Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Articol nou: Toate incep cu speranţa...” (Wendy Kennedy).
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie.
Vești bune: începând cu 8 mai, avem tarife mai bune la curier rapid:
15 lei (primul kg), 17 lei (1,01-5 kg), 22 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici.

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Actualizare despre trecerea cometei Annanhutak prin apropierea Pământului în luna mai 2017 (Sal Rachele)

Actualizare despre cometa Annanhutak - luna mai 2017 (Sal Rachele) - traiectoria cometeiAcest material este scris cu circa 9 luni (în luna august 2016) înainte de data prezisă inițial pentru trecerea cometei Annanhutak prin sistemul solar și pentru faptul că a ei coadă va ajunge la o distanță de circa 40 de milioane de kilometri față de Pământ (vezi subcapitolul „Evenimentele din anul 2017” din Capitolul 7 din cartea „Transformări planetare 2012-2030: Mesaje de la Fondatori” de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2011).

În urma unui studiu făcut recent, în rândurile cercetătorilor astronomi și în domeniul descoperirilor cu ajutorul telescoapelor nu au existat rapoarte demne de încredere care să indice detectarea acestei comete în sistemul solar.

 

Constatând cele de mai sus, i-am întrebat imediat pe ghizii mei spirituali despre acest lucru. Prima mea impresie a fost că au greșit data calendaristică. Totuși, ghizii mei se înșală rareori în privința evenimentelor celeste, astfel că i-am întrebat de ce cometa nu a fost detectată încă.

Răspunsul pe care l-am primit a fost următorul: Cometa va sosi la timp, dar s-a fragmentat în mod semnificativ de la ultima ei trecere, care a avut loc în urmă cu 10.500 de ani. Este probabil că oamenii de știință vor vedea foarte curând un câmp de rămășițe, dar se pare că în acest câmp de rămășițe nu există obiecte cu lungimea mai mare de 100 de metri.

Actualizare despre cometa Annanhutak - luna mai 2017 (Sal Rachele) - traiectoria cometeiEi au relatat că, la ultima trecere prin sistemul solar, cometa a început să se fragmenteze, dar atunci mai era încă intactă în mare parte, suficient cât să producă perturbări semnificative în câmpul electromagnetic al Pământului. În timpul trecerii următoare, există totuși un câmp semnificativ care înconjoară rămășițele – suficient cât să fie detectate anomalii electromagnetice în timpul lunilor de dinainte și de după trecerea cometei.

De asemenea, cometa Annanhutak are o prezență eterică semnificativă. O mare porțiune a cometei este totuși intactă în planurile eterice, deși, în general, în frecvențele mai înalte, obiectele nu prezintă niciun fel de amenințare. Căutați fluctuații ale câmpului electromagnetic începând aproximativ în martie 2017 și continuați până spre sfârșitul lunii iulie 2017.

Este important să meditați, să vă vindecați și să rămâneți cât mai centrați cu putință în timpul trecerii rămășițelor cometei Annanhutak din luna mai 2017. Este probabil că perioada trecerii cometei va fi una foarte intensă, cu numeroase prefaceri în starea de lucruri a omenirii. La momentul acestei scrieri, s-a produs o escaladare în ceea ce privește războaiele din zone cheie ale planetei, iar fluctuațiile asociate cu trecerea cometei Annanhutak pot agrava conflictele care sunt în curs de desfășurare. Pe de altă parte, acest eveniment servește drept catalizator pentru trezirea spirituală și înălțarea fizică.

Indiferent de nivelul de impact al trecerii acestei comete asupra Pământului, sfatul meu este același ca întotdeauna: Mergeți în interior. Meditați. Vindecați-vă. Rămâneți conștienți în privința stării celor șase corpuri mai dense ale voastre (nivelele fizic, emoțional, mental, astral, eteric și cauzal). Amintiți-vă că sunteți manifestări ale Divinului și că Iubirea Divină este adevărata voastră realitate.

 

Sal Rachele
6 august 2016

 

Traducere: George Acu, 14 august 2016
Sursa imaginilor: http://www.whatdoesitmean.com/izz1.jpg și http://www.timpul.md/uploads/modules/news/2013/10/49206/658x0_Comets_d71b90aec7-720x479.jpg
Articolul va face parte, ca anexă, din cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” de Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii - Editura Proxima Mundi, 2012 (ediția revizuită în septembrie 2016).

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil și clicabil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/actualizare-despre-cometa-annanhutak

 

 


Editura Proxima Mundi