Chiar dacă ați mai făcut comenzi în trecut, nu aveți cont de utilizator pe site dacă nu v-ați creat unul după luna august 2018.
Începând cu 07 septembrie 2019, vă puteți crea cont pe site din doar 2 clicuri folosind conturi sociale:
Facebook, Google, Twitter, LinkedIn, Live și Yahoo!

Coșul de cumpărături

Dacă aveți deja cont, vă rugăm să intrați în el aici

Informații facturare:
România
Adăugare / modificare adresă de facturare
Adresă expediere colet:
Pe adresa de facturare
Adăugare / modificare adresă de expediere
Denumire Cod lucrare Preț Nr. exemplare Reducere Total
 
Total parțial
   

Modalitatea de expediere

Nu este selectată nicio modalitate de expediere.

Vă rugăm să selectați o modalitate de expediere

 
Total:
0,00 lei

Termeni și condiții magazin Editura Proxima Mundi

Prin efectuarea acestei/unei comenzi, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate (adică datele pe care le furnizați să fie utilizate în scopul pentru care au fost furnizate - acela de a vă fi expediate cărțile, printurile pe canvas sau seturile de DVD-uri comandate).
Dacă după citirea acestor rânduri nu sunteți de acord cu acest lucru -dat fiind că expediem coletul cât mai curând cu putință, pentru a ajunge la dvs. cât mai repede-, vă rugăm să ne anunțați IMEDIAT despre acest fapt prin email (replică la acest mesaj). Altfel, vom considera că sunteți de acord și că vă veți asuma costurile de transport dus-întors (în caz că am expediat deja coletul spre dvs. și îl refuzați).

Informații importante legate de expediere și returnare:

* Conform OUG 34/2014 - Art. 14, alin. (2) , după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, suportând integral cheltuielile de retur.

* De regulă, coletele comandate prin curier rapid sunt trimise a doua zi. Facem efortul să expediem comenzile cât mai prompt cu putință. Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea acestei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat, în decursul zilei de azi (la www.proxima-mundi.ro/contact) sau ca răspuns la acest mesaj, ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, refuzați să ridicați coletul comandat și expediat deja, acest fapt ne produce cheltuieli de expediere colet dus-întors, care sunt responsabilitatea clientului. În consecință, în cazul acelor clienți care astfel acumulează debite (la transportul comenzilor refuzate după trimiterea lor și neanunțarea noastră în intervalul specificat mai sus), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să le mai onorăm comenzile abia după achitarea prealabilă a debitului restant creat prin neridicarea coletelor comandate.

* În cazul în care unul (sau mai multe) dintre produse ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să ne contactați la www.proxima-mundi.ro/contact pentru a stabili condițiile returului.

Procedura de expediere a coletelor:

* Costuri transport prin curier rapid DPD:
16 lei primul kg; 18 lei între 1 și 5 kg; 23 lei între 5 și 15 kg; 12 lei taxă fixă suplimentară pentru localitățile care nu se află în zona de acoperire DPD - consultați lista acestora aici .

De regulă trimitem coletul a doua zi lucrătoare după primirea comenzii, iar durata ajungerii coletului la destinație prin DPD este de 2-4 zile lucrătoare. În ziua livrării, curierul vă va trimite inițial SMS și ulterior vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului la adresa pe care ați furnizat-o atunci când ați făcut comanda. Corectitudinea și completitudinea datelor furnizate (adresă, telefon etc.) sunt responsabilitatea dvs.

 

Procedura curierului de livrare a coletelor:

De îndată ce coletul a ajuns la depozitul curierului, corespunzător localității dvs., acesta face 2 încercări de livrare, după care, coletul se reîntoarce la depozitul respectiv și mai stă acolo încă 7 zile calendaristice, timp în care mai poate fi totuși ridicat de către dvs. Dacă nu este ridicat nici în aceste 7 zile calendaristice, după expirarea lor el se întoarce retur, iar Editurii i se impută transportul dus-întors - fapt care vă creează un debit față de Editură.
Important!
La primirea coletului, verificați-i cu atenție conținutul și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că este responsabilitatea dvs., iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. După lansarea unei comenzi internaționale, veți fi anunțați prin email despre opțiunile de plată în avans acceptate.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de dvs. se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe colaterale (magazinaj etc.) = între 13-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.


Vă așteptăm cu recenzii pe paginile din site ale cărților: www.proxima-mundi.ro


Dacă doriți să mențineți legătura cu noutățile noastre și prin intermediul rețelelor sociale, o puteți face prin intermediul paginilor de facebook existente:

https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste

https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii.2012.2030
https://www.facebook.com/marele.potential.uman
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant

https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n

https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultima actualizare: 23 iulie 2019

Termeni și condiții
Alte precizări / Cum ați aflat de noi? (opțional)