Opțiuni accesibilitate

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Coșul de cumpărături

Dacă aveți deja cont, vă rugăm să intrați în el aici


Informații facturare

Nu
Romănia

Adăugare / modificare adresă de facturare
Adresă expediere colet

Pe adresa de facturare

Adăugare / modificare adresă de expediere
Denumire / Titlu Preț / exemplar Nr. exemplare Reducere Total

Total parțial

Modalitatea de expediere selectată

Neselectată încă
Modalitate de expediereTotal:
0 lei

Termeni și condiții magazin Editura Proxima Mundi

 

Comenzile primite începând cu 16 mai vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 15 iunie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.

 

Efectuarea de comenzi presupune acceptarea politicii noastre de confidențialitate .

Informații importante legate de expediere și returnare:

* Conform OUG 34/2014 - Art. 14, alin. (2) , după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, în ambalajul original, suportând integral cheltuielile de returnare.
Cărțile în format electronic comandate de dvs., odată trimise de noi, nu pot fi returnate.

Cărțile în format electronic se trimit numai cu plata în avans (card, transfer bancar în avans, PayPal etc.). În cazul în care comandați cărți în format electronic împreună cu cărți tipărite (în aceeași comandă) și alegeți modalitatea de plată ramburs, cărțile în format electronic vă vor fi trimise după ridicarea coletului cu cărți tipărite de către dvs. (în decurs de 1-3 zile lucrătoare de la ridicarea coletului).

* De regulă, coletele comandate prin curier sunt trimise în aceeași zi sau a doua zi (cu excepția perioadelor în care curierul este foarte solicitat). Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea acestei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat (la www.proxima-mundi.ro/contact sau ca răspuns la acest mesaj), ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, refuzați să ridicați coletul cu comanda expediată deja, acest fapt ne produce cheltuieli de expediere colet dus-întors, care sunt responsabilitatea dumneavoastră. În consecință, în cazul clienților care acumulează astfel debite (la expedierea comenzilor refuzate după trimiterea lor), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să le mai onorăm comenzile cel mult cu plata în avans, după achitarea debitului restant creat prin neridicarea coletelor comandate anterior.

Expedierea coletelor:

De regulă trimitem coletul în aceeași zi sau a doua zi lucrătoare după primirea comenzii, iar durata ajungerii coletului la destinație prin curier este de 2-3 zile lucrătoare. În ziua livrării, curierul vă va trimite inițial SMS și ulterior vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului, la adresa pe care ați furnizat-o atunci când ați făcut comanda. Corectitudinea și completitudinea datelor furnizate (adresă, telefon etc.) și consecințele inexactității acestora sunt responsabilitatea dvs.

Procedura curierului de livrare a coletelor:

De îndată ce coletul a ajuns la depozitul curierului, corespunzător localității dvs., acesta face 2 încercări de livrare (după care coletul se reîntoarce la noi, iar nouă ni se impută transportul dus-întors - fapt care vă creează un debit de achitat față de Editură).

Important!
La primirea coletului, verificați-i cu atenție conținutul și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că v-a fost livrat în regulă (că este responsabilitatea dvs.), iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. Comenzile internaționale se expediază doar cu plata în avans.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de dvs. se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe colaterale (magazinaj etc.) = între 32-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.


Dacă doriți să mențineți legătura cu noutățile noastre și prin intermediul rețelelor sociale, o puteți face prin intermediul paginilor de facebook existente:

https://www.facebook.com/cronica.oera.linda

https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste.1
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului.1
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului.1
https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii.2
https://www.facebook.com/transformari.planetare.si.perspective
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste
https://www.facebook.com/marele.potential.uman.1
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant.1

https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit.2
https://www.facebook.com/printuri.pe.canvas.foto.n

https://www.facebook.com/ed.proxima.mundi

 

Ultima actualizare: 21 februarie 2023

Termeni și condiții
Alte precizări / Cum ați aflat de noi? (opțional)