În curând va apărea o carte deosebit de revelatoare:
„Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena”.
În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.
Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre cum funcționăm atât ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină), cât și în dinamica dintre noi.
Pagina de facebook a acesteia este aici: https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste
Până la sfârșitul lunii februarie beneficiați de o reducere de 20% la precomandă.
(Precomenzile vor fi expediate în ordinea primirii lor. În cazul în care comandați și alte cărți și doriți ca acelea să vă fie expediate înainte de apariția acesteia, vă rugăm să faceți comenzi separate.)
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie 2018.
Vești bune: începând cu 8 mai, avem tarife mai bune la curier rapid:
15 lei (primul kg), 17 lei (1,01-5 kg), 22 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici.

Folosirea acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vă recomandăm să citiți cu atenție toți termenii și condițiile în vederea folosirii site-ului în cele mai bune condiții.

 

Utilizator

Reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile prezentului site. Continuarea navigării prin site înseamnă acceptarea prezentelor condiții.

 

Utilizare abuzivă

Reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

 

Utilizarea site-ului

Informațiile publicate pe site-ul nostru sunt informații de interes general despre compania noastră, produsele comercializate de acesta cât și alte informații considerate de compania noastră ca fiind de interes pentru utilizatori. Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Societatea noastră este deținătoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale companiei noastre, prevăzute de legislația în vigoare. Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

 

Asumare

Societatea noastră nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile incomplete. Încercăm să minimalizăm toate greșelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informațiilor prezentate. Societatea noastră își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

Societatea noastră nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

 

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului, ori de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

Drepturi de autor (copyright)

Întregul conținut al site-ului, incluzând imagini, texte, animații, programe, scripturi și orice alte date, este proprietatea companiei noastre și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a companiei noastre a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuală vă rugăm să ne contactați în scris prin formularul de contact.

 

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

 

Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate. O descriere mai detaliată în acest sens se găsește aici.

 

25 mai 2018. Acești termeni și condiții se pot modifica din când în când.