Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Salutări, dragi Lucrători întru Lumină. Suntem Sinele înalt al lui Sal. Există multe suflete care sunt puțin confuze în privința a ceea ce s-a întâmplat în realitate pe 21 decembrie 2012 și, astfel, răspundem numeroaselor întrebări cu o explicație.

21 decembrie 2012 a însemnat sfârșitul unui ciclu din calendarului mayaș cu numărătoare lungă*. Au existat numeroase profeții cu privire la această dată, dintre care unele s-au împlinit, iar altele nu s-au realizat ori materializat. Scopul acestei discuții este de a descrie pe scurt ce s-a întâmplat, precum și ceea ce nu s-a întâmplat, în speranța că veți avea o înțelegere mai bună a procesului evoluției și integrării sufletului și a modului în care acesta se aplică la scară globală.

Ce s-a întâmplat în realitate pe 21 decembrie 2012? (Sal Rachele)Un număr semnificativ de condiții și evenimente prezise de acest medium și ghizii săi spirituali s-au împlinit, într-adevăr, în timp ce câteva nu. Acest medium și ghizii săi știau că se poate întâmpla și acest lucru, deoarece Pământul este o planetă cu liber arbitru, iar ființele umane își aleg, în mare parte, experiențele și reacțiile la evenimentele celeste.

Mai jos am detaliat lucrurile care s-au întâmplat, precum și pe cele care nu s-au întâmplat.

Lucruri care s-au întâmplat:

– Portalul s-a deschis, iar energia a curs pe planetă din tărâmurile mai înalte. Frecvențe mai înalte au inundat planeta și au accelerat evoluția celor care au fost capabili să primească energiile.
– Vibrația compozită a Pământului a atins și a depășit valoarea 4,00 pe indexul scalei de densități a acestui medium.
– Au existat fluctuații ale câmpului electromagnetic al Pământului, precum și unele perturbări minore în funcționarea echipamentelor de telecomunicații și de navigație, care au avut loc în unele zone.
– Au fost amplificate atât emoțiile și gândurile pozitive, cât și cele negative, într-o anumită măsură.
– Diferite grupuri de suflete s-au adunat în locuri de putere și cu vortexuri de pe Pământ pentru a sărbători începutul unei noi ere.
– Sufletele de densitatea a 3-a, complet prinse în vibrațiile mai joase ale ego-ului, nu au fost deschise față de frecvențele mai înalte și s-au simțit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acest lucru a fost prezis.
– Saltul Galactic -un șablon mai mare al evoluției accelerate- a continuat neabătut, așa cum a fost prezis de către acest medium și ghizii săi spirituali.
– Axa Pământului a fost îndreptată spre Soarele Central al galaxiei, așa cum a fost prezis de către multe mediumuri.
– Pe 22 decembrie 2012 Soarele a răsărit cum a fost de așteptat, la ora obișnuită, așa cum au prezis majoritatea mediumurilor și clarvăzătorilor.

Ce NU s-a întâmplat, așa cum au prezis multe mediumuri și clarvăzători:

– Deși portalul s-a deschis, Pământul și omenirea nu au trecut de fapt prin el.
– Portalul este încă deschis, chiar dacă s-a prezis că urma să se închidă după o perioadă de 3 zile (20-22 decembrie).
– Nu au existat „trei zile de întuneric”, așa cum au prezis unele mediumuri.
– Oamenii nu au intrat într-o dimensiune mai înaltă instantaneu, ca prin minune, unde toate problemele lor umane să se evapore sau să se dizolve deodată.
– Deși la nivel cuantic a avut loc un salt brusc, straturile exterioare ale sinelui continuă să treacă printr-un proces gradat de vindecare și curățare. Procesul de purificare încă se mai desfășoară.
– Polii nu și-au inversat polaritatea. A existat o inversiune parțială a polilor, dar a fost mult mai mică decât a fost anticipat de multe mediumuri.
– „Forțele întunecate” nu au dispărut de pe Pământ, deși viața continuă să devină din ce în ce mai provocatoare pentru ele, în general.

Dacă sunteți unul dintre lucrătorii întru lumină de pe Pământ și vă aflați de ceva vreme pe calea voastră spirituală, este posibil să fi fost sau nu conștienți de schimbările enumerate mai sus (sau de lipsa lor). Dacă vi s-a părut că nu s-a întâmplat nimic, vă încurajăm să nu disperați. Integrarea și vindecarea sufletului nu este un proces instantaneu pe Pământ. Schimbarea erelor reprezintă un catalizator pentru creștere, nu un termen final. Veți descoperi că apocalipsa va continua. Cuvântul „apocalipsă” înseamnă revelarea a ceea ce a fost ascuns vederii.

Veți observa că din ce în ce mai multă negativitate iese la suprafața conștiinței pentru a fi vindecată, iertată și eliberată. Este valabil atât la scară mondială, cât și la nivel individual.

Guvernele, armatele și autoritățile lumii se află pe un teren nesigur. Instituțiilor care se bazează pe minciuni sau concepții greșite le sunt demascate incorectitudinile, la fel ca împăratul ce nu avea haine. Din ce în ce mai multe suflete pot să vadă prin perdeaua propagandei și a programării culturale. Ele nu acceptă lucrurile care nu sprijină viața și cooperarea între oameni și alte specii.

