Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


La un anumit moment din viețile noastre, majoritatea dintre noi au simțit că nu au fost suficient de... Nu am fost suficient de isteți, suficient de bogați, suficient de talentați, suficient de frumoși, iubiți suficient de mult... - lista este nesfârșită. Doar completați cuvintele lipsă. Câte lucruri nu v-ați abținut să încercați doar pentru că ați simțit că nu sunteți suficient de... ca măcar să le încercați?

„Nu sunt suficient de...” pare să fie o temă recurentă, astfel că probabil este valabilă și la un nivel de masă. Astfel că i-am întrebat pe ghizi (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a și alte Ființe de Lumină, n. tr.) dacă nu cumva pot împărtăși cu amabilitate un cod și o activare pentru a ne ajuta să depășim o parte din aceste credințe limitative.

Ai simțit vreodată că nu ești suficient de...? (Wendy Kennedy)

Activare (clic pe butonul play)

 

Cum se lucrează cu codul:

Simbolurile utilizate în codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative vechi fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și vă vorbesc vouă - Ființe Divine care aveți o experiență fizică.

Pentru a lucra cu codul de Lumină, pur și simplu mențineți gândul „Sunt suficient. Sunt perfect(ă) în mod divin.” Dacă criticul vostru interior este un pic activ și spune lucruri precum „Știi că nu e adevărat.” sau „Nu faci decât să te prostești.”, imaginați-vă cum v-ați simți DACĂ ați fi acele lucruri. CE AR FI DACĂ ați fi suficient (de...)? CE AR FI DACĂ ați fi perfecți în mod divin?

Am inclus aici și o activare în Limbajul Luminii care susține codul. Puteți asculta activarea în același timp când contemplați imaginea, sau separat.

 

 

Traducere și adaptare: George Acu, 12 octombrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/ai-simtit-vreodata-ca-nu-esti-suficient-de