Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Pachet cărți Fondatorii 2022 - Editura Proxima Mundi
Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori (Ediția a 3-a) - Editura Proxima Mundi
Marele potențial uman (Ediția 1 revizuită) - Editura Proxima Mundi
Integrarea sufletului (Ediția 1 revizuită și adăugită) - Editura Proxima Mundi
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Ediția a 2-a, 2021) - Editura Proxima Mundi
Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) - Editura Proxima Mundi
Istoria reală a Pământului (Ediția 1 revizuită) - Editura Proxima Mundi
Viața la frontiera cunoașterii (Ediția a 2-a) - Editura Proxima Mundi
Conexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima Mundi

În ziua de azi este foarte ușor să fim atrași în negativitatea care pare să fie peste tot în jurul nostru. Dacă nu suntem atenți la energia noastră și nu avem practici care să ne ajute să ne resetăm în mod considerabil frecvența energetică, e posibil să ajungem ușor pe culmile disperării. După o vreme, acea disperare se poate transforma în deznădejde.

Indiferent de ce anume dorești să creezi, indiferent dacă e pentru tine sau pentru lume, aceasta începe cu speranța. Începe cu credința că acel lucru este posibil. După cum ghizii spun mereu, „- Dacă nu credeți că un lucru este posibil, atunci acesta nu are nicio posibilitate de a fi creat.” Dacă ești o persoană care vrea să creeze schimbări în lume, dar nici măcar nu ești sigur(ă) că acel lucru este posibil în condițiile stării de conștiință curente a lumii, sau dacă dorești să creezi ceva în viața ta personală, dar ești blocat(ă) în poveștile tale vechi cu motive pentru care acel lucru nu este posibil, atunci am un cod galactic potrivit pentru tine.

Toate incep cu speranța... (Wendy Kennedy)

Activare (clic pe butonul play)

 

Cum se lucrează cu codul:

Simbolurile folosite în codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative învechite fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și vă vorbesc vouă - ființe divine de Lumină care aveți o experiență fizică.

Pentru a lucra cu codul galactic de Lumină de mai jos, pur și simplu mențineți gândul „Trăiesc experiența unui potențial infinit în fiecare moment. În mine există posibilități noi.” în timp ce contemplați codul. Dacă criticul vostru interior este un pic activ și spune lucruri precum „- Știi că nu este adevărat.” sau „- Nu faci decât să te prostești.”, imaginați-vă cum v-ați simți DACĂ AŢI PUTEA...?

În realitate, nu există un mod corect sau greșit de a lucra cu codul și cu activarea. Urmați-vă intuiția. Puteți alege să lucrați cu codul și activarea de mai multe ori pe zi, timp de 3 zile. Observați schimbările în felul cum vă simțiți fizic, emoțional sau mental. Adesea, nu recunoaștem schimbarea decât dacă facem un efort concertat de a privi, mai ales când căutăm să observăm schimbări subtile ale frecvenței.

 

 

Traducere: George Acu, 04 septembrie 2018

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/toate-incep-cu-speranta