Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Mai întâi de toate, să începem cu câteva lucruri despre flăcările gemene, care sperăm să liniștească niște zvonuri. Da, aveți o singură flacără geamănă și, nu, nu este foarte probabil ca flacăra voastră geamănă să se afle pe Pământ. Desigur, există excepții, și, conform înregistrărilor akashice, chiar acum pe Pământ se află, în același timp, aproximativ 58 de perechi de flăcări gemene. Am spune că în acest moment există pe Pământ circa 58.000 de perechi de suflete care cred că sunt flăcări gemene, dar se înșală.

Acest fapt nu invalidează și nu scade nicicum din frumusețea relațiilor pline de iubire. Dimpotrivă, multe din aceste relații implică legături de suflet profunde, iar multe dintre ele sunt/au fost orchestrate de flăcările gemene ale partenerilor implicați.

Flăcările gemene (Leah, prin Sal Rachele)Pe Pământ există multe tipuri de relații, după cum vom vedea în scurt timp. Multe dintre acestea implică o legătură foarte profundă, intimă, cu suflete din aceeași familie sau din familii de suflet asemănătoare. În unele cazuri, partenerii au fost aduși împreună cu multă intensitate, deoarece aceasta este singura cale prin care sufletele implicate și-ar lua un angajament unul față de celălalt. Angajamentul în relație nu este întotdeauna un lucru bun, dar adesea este necesar pentru ca membrii cuplurilor să învețe lecții de suflet pe care nu le-ar învăța cu ușurință singuri.

Motivul pentru care pe Pământ se află atât de puține flăcări gemene în același timp este foarte simplu. Dat fiind că viața de pe Pământ este dificilă în mod inerent și este foarte ușor ca sufletele să se rătăcească, majoritatea ființelor umane de pe Pământ au nevoie de un stimulent puternic pentru a crește și evolua, și de cineva foarte apropiat care să le ajute pe parcurs. Faptul că un membru al perechii de flăcări gemene se află în tărâmurile mai înalte creează siguranța că niciunul din cele două suflete nu se va bloca într-un ciclu de reîntrupare aparent fără sfârșit.

Înainte de a intra prea mult în acest subiect, permiteți-ne să definim exact noțiunea de flacără geamănă. La începutul apariției sufletelor din Dumnezeu-Sursa, pe măsură ce ele au coborât prin densități pe linia genealogică a diferențierii descrise mai devreme, au ajuns la nivelul suprasufletului. În majoritatea cazurilor, suprasufletul s-a divizat în șase perechi de flăcări gemene, care au devenit 12 suflete individuale.

Flacăra ta geamănă este celălalt suflet care a apărut odată cu tine. Oare fiecare suflet are o flacără geamănă? În realitate, nu. Există un număr restrâns de suflete care nu s-au divizat în maniera normală și au reținut ambele polarități ale lor într-o singură ființă. De obicei, sufletele care compun perechile de flăcări gemene vor fi unul masculin și celălalt feminin. Totuși, uneori, aspectele masculin și feminin se vor afla într-un singur suflet. Alteori, pot exista flăcări gemene masculin-masculin și feminin-feminin. În rare cazuri este posibil să existe suflete triple - trei suflete care au apărut din suprasuflet în același timp. Dar, în 99,9% din cazuri, apăreți ca pereche de flăcări gemene, iar unul dintre voi rămâne în tărâmurile mai înalte în timp ce celălalt merge să exploreze lumile mai dense.

(...)

Un număr semnificativ de flăcări gemene aflate în dimensiunile mai înalte nu s-au întrupat niciodată mai jos de densitatea a 6-a*. Eu, Leah, am fost la nivelul cinci, dar nu am fost niciodată la nivelele trei sau patru.

Unele perechi de flăcări gemene au făcut schimb de roluri, aceasta însemnând că geamănul care se află în prezent pe Pământ sau în altă lume de densitate mai joasă s-a aflat anterior în dimensiunile mai înalte, în timp ce cel care se află acum în tărâmurile mai înalte s-a aflat pe Pământ (sau pe o planetă asemănătoare).

Când sunt împreună flăcările gemene? Dintr-un punct de vedere ultim, ele sunt împreună tot timpul, dar, evident, nu pare să fie așa din punctul de vedere al sufletului cantonat pe Pământ. Majoritatea flăcărilor gemene au petrecut un timp împreună între întrupări sau în experiențe în-afara-corpului, în meditații profunde ori în starea de vis. Uneori, ambii membri se vor afla în aceeași dimensiune simultan (de obicei, la nivelul șase sau mai sus), în funcție de ce vrea să învețe fiecare suflet individual.

În cele din urmă, toate sufletele ajung să fie suficient de evoluate, încât să meargă în orice nivel sau dimensiune doresc, caz în care sunteți liberi să vă petreceți timpul împreună cu flacăra voastră geamănă, sau nu. De dragul simplității, vom spune că cerința minimă pentru „acces nelimitat” la flacăra voastră geamănă este o conștiință de nivelul șase*.

