Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Luna aceasta am vrut să creez un cod galactic nou de Lumină care să ne ajute în timp ce intrăm în sezonul sărbătorilor. Deși inițial am crezut că vom crea un cod pe tema echilibrului sau a iluziei perfecționismului, am fost un pic surprinsă atunci când ghizii (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a și alte Ființe de Lumină, n. tr.) au sugerat să creăm un cod care să ne sprijine în ceea ce privește răbdarea. Însă, de îndată ce mi-au explicat de ce, mi s-a părut perfect verosimil. Fără răbdare pentru noi înșine, este foarte dificil să trecem prin orice situație, indiferent care este problema. În acest video este inclusă o scurtă explicație (la început), o activare și o meditație în care puteți intra în timp ce contemplați codul.

Transcrierea meditației:

În acest timp și în acest spațiu, mă deschid acum către răbdare infinită și permit energiei Sursei să curgă fără efort prin mine. Accept faptul că toate lucrurile sunt experimentate în sincronizare Divină. Deși e posibil să nu pot să prevăd un rezultat de la nivelul meu curent de conștiență, am încredere că voi experimenta viața în cel mai potrivit mod spre cel mai înalt bine și creștere ale mele și ale tuturor celorlalți. Îmi acord răbdare infinită pentru toate defectele și limitările mele percepute. Mă eliberez de orice condiții și așteptări pe care e posibil să le fi pus asupra mea sau altora, care provoacă nerăbdare. Mă aliniez cu certitudinea interioară că sunt o Ființă Divină de Lumină și că fiecare experiență, indiferent de percepția mea sinelui meu uman, este o ocazie pentru mine să învăț și să cresc ca suflet. Având această certitudine certitudine interioară, acord răbdare infinită pentru călătoria de explorare mie, precum și tuturor celorlalți, dat fiind că și ei caută să exploreze. În acest moment, mă iert acum complet și deplin pentru orice nerăbdare este posibil să fi exprimat, precum și pentru orice gând sau cuvânt aspru pe care e posibil să le fi avut despre mine sau alții, sau pentru orice atare faptă pe care e posibil să o fi întreprins, conștient sau inconștient, în această viață și în toate celelalte vieți. Acord acum altora iertare pentru orice nerăbdare, gând, cuvânt sau faptă aspre, pe care e posibil să le fi exprimat în direcția mea, conștient sau inconștient, în această viață și în toate celelalte vieți. Știu că în fiecare moment există o bogăție a Sursei, de explorat. Nerăbdarea mea este percepția absenței din experiența mea a unei anumite vibrații. În orice moment pot fi experimentate toate lucrurile. În acest moment permit ocazia de a-mi schimba perspectiva, astfel încât să pot vedea frumusețea, bogăția și plenitudinea fiecărui moment. Iar în timp ce fac acest lucru, experimentez răbdarea infinită, căci din realitatea mea nu lipsește nimic. Sunt recunoscător/oare pentru răbdarea care îmi este acordată fără limite în timp ce învăț și cresc, și cu gratitudine infinită reflect aceeași răbdare spre mine însumi, spre alții, spre natură, spre Mama Pământ și spre întregul Univers. Și așa este.

 

Cum se lucrează cu Codul:

Simbolurile folosite în Codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative vechi fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și vă vorbesc vouă - Ființe Divine de Lumină care aveți o experiență fizică.

În realitate, nu există un mod corect sau greșit de a lucra cu codul și cu activarea. Urmați-vă intuiția. Puteți alege să lucrați cu codul și activarea de mai multe ori pe zi, timp de 3 zile. Observați schimbările în felul cum vă simțiți fizic, emoțional sau mental. Adesea, nu recunoaștem schimbarea decât dacă facem un efort concertat de a privi, mai ales când căutăm să observăm schimbări subtile ale frecvenței.

Traducere: George Acu, 25 octombrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/cod-de-lumina-galactic-si-activare-pentru-rabdare

{source}addHeadLink('//img.youtube.com','dns-prefetch'); /*$doc->addStyleDeclaration(' .v{ max-width:480px; margin:0 auto} .youtube{ background-color:#555; margin-bottom:7px; position:relative; padding-top:56.25%; overflow:hidden; cursor:pointer} .youtube img{ width:100%; top:-16.84%; left:0; opacity:0.7} .youtube .play-button{ width:90px; height:60px; background-color:#333; box-shadow:0 0 30px rgba(0,0,0,0.6); z-index:1; opacity:0.8; border-radius:6px} .youtube .play-button:before{ content:""; border-style:solid; border-width:15px 0 15px 26.0px; border-color:transparent transparent transparent #fff} .youtube img, .youtube .play-button{ cursor:pointer} .youtube img, .youtube iframe, .youtube .play-button, .youtube .play-button:before{ position:absolute} .youtube .play-button, .youtube .play-button:before{ top:50%; left:50%; transform:translate3d(-50%,-50%,0)} .youtube iframe{ height:100%; width:100%; top:0; left:0} ');*/ ?>{/source}