Opțiuni accesibilitate

Coșul dvs. de cumpărături este gol.
Pachet Fondatorii 2022 - Editura Proxima Mundi
Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori - Ediția a 3-a
Marele Potențial Uman (Tom Kenyon și Wendy Kennedy) - Editura Proxima Mundi
„Integrarea Sufletului” - Ediția 1 revizuită și adăugită - Editura Proxima Mundi
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 - Ediția a 2-a, 2021 - Editura Proxima Mundi
Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) - Editura Proxima Mundi
Istoria Reală a Pământului, Ediția 1 revizuită 2018 - Editura Proxima Mundi
Viața la Frontiera Cunoașterii - Ediția a 2-a, 2018 - Editura Proxima Mundi
Conexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima Mundi

Termeni și condiții Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

 

Efectuarea de comenzi presupune acceptarea politicii noastre de confidențialitate .

Informații importante legate de expediere și returnare:

* Conform OUG 34/2014 - Art. 14, alin. (2) , după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, ]n ambalajul original, suportând integral cheltuielile de retur.
Cărțile în format electronic comandate de dvs., odată trimise de noi, nu pot fi returnate.

Cărțile în format electronic se trimit numai cu plata în avans (card, transfer bancar în avans, PayPal etc.). În cazul în care comandați cărți în format electronic împreună cu cărți tipărite (în aceeași comandă) și alegeți modalitatea de plată ramburs, cărțile în format electronic vă vor fi trimise după ridicarea coletului cu cărți tipărite de către dvs. (în decurs de 1-2 zile lucrătoare de la ridicarea coletului).

* De regulă, coletele comandate prin curier sunt trimise în aceeași zi sau a doua zi (cu excepția perioadelor în care curierul este foarte solicitat). Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea acestei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat (la www.proxima-mundi.ro/contact sau ca răspuns la acest mesaj), ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, refuzați să ridicați coletul comandat și expediat deja, acest fapt ne produce cheltuieli de expediere colet dus-întors, care sunt responsabilitatea dumneavoastră. În consecință, în cazul clienților care acumulează astfel debite (la expedierea comenzilor refuzate după trimiterea lor), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să le mai onorăm comenzile cel mult cu plata în avans, după achitarea debitului restant creat prin neridicarea coletelor comandate anterior.

Expedierea coletelor:

De regulă trimitem coletul în aceeași zi sau a doua zi lucrătoare după primirea comenzii, iar durata ajungerii coletului la destinație prin curier este de 2-3 zile lucrătoare. În ziua livrării, curierul vă va trimite inițial SMS și ulterior vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului la adresa pe care ați furnizat-o atunci când ați făcut comanda. Corectitudinea și completitudinea datelor furnizate (adresă, telefon etc.) și consecințele inexactității acestora sunt responsabilitatea dvs.

Procedura curierului de livrare a coletelor:

De îndată ce coletul a ajuns la depozitul curierului, corespunzător localității dvs., acesta face 2 încercări de livrare (după care coletul se reîntoarce la noi, iar nouă ni se impută transportul dus-întors - fapt care vă creează un debit de achitat față de Editură).
Important!
La primirea coletului, verificați-i cu atenție conținutul și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că este responsabilitatea dvs., iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. Comenzile internaționale se expediază doar cu plata în avans.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de dvs. se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe colaterale (magazinaj etc.) = între 32-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.


Vă așteptăm cu recenzii pe paginile din site ale cărților: www.proxima-mundi.ro


Dacă doriți să mențineți legătura cu noutățile noastre și prin intermediul rețelelor sociale, o puteți face prin intermediul paginilor de facebook existente:

https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste.1

https://www.facebook.com/integrarea.sufletului.1
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului.1
https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii.2
https://www.facebook.com/transformari.planetare.si.perspective
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste
https://www.facebook.com/marele.potential.uman.1
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant.1

https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit.2
https://www.facebook.com/printuri.pe.canvas.foto.n

https://www.facebook.com/ed.proxima.mundi

 

Ultima actualizare: 28 august 2022