Pe planeta Pământ sunt prevăzute multe restricții care să împiedice contactul prematur cu flăcările gemene. Aceste condiții sunt menite să ajute sufletele să își concentreze atenția la scopul și misiunea vieții lor. Sufletul vostru a fost de acord cu aceste limite înainte de a se întrupa aici. Cea mai des întâlnită măsură de siguranță este orchestrată de partea-părinte a sufletului vostru. În esență, sufletul vostru este de acord să vă țină departe de un contact deschis cu flacăra voastră geamănă înainte ca voi să fi evoluat suficient de mult, încât să fiți capabili să faceți față la ramificațiile emoționale ale unui astfel de contact. Multe suflete relativ neevoluate ar lăsa baltă totul și ar căuta o ieșire imediată din corp dacă li s-ar da ocazia să comunice cu flacăra lor geamănă aflată în tărâmurile mai înalte. Cel puțin, și-ar pierde interesul de a continua să meargă pe calea lor pământească și ar putea petrece fiecare minut al zilei tânjind după complementul lor cosmic.

Dacă asemenea suflete mai puțin evoluate au dificultăți cu lecțiile lor pământești (și de obicei au), atunci, în acest caz, au două motive pentru a părăsi Pământul. Primul este că încep să își amintească faptul că viața din tărâmurile mai înalte este lipsită de suferință. Al doilea este că își amintesc bucuria uniunii cu complementul lor. Ceea ce au simțit atunci a fost cu siguranță mai de dorit decât suferința permanentă care pare să însoțească viața de pe Pământ.

Dat fiind că Pământul este o planetă cu liber arbitru, fragmentul principal al sufletelor poate refuza să respecte măsurile de siguranță inerente în cadrul sistemului actual. În plus, unor flăcări gemene le este dor atât de mult de complementele lor cantonate pe Pământ, încât ar putea să insiste să vină pe Pământ ca să își găsească partenerul. Uneori, sufletul cantonat pe Pământ încearcă disperat să își convingă complementul aflat în tărâmurile mai înalte să se întrupeze pe Pământ și reușește să îl facă să vină aici.

În rarele cazuri în care flăcările gemene se întâlnesc totuși pe Pământ, aproape întotdeauna relația lor este extrem de dificilă. În primul rând, este probabil ca ambii parteneri să fie prinși în alte relații înainte să se întâlnească. Datorită naturii intense a faptului de a-ți întâlni flacăra geamănă, ajunge să fie dificil să îți desfășori așa-numita „treabă, ca de obicei” pe Pământ.

Dat fiind că partea-părinte a sufletului nu aprobă întâlnirile între flăcările gemene pe Pământ, asemenea aspecte mai înalte ale sinelui nu orchestrează întâlnirea și nu pregătesc indivizii în prealabil. Într-un sens, perechile de flăcări gemene sunt pe cont propriu și nu primesc ajutor de la membrii familiei lor de suflet. (Desigur, membrii familiei lor de suflet le iubesc profund, în timp ce dau din capetele lor mai înalte dimensional a neîncredere față de ceea ce se întâmplă.)

Un alt motiv pentru care flăcările gemene se întâlnesc rareori pe Pământ este că suprasufletul ce cuprinde cele șase perechi de flăcări gemene vrea de obicei să aibă o diversitate de experiențe de viață de la cei șase membri care se întrupează pe Pământ, astfel că fiecare din cei șase membri va avea tendința să se întrupeze în zone foarte diferite ale Pământului, în circumstanțe diferite. Așadar, membrii familiei de suflet principale se întâlnesc rareori, și chiar și mai rar dacă aceștia sunt flăcări gemene (vezi Figura 2).

Majoritatea relațiilor între suflete pereche sunt între membri ai familiei de suflet secundare sau extinse. Totuși, aceste relații pot fi foarte intense și frumoase, și adesea sunt interpretate greșit ca întâlniri între flăcări gemene.

(...)

Ca să rezumăm: reamintirea flăcării voastre gemene poate fi ceva șocant dacă nu ați evoluat suficient de mult, mai ales dacă ați fost adormiți și ați visat la dualitate o perioadă lungă de timp. Aceasta deoarece reamintirea bruscă poate trezi un dor intens de a fi împreună cu flacăra geamănă. Acest dor poate îndepărta sufletul cantonat pe Pământ de la responsabilitățile sale pământești. Acum, sufletul cantonat pe Pământ nu mai vrea să trăiască în lume și nu se mai poate gândi la altceva decât la complementul său din tărâmurile mai înalte.

„– Abia aștept să ies din acest infern numit Pământ, ca să mă pot reuni cu flacăra mea geamănă”, plânge și se lamentează el. Nu numai că iubirea dintre ei este atât de intensă, încât acesta nu se mai poate concentra la chestiunile pământești, dar, adesea, împreună cu această iubire intensă vine și o reamintire despre cum sunt tărâmurilor mai înalte – fără războaie, sărăcie, suferință etc. Acest lucru intensifică dorul, din moment ce majoritatea sufletelor cantonate pe Pământ care iau totuși contact cu flăcările lor gemene au evoluat suficient de mult, încât sunt „plictisite și obosite” de drama dualității.

Vă rugăm să ne scuzați că repetăm această idee, dar vrem să ne asigurăm că înțelegeți ce presupune faptul de a vă întâlni flacăra geamănă.

* Nivel corespunzător planului cauzal. Vezi „Viața la frontiera cunoașterii” - Ediția a 2-a, 2018 pentru detalierea modelului realității cu 12 densități utilizat în aceste lucrări.

Traducere: George Acu
Sursa articolului: Capitolul 2 al cărții „Integrarea sufletului” - Ediția 1 revizuită și adăugită, de Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii 7D și Leah - Editura Proxima Mundi, 2013, 2017 și 2019
Sursa imaginii: http://millionmandalasforpeace.blogspot.ro/2009/04/mandalas-331-346-by-melody-cummons.html

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/flacarile-gemene