Deși poate părea că lucrurile devin mai negative, acest lucru nu este adevărat. Adevărul este că lucrurile au fost predominant negative pe Pământ vreme de mii de ani, și abia acum devenim conștienți de acest lucru. Toate ies la suprafață pentru a fi vindecate, iertate și eliberate.

Schimbările de pe Pământ continuă. După alinierea precesională, a existat predicția că lucrurile se vor calma temporar, iar apoi se vor accelera din nou, pe măsură ce Saltul Galactic se apropie de mijlocul său. Potrivit ghizilor acestui medium, Fondatorii, mijlocul Saltului Galactic este în jurul anului 2025. Acest salt mai mare nu se va încheia înainte de anul 2100. Acest lucru este detaliat în cea de a doua carte a autorului, Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a, 2018.

La ce ne putem aștepta în următorii câțiva ani pe Pământ?

Din cauza dezechilibrelor extreme create de refuzul omenirii de a-și asuma responsabilitatea pentru planetă și resursele ei, va continua să existe o intensificare a furtunilor, cutremurelor, erupțiilor vulcanice, inundațiilor, secetelor, epidemiilor etc. Așa cum acest medium și ghizii săi au afirmat în mod repetat, aceasta nu este o pedeapsă pentru comportamentul necorespunzător al omenirii, ci mai curând o relație cauză-efect pe baza legii atracției.
Omenirea a fost predominant negativă în conștiință pentru o perioadă foarte lungă, iar acum consecințele apar mai rapid, datorită frecvențelor aflate în creștere. Intervalul de timp dintre o acțiune pozitivă sau negativă și consecințele acesteia descrește. Cu alte cuvinte, aveți grijă ce cereți. Nu numai că se va manifesta, dar se va manifesta mult mai repede decât înainte.

Vor mai exista multe salturi în anii ce urmează. Comete și asteroizi vor trece prin apropierea Pământului, dar nu este prezis că vreunul din aceste corpuri cerești de o mărime semnificativă va lovi Pământul. Vor exista modificări electromagnetice pe 5 mai 2017 și iarăși pe 30 ianuarie 2030, datorită unor evenimente celeste. Fiecare dintre aceste salturi va fi o oportunitate de a vă accelera creșterea spirituală și de a îmbrățișa adevărurile mai înalte care au existat dintotdeauna și vor exista întotdeauna.

Este la latitudinea fiecăruia dintre noi să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în lume. Nici o ființă „de sus” nu își va asuma responsabilitatea în locul nostru. Ele ne pot ajuta și ghida, și ne pot indica unele lucruri despre care ar trebui să știm, dar este alegerea noastră cum anume vom merge mai departe.

Este timpul să ne suflecăm mânecile și să trecem la treabă, să ne vindecăm, în loc să pretindem că ne urmăm calea. Aceasta înseamnă luarea unui angajament de a crește și evolua în cea mai înaltă și mai bună manieră posibilă. Aceasta înseamnă multă auto-examinare și sinceritate plină de iubire cu noi înșine și cu alții. Nu ne mai putem permite să ne ascundem adevărul propriu. Adevăratele noastre motive și pasiuni vor fi revelate, fie cu grație, fie altfel.
Trebuie să fim blânzi și iubitori cu noi înșine, și totuși fermi și vigilenți împotriva negativității de orice fel. Așa cum cineva a spus: „Nu ne mai putem permite luxul de a avea gânduri negative.” Trebuie să ne cerem socoteală și să le cerem și celorlalți socoteală. Uneori, acest lucru înseamnă să luăm atitudine, în special atunci când suntem martori la acte de violență sau negativitate față de Pământ și locuitorii săi.

Trebuie să cerem schimbare de la liderii noștri aleși și de la cei aflați în poziții de autoritate. La fel cum lucrăm cu noi zilnic pentru a ne curăța emoțiile negative și credințele bazale negative, trebuie să cerem aceleași lucruri de la cei care au fost încredințați cu funcția de a ne conduce. Aici sunt incluși învățătorii spirituali, precum și politicienii și liderii financiari.

Este timpul să ne trezim și să facem tot ce este necesar ca să creăm Era de Aur. Ghizii noștri din tărâmurile mai înalte ne-au dat o hartă. Acum este rândul nostru să strălucim. Este timpul să arătăm lumii că suntem aici, pregătiți, la modul colectiv, să fim salvatorii acestei planete minunate.

Suntem Sinele înalt al lui Sal. Fie ca fiecare dintre voi să fie binecuvântat.

* Maya Long Count Calendar, în lb. engleză. Mai exact, la această dată s-a încheiat al 13-lea ba’k’tun și a început al 14-lea (din totalul de 20 ai unui ciclu mai mare, numit piktun). Acesta este un ciclu de cca. 394 de ani, n. tr.

Traducere: George Acu, 15 februarie 2013
Sursa imaginii: http://www.kuthumi-hands.com/whatthemasters/dimensionalshift/dimensionalshift.htm
Articolul face parte, ca anexă, din cartea „Integrarea sufletului” - Ediția 1 revizuită și adăugită, de Sal Rachele și Fondatorii - Editura Proxima Mundi, 2017.

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/ce-s-a-intamplat-in-realitate-pe-21-decembrie-2012