Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Acest material este scris cu circa 9 luni (în luna august 2016) înainte de data prezisă inițial pentru trecerea cometei Annanhutak prin sistemul solar și pentru faptul că a ei coadă va ajunge la o distanță de circa 40 de milioane de kilometri față de Pământ (vezi subcapitolul „Evenimentele din anul 2017” din Capitolul 7 din cartea „Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a, de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2018).

În urma unui studiu făcut recent, în rândurile cercetătorilor astronomi și în domeniul descoperirilor cu ajutorul telescoapelor nu au existat rapoarte demne de încredere care să indice detectarea acestei comete în sistemul solar.

Actualizare despre cometa Annanhutak - luna mai 2017 (Sal Rachele) - traiectoria cometei

Constatând cele de mai sus, i-am întrebat imediat pe ghizii mei spirituali despre acest lucru. Prima mea impresie a fost că au greșit data calendaristică. Totuși, ghizii mei se înșală rareori în privința evenimentelor celeste, astfel că i-am întrebat de ce cometa nu a fost detectată încă.

Răspunsul pe care l-am primit a fost următorul: Cometa va sosi la timp, dar s-a fragmentat în mod semnificativ de la ultima ei trecere, care a avut loc în urmă cu 10.500 de ani. Este probabil că oamenii de știință vor vedea foarte curând un câmp de rămășițe, dar se pare că în acest câmp de rămășițe nu există obiecte cu lungimea mai mare de 100 de metri.

Actualizare despre cometa Annanhutak - luna mai 2017 (Sal Rachele) - traiectoria cometeiEi au relatat că, la ultima trecere prin sistemul solar, cometa a început să se fragmenteze, dar atunci mai era încă intactă în mare parte, suficient cât să producă perturbări semnificative în câmpul electromagnetic al Pământului. În timpul trecerii următoare, există totuși un câmp semnificativ care înconjoară rămășițele – suficient cât să fie detectate anomalii electromagnetice în timpul lunilor de dinainte și de după trecerea cometei.

De asemenea, cometa Annanhutak are o prezență eterică semnificativă. O mare porțiune a cometei este totuși intactă în planurile eterice, deși, în general, în frecvențele mai înalte, obiectele nu prezintă niciun fel de amenințare. Căutați fluctuații ale câmpului electromagnetic începând aproximativ în martie 2017 și continuați până spre sfârșitul lunii iulie 2017.

Este important să meditați, să vă vindecați și să rămâneți cât mai centrați cu putință în timpul trecerii rămășițelor cometei Annanhutak din luna mai 2017. Este probabil că perioada trecerii cometei va fi una foarte intensă, cu numeroase prefaceri în starea de lucruri a omenirii. La momentul acestei scrieri, s-a produs o escaladare în ceea ce privește războaiele din zone cheie ale planetei, iar fluctuațiile asociate cu trecerea cometei Annanhutak pot agrava conflictele care sunt în curs de desfășurare. Pe de altă parte, acest eveniment servește drept catalizator pentru trezirea spirituală și înălțarea fizică.

Indiferent de nivelul de impact al trecerii acestei comete asupra Pământului, sfatul meu este același ca întotdeauna: Mergeți în interior. Meditați. Vindecați-vă. Rămâneți conștienți în privința stării celor șase corpuri mai dense ale voastre (nivelele fizic, emoțional, mental, astral, eteric și cauzal). Amintiți-vă că sunteți manifestări ale Divinului și că Iubirea Divină este adevărata voastră realitate.

Sal Rachele
6 august 2016

Traducere: George Acu, 14 august 2016
Sursa imaginilor: http://www.whatdoesitmean.com/izz1.jpg și http://www.timpul.md/uploads/modules/news/2013/10/49206/658x0_Comets_d71b90aec7-720x479.jpg
Articolul va face parte, ca anexă, din cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” de Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii - Editura Proxima Mundi, 2012 (ediția revizuită în septembrie 2016).

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil și clicabil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/actualizare-despre-cometa-annanhutak