În curând va apărea o carte deosebit de revelatoare:
„Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena”.
În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.
Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre cum funcționăm atât ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină), cât și în dinamica dintre noi.
Pagina de facebook a acesteia este aici: https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste
Până la sfârșitul lunii februarie beneficiați de o reducere de 20% la precomandă.
(Precomenzile vor fi expediate în ordinea primirii lor. În cazul în care comandați și alte cărți și doriți ca acelea să vă fie expediate înainte de apariția acesteia, vă rugăm să faceți comenzi separate.)
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie 2018.
Vești bune: începând cu 8 mai, avem tarife mai bune la curier rapid:
15 lei (primul kg), 17 lei (1,01-5 kg), 22 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici.

Termeni și condiții Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Prin efectuarea acestei/unei comenzi, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate (adică aceste date să fie utilizate numai în scopul pentru care au fost furnizate - acela de a vă fi expediate cărțile sau seturile de DVD-uri comandate). Dacă după citirea acestor rânduri nu sunteți de acord cu acest lucru -dat fiind că expediem coletul cât mai curând cu putință, pentru a ajunge la dvs. cât mai repede-, vă rugăm să ne anunțați IMEDIAT despre acest fapt prin email (reply la acest mesaj). Altfel, vom presupune că sunteți de acord și că vă veți asuma costurile de transport dus-întors (în caz că am expediat deja coletul spre dvs. și îl refuzați).

Informații importante legate de livrare și returnare:

* Conform OUG 34/2014 - Art. 14, alin. (2) , după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, suportând integral cheltuielile de retur.

* De regulă, coletele comandate prin curier rapid sunt trimise a doua zi. Facem efortul să expediem comenzile cât mai prompt cu putință. Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea acestei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat, în decursul zilei de azi (la http://www.proxima-mundi.ro/contact ) sau ca răspuns la acest mesaj, ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, clientul refuză să ridice coletul comandat și expediat, acest fapt ne produce cheltuieli de transport dus-întors, care sunt responsabilitatea clientului. În consecință, în cazul acelor clienți care astfel acumulează debite (la transportul comenzilor refuzate după trimiterea lor și neanunțarea noastră în intervalul specificat mai sus), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să nu le mai onorăm nicio comandă, decât cu achitarea prealabilă a debitului restant.

* În cazul în care unul sau mai multe dintre produse ajung la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să ne contactați la http://www.proxima-mundi.ro/contact pentru a stabili condițiile returului.

Procedura de expediere a coletelor:

* Costuri transport prin curier rapid DPD:
15 lei primul kg; 17 lei între 1 și 5 kg; 22 lei între 5 și 15 kg; 18 lei taxă fixă suplimentară pentru localitățile care nu se află în zona de acoperire DPD - consultați lista acestora aici .

* În cazul în care localitatea dvs nu se află în zona de acoperire a curierului rapid DPD, putem trimite coletele cu ramburs prin UrgentCargus (dacă localitatea dvs. se află în zona de acoperire UrgentCargus), costurile fiind următoarele:
- oriunde în țară:                     20,30 lei/expediere pentru primul kg (+1,38 lei pentru fiecare kg suplimentar);
- în loc. cu deservire specială: 43,15 lei/expediere pentru primul kg (+1,38 lei pentru fiecare kg suplimentar) - consultați lista acestora aici;

De regulă trimitem coletul a doua zi lucrătoare după primirea comenzii, iar durata ajungerii coletului la destinație prin DPD este de 2-4 zile lucrătoare (și de 1-3 zile lucrătoare prin UrgentCargus, însă tarifele sunt mai mari și recurgem la această modalitate doar pentru localitățile care nu se află în zona de acoperire a DPD, după ce în prealabil vă contactăm). În ziua livrării, curierul vă va trimite inițial SMS și ulterior vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului la adresa pe care ați furnizat-o atunci când ați făcut comanda.


Procedura DPD de livrare a coletelor:
De îndată ce coletul a ajuns la depozitul DPD corespunzător localității dvs., curierul face 2 tentative de livrare, după care, coletul se reîntoarce la depozitul DPD respectiv și mai stă acolo încă 7 zile calendaristice, timp în care mai poate fi totuși ridicat de către destinatar. Dacă nu este ridicat nici în aceste 7 zile calendaristice, după expirarea lor el se întoarce retur, iar Editurii i se impută transportul dus-întors - fapt care creează un debit destinatarului față de Editură.
Important!
La primirea coletului, verificați-i cu atenție conținutul și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că este responsabilitatea destinatarului, iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. După lansarea unei comenzi internaționale, veți fi anunțați prin email despre tarifele de expediere, precum și despre opțiunile de plată în avans acceptate.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de destinatar se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe colaterale (magazinaj etc.) = între 13-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.


Dacă doriți să mențineți legătura cu noutățile noastre și prin intermediul mediei sociale, o puteți face prin intermediul paginilor de facebook existente:

https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/marele.potential.uman
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant

https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n

https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi