În curând va apărea o carte deosebit de revelatoare:
„Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena”.
În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.
Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre cum funcționăm atât ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină), cât și în dinamica dintre noi.
Pagina de facebook a acesteia este aici: https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste
Până la sfârșitul lunii februarie beneficiați de o reducere de 20% la precomandă.
(Precomenzile vor fi expediate în ordinea primirii lor. În cazul în care comandați și alte cărți și doriți ca acelea să vă fie expediate înainte de apariția acesteia, vă rugăm să faceți comenzi separate.)
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie 2018.
Vești bune: începând cu 8 mai, avem tarife mai bune la curier rapid:
15 lei (primul kg), 17 lei (1,01-5 kg), 22 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici.

Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) - Editura Proxima Mundi
Istoria Reală a Pământului, Ediția 1 revizuită 2018 - Editura Proxima Mundi
Viața la Frontiera Cunoașterii - Ediția a 2-a, 2018 - Editura Proxima Mundi
Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 - Editura Proxima Mundi
Integrarea Sufletului - Ediția 1 revizuită și adăugită 2017 - Editura Proxima Mundi
Pământul Se Trezește: Profeții 2012-2030 - Ediția 1 revizuită și adăugită 2016 - Editura Proxima Mundi
Conectarea cu arcturienii (David K. Miller) - Editura Proxima Mundi
Marele Potențial Uman (Tom Kenyon și Wendy Kennedy) - Editura Proxima Mundi
Conexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima Mundi

Luna aceasta am vrut să creez un cod galactic nou de Lumină care să ne ajute în timp ce intrăm în sezonul sărbătorilor. Deși inițial am crezut că vom crea un cod pe tema echilibrului sau a iluziei perfecționismului, am fost un pic surprinsă atunci când ghizii (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a și alte Ființe de Lumină, n. tr.) au sugerat să creăm un cod care să ne sprijine în ceea ce privește răbdarea. Însă, de îndată ce mi-au explicat de ce, mi s-a părut perfect verosimil. Fără răbdare pentru noi înșine, este foarte dificil să trecem prin orice situație, indiferent care este problema. În acest video este inclusă o scurtă explicație (la început), o activare și o meditație în care puteți intra în timp ce contemplați codul.

Transcrierea meditației:

În acest timp și în acest spațiu, mă deschid acum către răbdare infinită și permit energiei Sursei să curgă fără efort prin mine. Accept faptul că toate lucrurile sunt experimentate în sincronizare Divină. Deși e posibil să nu pot să prevăd un rezultat de la nivelul meu curent de conștiență, am încredere că voi experimenta viața în cel mai potrivit mod spre cel mai înalt bine și creștere ale mele și ale tuturor celorlalți. Îmi acord răbdare infinită pentru toate defectele și limitările mele percepute. Mă eliberez de orice condiții și așteptări pe care e posibil să le fi pus asupra mea sau altora, care provoacă nerăbdare. Mă aliniez cu certitudinea interioară că sunt o Ființă Divină de Lumină și că fiecare experiență, indiferent de percepția mea sinelui meu uman, este o ocazie pentru mine să învăț și să cresc ca suflet. Având această certitudine certitudine interioară, acord răbdare infinită pentru călătoria de explorare mie, precum și tuturor celorlalți, dat fiind că și ei caută să exploreze. În acest moment, mă iert acum complet și deplin pentru orice nerăbdare este posibil să fi exprimat, precum și pentru orice gând sau cuvânt aspru pe care e posibil să le fi avut despre mine sau alții, sau pentru orice atare faptă pe care e posibil să o fi întreprins, conștient sau inconștient, în această viață și în toate celelalte vieți. Acord acum altora iertare pentru orice nerăbdare, gând, cuvânt sau faptă aspre, pe care e posibil să le fi exprimat în direcția mea, conștient sau inconștient, în această viață și în toate celelalte vieți. Știu că în fiecare moment există o bogăție a Sursei, de explorat. Nerăbdarea mea este percepția absenței din experiența mea a unei anumite vibrații. În orice moment pot fi experimentate toate lucrurile. În acest moment permit ocazia de a-mi schimba perspectiva, astfel încât să pot vedea frumusețea, bogăția și plenitudinea fiecărui moment. Iar în timp ce fac acest lucru, experimentez răbdarea infinită, căci din realitatea mea nu lipsește nimic. Sunt recunoscător/oare pentru răbdarea care îmi este acordată fără limite în timp ce învăț și cresc, și cu gratitudine infinită reflect aceeași răbdare spre mine însumi, spre alții, spre natură, spre Mama Pământ și spre întregul Univers. Și așa este.

 

Cum se lucrează cu Codul:

Simbolurile folosite în Codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative vechi fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și vă vorbesc vouă - Ființe Divine de Lumină care aveți o experiență fizică.

În realitate, nu există un mod corect sau greșit de a lucra cu codul și cu activarea. Urmați-vă intuiția. Puteți alege să lucrați cu codul și activarea de mai multe ori pe zi, timp de 3 zile. Observați schimbările în felul cum vă simțiți fizic, emoțional sau mental. Adesea, nu recunoaștem schimbarea decât dacă facem un efort concertat de a privi, mai ales când căutăm să observăm schimbări subtile ale frecvenței.

Traducere: George Acu, 25 octombrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/cod-de-lumina-galactic-si-activare-pentru-rabdare