Opțiuni accesibilitate

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Mulți dintre noi se simt deosebit de copleșiți în acest moment. Dat fiind ritmul rapid din ziua de azi, pare să nu fie suficient de mult timp ca să facem tot ce ne-am propus - și acesta este momentul când începem să avem senzația de copleșire. Ne atașăm de ideile despre ceea ce credem că ar trebui să se întâmple și despre momentul când ar trebui să se întâmple aceste lucruri. Facem, facem, facem și nu ne rezervăm un timp ca să mergem în interior pentru a ne reseta la fluxul divin. Încercăm să ne dăm seama de tot ce se întâmplă folosind mintea eului nostru uman (ego), în loc să ne punem vibrațional în aliniere cu ceea ce vrem să creăm.

Atunci când ne rezervăm un timp ca să mergem în interior, putem să vedem soluții noi la probleme, să ne reîncărcăm „bateriile” astfel încât să avem mai multă energie, să ne realiniem cu divinul astfel încât să realizăm lucrurile în sincronizare divină (ceea ce înseamnă mai repede și cu o ușurință mai mare) și să ne deschidem față de oportunități noi.

Le-am cerut ghizilor (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a și alte Ființe de Lumină, n. tr.) să împărtășească câteva cuvinte pe acest subiect, precum și un Cod de Lumină Galactic și o activare în limbajul Luminii, pentru a ne ajuta la eliberarea de senzația de copleșire și la a fi mai mult în fluxul divin. Găsiți mai jos codul și link-urile spre transmisiunea de la ei și spre instrucțiuni (în limba engleză).

Te simți copleșit(ă)? Avem un cod pentru asta... (Wendy Kennedy)

Activare (clic pe butonul play)

Transmisiune în limba engleză (clic pe butonul play)

Instrucțiuni în limba engleză (clic pe butonul play)

 

Cum se lucrează cu Codul:

Simbolurile folosite în Codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative vechi fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și vă vorbesc vouă - Ființe Divine de Lumină care aveți o experiență fizică.

Pentru a lucra cu Codul Galactic de Lumină de mai jos, pur și simplu mențineți gândul: „Sunt prezent(ă) în moment și mă ridic deasupra fiecărei provocări cu ușurință și grație. Mă eliberez de nevoia de a-mi da seama mental de toate.” în timp ce contemplați codul. Dacă criticul vostru interior este un pic activ spunând lucruri precum „Știi că nu este adevărat.” sau „Nu faci decât să te prostești.”, imaginați-vă cum ar fi DACĂ AȚI PUTEA...?

În realitate, nu există un mod corect sau greșit de a lucra cu codul și cu activarea. Urmați-vă intuiția. Puteți alege să lucrați cu codul și activarea de mai multe ori pe zi, timp de 3 zile. Observați schimbările în felul cum vă simțiți fizic, emoțional sau mental. Adesea, nu recunoaștem schimbarea decât dacă facem un efort concertat de a privi, mai ales când căutăm să observăm schimbări subtile ale frecvenței.

 

 

Traducere: George Acu, 14 octombrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: highergrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/te-simti-coplesit-a-avem-un-cod-pentru-asta