Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

Expresie folosită prima dată în cartea „Cauza originară” (Four Winds Publications), care se referă la nașterea marilor arhangheli.

(1) Manifestarea unei experiențe precognitive, în care precogniția inițială a fost uitată; (2) Sentiment că experiența din prezent a mai avut loc înainte, fără o explicație rațională în ceea ce privește cum și unde a mai avut loc.

Sistem stelar ce există în multe dintre dimensiunile mai înalte – reședință a Confederației.

Vibrație specifică ce creează o anumită formă de viață.

Dorință aprigă frecventă pentru un drog sau mâncare, care implică dependență fizică și/sau psihologică.

Șabloane de comportament prin care cineva devine dependent de o substanță, persoană sau experiență, pentru a se simți validat sau stăpân pe sine – de obicei, un asemenea comportament maschează durere emoțională negată sau suprimată, din copilăria timpurie.

Actul de a elimina identificarea sinelui cu o emoție, eveniment, gând sau experiență.

Plan de existență unde se aplică o anumită serie de legi și principii.

(1) Dimensiuni ce cuprind multe planuri și subplanuri diferite ale Universului. Dimensiunile mai joase sunt conținute în cele mai înalte; (2) Densități ce vibrează la frecvențe mai înalte și care creează forme de viață de ordin mai înalt.

Planuri de existență aflate în afara modelelor dimensionale „verticale” date în această carte („Viața la Frontiera Cunoașterii” de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2011), care totuși există simultan cu dimensiunile verticale – dimensiunile paralele pot fi asemănătoare ca vibrație cu dimensiunile mai dense sau de nivel mediu, date în această carte (de exemplu: planul astral).

Disc mic de sticlă ce are înglobat în el aur, argint sau cupru, folosit pentru a amplifica energiile subtile și a echilibra câmpul auric al corpului, în scopuri de vindecare.

(1) Actul de a crea un mediu favorabil învățării; (2) Actul de a fi focalizat sau concentrat pe un anumit țel.

(1) Persoană care învață; (2) Adept al unei căi spirituale anume și/sau al unui învățător.

Expresie introdusă de Confederație, care se referă la intervenția Divină ce are loc pe Pământ, pentru a ajuta omenirea să evolueze în densitățile mai înalte.

Structură inventată de Benjamin Fuller, care utilizează intersecția geometriilor și domurilor – s-a dovedit a fi puternică și foarte eficientă energetic.

Un alt nume dat Consiliilor Luminii de pe Betelgeuse.

(1) Nume dat ființelor ce provin din sistemul stelar Alpha Draconis (Constelația Dragonul); (2) Nume dat uneori Domnilor Întunecați de pe Rigel; (3) Uneori se referă la zeta-reticulienii de tipul 3 – o rasă care seamănă la înfățișare cu șopârlele.

Existența contrariilor polarizate, cum ar fi yin și yang, pozitiv și negativ, masculin și feminin etc., care există în primele 4 dimensiuni ale realității.

Suflete care au evoluat până în punctul în care sunt capabile să creeze lumi întregi sau planuri întregi de existență.

Ființe foarte evoluate, care sunt capabile de a crea universuri întregi.

(1) Orice ființă feminină ce a atins starea de conștiință Dumnezeiască sau a demonstrat cunoașterea desăvârșită a legilor universale; (2) Mama Divină, experimentatorul a tot ceea ce este.

(1) Tot ceea ce este; (2) Creatorul Universului și al tuturor dimensiunilor, densităților și nivelelor sale; (3) Tatăl Ceresc/Mama Divină, generatorul a tot ceea ce este (include ambele aspecte: feminin și masculin).

(1) Dimensiunea a 12-a, tărâmul trinității Tată-Mamă-Christ; (2) Orice aparține Sursei sau Marelui Soare Central.

(1) Durere trăită în timpul căderii în vibrație inițiale a unui suflet, după apariția sa din Dumnezeu; (2) Durere ce se află în adâncul unui suflet, care se manifestă ca un dor de reîntoarcere la starea de dinainte de separare.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.