN 978-606-92854-2-8
20 lei (reducere 10%)
18 lei


Puneți o întrebare despre această lucrare
Prezentare
Cuprins
Fragment din carte
Copyright

Carte organizată sub formă de întrebări și răspunsuri, cu privire la legătura dintre civilizațiile de pe Pământ și cele din constelația Lira, unde a avut loc primul Mare Experiment din acest Univers, la care o parte dintre noi au participat în calitate de cocreatori. Informațiile prezentate sunt structurate folosind modelul realității cu 12 densități și oferă atât o perspectivă specifică densității a 8-a, cât și o serie de amănunte interesante despre una dintre primele civilizații din acest Univers local.

La ora actuală avem multe piese de puzzle de recuperat din istoria propriului suflet, a sistemelor stelare și a civilizațiilor prin care am trecut vreme de zeci de milioane de ani. Cunoaștem numai o porțiune minusculă (și controversată) a vastei istorii pe care o avem ca suflete apărute din Dumnezeu. Pe măsură ce oamenii încep să își reamintească fragmente din vieți anterioare trăite pe alte planete și în alte tipuri de corpuri, precum și să intuiască faptul că unele idei din filmele considerate science-fiction sunt inspirate dintr-o realitate mai cuprinzătoare, literatura de acest gen va depăși stadiul unei simple curiozități, în anii de transformări planetare masive prin care trecem chiar în timp ce citim aceste rânduri.

Sunteți invitați la o călătorie fascinantă, care vă poate trezi unele amintiri aflate în memoria individuală a propriului suflet.

Cuprins:

  • Introducere
  • Perioada mea de channeling
  • Conectarea cu sinele multidimensionale
  • Cum funcționează conexiunea
  • Relația cu liranii

 

Transmisiunile mediumnice lirane

  • Începuturile Lirei și nașterea omenirii
  • Alfa-draconienii
  • Mai multe informații despre Lira (planeta Chak’ta)
  • Istoria Pământului
  • Învățături despre unime, sincronicitate, densități mai înalte și suflet
  • Informații suplimentare de la celelalte sine multidimensionale ale mele
  • Încheiere

 

Cum a fost creată omenirea? Cine a fost responsabil pentru dezvoltarea modelului genetic al corpului uman?

Acestor ființe li se dau mai multe nume în galaxie, cum ar fi Maeștri ai Jocului, Arhitecți Divini sau Maeștri Arhitecți. Aceste ființe sunt creatorii multor forme diferite din această galaxie. De la crearea lumilor și a stelelor, la crearea multor forme biologice –așa cum le numiți–, aceste ființe, acești creatori divini cu o conștiință foarte evoluată s-au făcut responsabili de dezvoltarea a ceea ce ați putea numi codul sursă al seminței vieții. Aceste ființe au fost responsabile de dezvoltarea seminței vieții omenirii. O extensie a lor care le-a permis să trăiască noi forme fenomenale de experiență prin intermediul unui experiment. Acest experiment a fost omenirea. Prezența acestor ființe foarte evoluate a permis crearea seminței vieții. Sursa originară autentică a tot ce înseamnă existență umană. Și nu numai umană, ci și a multor alte tehnologii biologice cu care sunteți familiarizați, cum ar fi cele non-umane.
Este vorba de tehnologie. Cu toții suntem tehnologie. Am fost creați prin intermediul acestor ființe mai evoluate ca un experiment pentru suflet. Pentru ca sufletul să aibă unde locui și ca să poată experimenta. Toate fac parte din învățarea noastră divină. Toate fac parte din evoluția și experiența noastră prin minunatele forme a tot ce înseamnă creație.

 

Cum au apărut aceste ființe cunoscute sub numele de Maeștri ai Jocului? Dar acest univers?

