Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

Formă de yoga ce implică prana, energia forței vieții și kundalini, adesea accesată și explorată prin uniune sexuală și practici conexe.

Nume oriental ce face referire la Marele Mister, Sursă sau necunoscut.

Lumi celeste locuite de îngeri – fac parte din dimensiunile de la a 6-a la a 8-a. Vezi și „Tărâmuri celeste”.

(1) Tărâmurile de dimensiunile a 7-a, a 8-a și a 9-a, unde locuiesc îngerii, arhanghelii și dumnezeii creatori; (2) „Raiul” din vorbirea obișnuită.

Sintagmă generală ce denotă orice plan sau dimensiune pe care mintea conștientă obișnuită nu o poate percepe cu ușurință.

Știință străveche de divinație ce utilizează un set de lame ce înfățișează arhetipuri, sau aspecte primare ale vieții, folosit de mediumuri ca un instrument intermediar pentru examinări.

(1) Aspectul masculin al lui Dumnezeu; (2) Generatorul a tot ceea ce este.

Oraș subteran din dimensiunea a 5-a situat sub Muntele Shasta, în nordul Californiei.

Formă de vindecare ce folosește meridianele (vortexuri de energie) corpului fizic.

Modificarea genetică a unui mediu înconjurător planetar pentru a-l face propice locuirii de către oameni (prin introducerea anumitor gaze, a florei etc.)

Trecut, prezent și viitor tridimensionale, așa cum le măsoară ceasul, reprezentate ca timp orizontal pe axa X a diagramelor din această carte („Viața la Frontiera Cunoașterii” de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2011).

(1) Momentul acum etern, așa cum există în diferite nivele și dimensiuni; (2) Axa verticală a timpului; (3) Conștiența a ceea ce se întâmplă moment de moment.

Vezi „Timp liniar”

Simțul trecerii timpului și felul în care trece timpul. Timpul psihologic este variabil, în funcție de starea de conștiință a celui care îl percepe.

Un alt nume dat timpului momentan.

(1) A trece dincolo de limitare; (2) A expanda conștiența până când aceasta cuprinde dimensiunile mai înalte.

Denumit și „walk-in”, este un proces în care un suflet renunță la controlul corpului său fizic și permite altui suflet să îl preia. Două suflete întrupate pot face schimb de locuri în mod direct, sau, o entitate neîntrupată poate prelua corpul sufletului care pleacă, iar acel suflet ce pleacă poate deveni apoi neîntrupat.

Formă de transmutație genetică, în care forma fizică a unui suflet este modificată radical înainte de înălțare, prin infuzarea acesteia cu coduri de activare a luminii, adesea făcând corpul să strălucească și să licărească – în Biblie, acest lucru este descris prin expresia „îmbrăcat în veșminte albe”.

(1) Salt brusc de la un mod învechit de a fi și a gândi; (2) Rezultatul unui salt cuantic de la o densitate la următoarea.

Schimbări climatice, geologice și sociologice profețite să aibă loc în decursul următorilor 20 de ani, datorită creșterii rapide a conștienței spirituale și a vibrației Mamei Terra.

Procesul de a dispărea în lumină în timpul înălțării sau, mai precis, punctul în care corpul fizic devine invizibil vederii de densitatea a 3-a.

(1) Trimiterea unei energii sau a unui mesaj printr-un medium de transă, adică channeling; (2) Trimiterea unui mesaj telepatic spre receptor; (3) Revărsare considerabilă de energie, direcționată într-un anumit tărâm sau lume.

(1) Capacitatea de a efectua mutații în mod conștient asupra structurii celulare a unui corp, prin deschiderea pentru a primi codurile de activare a luminii sau transmisiuni de energie mai înaltă; (2) Orice mutație ce determină un salt în densitate pentru o formă de viață; (3) Actul de a transcende un sistem de credință învechit sau o formă-gând veche prin eliberarea și integrarea energiei emoționale suprimate la nivelul celular (determinând schimbări fizice, emoționale și mentale permanente).

Cartierul general spiritual al Crucii Solare – organizație galactică ce lucrează împreună cu Confederația.

Procesul reamintirii sau al expansiunii conștienței, în vederea includerii aspectelor mai înalte ale sinelui.

(1) Natura trinitară a lui Dumnezeu, ca Tatăl, Fiul și Sfântul Duh; (2) Orice model al lui Dumnezeu format din 3 părți, cum ar fi Tată-Mamă-Christ sau Brahma-Vishnu-Shiva.

Formă de artă marțială pasivă ce constă în mișcări încete, ritmice ale corpului, în respirație și concentrare, asemănătoare cu dansul ritual.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.