A apărut o carte deosebit de revelatoare:
„Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena.
În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.
Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre cum funcționăm atât ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină), cât și în dinamica dintre noi.
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie 2018.
Vești bune: avem tarife bune la curier rapid:
16 lei (primul kg), 18 lei (1,01-5 kg), 23 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici .

(1) Corespondentul de voință (feminină) al spiritului (masculin), sau invers; (2) Perechea inițială a unui suflet, din momentul nașterii/apariției acestuia, adică „cealaltă jumătate” a unui suflet care a apărut din suprasuflet. Acel suflet s-a divizat în două suflete individuale. Fiecare suflet individual din Creație are o singură flacără geamănă. O sintagmă înrudită, „suflet pereche” nu este discutată în această carte. „Sufletele pereche” (cunoscute și sub denumirea de „suflete paralele”) sunt suflete cu tipare de evoluție asemănătoare. Adesea, sufletele pereche se întâlnesc vreme de multe vieți, pentru a rezolva karmă și a-și spori reciproc creșterea spirituală. Fiecare suflet individual din Creație are multe suflete pereche (mai multe detalii se află în cartea „Integrarea sufletului”, în Capitolul 2 – „Suflete pereche și flăcări gemene”).