Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Pachet cărți Fondatorii 2022 - Editura Proxima Mundi
Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori (Ediția a 3-a) - Editura Proxima Mundi
Marele potențial uman (Ediția 1 revizuită) - Editura Proxima Mundi
Integrarea sufletului (Ediția 1 revizuită și adăugită) - Editura Proxima Mundi
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Ediția a 2-a, 2021) - Editura Proxima Mundi
Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) - Editura Proxima Mundi
Istoria reală a Pământului (Ediția 1 revizuită) - Editura Proxima Mundi
Viața la frontiera cunoașterii (Ediția a 2-a) - Editura Proxima Mundi
Conexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima Mundi

Folosirea acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vă recomandăm să citiți cu atenție toți termenii și condițiile în vederea folosirii site-ului în cele mai bune condiții.

 

Utilizator

Reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile prezentului site. Continuarea navigării prin site înseamnă acceptarea prezentelor condiții.

 

Utilizarea site-ului

Informațiile publicate pe site-ul nostru sunt informații de interes general despre compania noastră, produsele comercializate de acesta cât și alte informații considerate de compania noastră ca fiind de interes pentru utilizatori. Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Societatea noastră este deținătoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale companiei noastre, prevăzute de legislația în vigoare. Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

 

Asumare

Societatea noastră nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile incomplete. Încercăm să minimalizăm toate greșelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informațiilor prezentate. Societatea noastră își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

Societatea noastră nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

 

Utilizare abuzivă

Reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

 

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului, ori de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

Drepturi de autor (copyright)

Întregul conținut al site-ului, incluzând imagini, texte, animații, programe, scripturi și orice alte date, este proprietatea companiei noastre și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a companiei noastre a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuală vă rugăm să ne contactați în scris prin formularul de contact.

 

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

 

Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate. O descriere mai detaliată în acest sens se găsește aici.

 

25 mai 2018. Acești termeni și condiții se pot modifica din când în când.