Tot ce înseamnă viață, așa cum o știi, nu își are originea în acest univers. Acest univers a fost o creație din energia Sursei. Ceea ce este posibil să cunoști sub denumirea de „inima” acestui univers provine de la ființe cum sunt Maeștrii Jocului, care au venit dintr-un alt univers ce a ajuns la stadiul desăvârșit. Toate energiile creatoare ale acestui univers au venit de altundeva. Din alte universuri ajunse la stadiul de desăvârșire. Maeștrii Jocului, împreună cu rasa ce a fost responsabilă pentru donarea ADN-ului său Maeștrilor Jocului, cunoscută sub numele de felinoide. O rasă felină/umană ce exista într-un alt univers, care a venit aici ca să ajute la dezvoltarea primului experiment de creare a omenirii. Însăși infrastructura ADN a acestor ființe a constituit fundația rasei noastre, iar acest ADN, împreună cu cel al multor rase, există și în cadrul codului vostru genetic.

 

Sistemul natal al Lirei avea cumva un nume, pe care să îl putem traduce în engleză?

Noi am folosit simboluri, deoarece aceasta este forma originară de traducere pentru multe rase din univers care se bazează pe comunicare telepatică; totuși, putem traduce numele sistemului stelar, cu aproximație, prin numele Sclalona. Aceasta este o traducere aproximativă, în contextul limbii voastre.

 

Unde anume, în Constelația Lira, se afla steaua natală unde s-a născut omenirea?

Pe baza cunoștințelor pe care le ai despre constelații, steaua noastră, Sclalona, se afla la aproximativ 22 ani-lumină în direcția nord față de sistemul stelar Vega.

 

Acest fragment poate fi distribuit cu condiția să se menționeze cartea din care face parte („Conexiunea Lira-Pământ: Învățături de la strămoșii noștri interstelari (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane)”) și un link spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/carti/conexiunea-lira-pamant

 

Vă rugăm să țineți cont de legislația în vigoare. Pentru orice alte întrebuințări ale informației în afară de recenzii, este necesar să aveți permisiunea prealabilă scrisă a Editurii Proxima Mundi.

 

Extrase din Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe:

 

CAPITOLUL VI
Limitele exercitării dreptului de autor

(...)

Art. 35

(1) Sunt permise, fără consimțământul autorului și fără plata vreunei remunerații, următoarele utilizări ale unei opere aduse anterior la cunoștința publică, cu condiția ca acestea să fie conforme bunelor uzanțe, să nu contravină exploatării normale a operei și să nu îl prejudicieze pe autor sau pe titularii drepturilor de utilizare:

(...)

b) utilizarea de scurte citate dintr-o operă, în scop de analiză, comentariu sau critică ori cu titlu de exemplificare, în măsura în care folosirea lor justifică întinderea citatului;

(...)

(2) În condițiile prevăzute la alin. (1), sunt permise reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea sau comunicarea către public, fără un avantaj direct sau indirect, comercial sau economic:

(...)

c) de scurte fragmente ale operelor, în cadrul informațiilor privind evenimentele de actualitate, dar numai în măsura justificată de scopul informării;

(...)

(4) În toate cazurile prevăzute la alin. (1) lit. b), c), e), f), i) și la alin. (2) trebuie să se menționeze sursa și numele autorului, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește a fi imposibil;

(...)

Art. 187
(1) Încălcarea drepturilor recunoscute și protejate prin prezenta lege atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală, după caz, potrivit legii. Dispozițiile procedurale sunt cele prevăzute în prezenta lege, care se completează cu cele de drept comun.

Art. 194
Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă punerea la dispoziția publicului, inclusiv prin internet ori prin alte rețele de calculatoare, fără drept, a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricanților de baze de date sau a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel încât publicul să le poată accesa în orice loc sau în orice moment ales în mod individual.

Art. 196
(1) Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă următoarele fapte comise fără autorizarea sau consimțământul titularului drepturilor recunoscute de prezenta lege:
a) reproducerea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe;

Art. 197
(1) Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă fapta persoanei care își însușește, fără drept, în întregime sau în parte, opera unui alt autor și o prezintă ca o creație intelectuală proprie.

Prin reproducere, în sensul prezentei legi, se înțelege realizarea, integrală sau parțială, a uneia ori a mai multor copii ale unei opere, direct sau indirect, temporar ori permanent, prin orice mijloc și sub orice formă, inclusiv realizarea oricărei înregistrări sonore sau audiovizuale a unei opere, precum și stocarea permanentă ori temporară a acesteia cu mijloace electronice.

 


E posibil să fiți interesat(ă) și de