În curând va apărea o carte deosebit de revelatoare:
„Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena”.
În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.
Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre cum funcționăm atât ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină), cât și în dinamica dintre noi.
Pagina de facebook a acesteia este aici: https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste
Până la sfârșitul lunii februarie beneficiați de o reducere de 20% la precomandă.
(Precomenzile vor fi expediate în ordinea primirii lor. În cazul în care comandați și alte cărți și doriți ca acelea să vă fie expediate înainte de apariția acesteia, vă rugăm să faceți comenzi separate.)
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie 2018.
Vești bune: începând cu 8 mai, avem tarife mai bune la curier rapid:
15 lei (primul kg), 17 lei (1,01-5 kg), 22 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici.

După cum am spus săptămâna trecută, vom împărtăși coduri de Lumină pentru a vă ajuta în legătură cu energiile care sunt pe cale să apară, ale autorității, controlului și competiției, pe măsură ce vă apropiați de echinocțiu și începeți să integrați aceste arhetipuri orioniene. Săptămâna aceasta ne vom concentra atenția asupra controlului. Încă o dată, pentru a lucra cu codurile, vă sugerăm să petreceți un timp în liniște cu ele de mai multe ori pe săptămână sau atunci când simțiți această chemare.

 

Codul pentru control

Orionienii au petrecut mulți eoni fiind blocați în iluzia de control. Pentru a trece dincolo de aceasta, a fost nevoia de bunăvoința câtorva îndrăzneți și curajoși să iasă din norme, având încredere în ceea ce îi ghidau să facă inimile și intuiția lor: să se elibereze de nevoia de control.

Controlul poate fi evident, sau poate fi unul dintre programele mai subtile pe care le puneți în scenă în viața voastră. Poate apărea sub multe forme. În timp ce contemplați codul, recunoașteți locurile din viețile voastre care în prezent exercită controlul.

  • Oare căutați să controlați cum se manifestă lucrurile în viața voastră și forma pe care acestea o iau? Adesea, în mintea voastră aveți o idee foarte fixă despre cum ar trebui să arate ceva, numai ca să pierdeți ocazia de a experimenta aceeași esență vibrațională în altă formă.

  • Încercați cumva să controlați timpul? Mulți dintre voi simțiți că trebuie să faceți lucrurile într-o anumită ordine și într-un anumit interval de timp. Universul caută să vă sprijine în modul cel mai eficace și mai eficient cu putință. Maniera și intervalul de timp în care sunt realizate acestea poate arăta foarte diferit față de programul ego-ului, care este rareori foarte eficace sau eficient.

  • Încercați cumva să îi controlați pe alții, credințele și emoțiile lor? Puteți prezenta informații într-o manieră foarte controlată pentru a obține un anumit răspuns de la o anumită persoană pentru a simți iubire, aprobare, siguranță, securitate sau conexiune.

  • Încercați cumva să controlați comportamentul unei persoane iubite? E posibil să faceți acest lucru deoarece vă proiectați propriile temeri asupra experienței lor potențiale.

Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea a 2-a: Controlul (Wendy Kennedy)

În timp ce continuați să contemplați codul, imaginați-vă un sentiment de aliniere și conexiune cu următoarele lucruri: Toleranță, Siguranță și Securitate Inerente, Cunoaștere Divină și Încredere.

Starea de a simți este un pas important în activarea codului. Unora li se poate părea dificil să se conecteze cu starea de a simți având ochii deschiși. Dacă este cazul vostru, închideți-vă ochii și imaginați-vă codul în ochiul minții voastre până când vă simțiți confortabil suficient cu procedura, astfel încât să accesați starea de a simți cu ochii deschiși.

 

Traducere: George Acu, 15 noiembrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/autoritate-control-si-competitie-integrarea-arhetipurilor-orioniene-partea-a-2-a