Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


(în curs de apariție) Cronica „Oera Linda” a urmașilor Atlantidei

Cronica „Oera Linda” a urmașilor Atlantidei - Editura Proxima MundiCronica „Oera Linda” a urmașilor Atlantidei - Editura Proxima Mundi

Prezentare
Cuprins detaliat

Istoria nu ar fi atât de plină de „mistere” dacă nu ar fi fost falsificată masiv începând de acum cel puțin trei secole. La fel și cronologia. Multe evenimente au fost plasate mult mai devreme și în mai multe timpuri, în alte locuri geografice și/sau cu alți „protagoniști”. Istoria mainstream a fost „ajustată” foarte mult din motive „politice”.

Această cronică, de o franchețe și vitalitate ieșite din comun, descrie civilizația monoteistă rămasă după scufundarea Atland-ului (pământul străvechi): întinderea în cadrul Europei, sistemul de organizare, coloniile acestora, legile (inscripționate la vedere, pe zidurile cetăților), alfabetul –pe care l-au preluat și grecii–, cifrele (așa-zis „arabe”) și foarte multe altele. O civilizație educată în spiritul libertății și francheței, care a dus cu ea aceste calități pe oriunde s-a dus și în orice a înființat (civilizațiile ateniană, minoică și cea de pe valea Indului etc.). O parte din oamenii descriși în această cronică au fost zeificați și mitologizați în alte scrieri cunoscute.

Cronica descrie obiceiuri pe care le-au moștenit și oamenii care trăiau mai demult pe meleagurile noastre.

Vă invităm la o lectură nu doar interesantă, dar care dă răspunsuri și la multe întrebări nepuse încă.

 


E posibil să fiți interesat(ă) și de