Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

Serie de coduri electromagnetice ce definește formele fizice de viață prin programarea moleculelor de ARN/ADN. Acest program este orchestrat de inteligența superioară.

Program biologic menit să convertească o formă de viață bazată pe carbon într-una bazată pe siliciu, fiind activat de coduri de lumină de la inteligențe mai elevate.

Membru al ierarhiei spirituale.

Lume pentadimensională subterană, unde ființele sunt inițiate în Frățiile Luminii.

Schimbare bruscă în vibrație, de la o densitate la alta.

(1) Orice suflet ce nu consideră că Pământul este sfera sa primară de evoluție; (2) Suflet ET care se decide în mod voluntar să se încarneze pe Pământ pentru a ajuta ființele care evoluează aici.

Numele dat de Confederație lui Isus, în starea Sa prezentă de evoluție. Sananda este liderul spiritual al unei ramuri majore a Confederației.

Membru al Confederației.

Rasă subterană de ființe aflate în comunicare cu siriusienii.

Model energetic unic pentru un anumit suflet – metodă de identificare a unei anumite forme de viață, foarte asemănătoare cu modul în care amprentele digitale sunt folosite la identificarea unui corp fizic.

Percepție intuitivă, emoție, senzație corporală sau legătură empatică, cu altă formă de viață.

(1) Stare de ființare în care un suflet se percepe pe sine deconectat de la Sursa Universului; (2) Stare de identificare cu corpul și/sau ego-ul, în care un suflet își uită natura spirituală și nu este capabil să perceapă interconectivitatea tuturor lucrurilor; (3) Apariția sufletelor din Dumnezeu și căderea lor în vibrație, atunci când au început să exploreze universul exterior. Vezi și „Cauza Originară”.

Membru al ierarhiei spirituale asociat cu procesul de înălțare.

Oraș subteran din dimensiunea a 5-a, localizat sub deșertul Gobi, în Asia.

Zeul hindus al purificării și distrugerii iluziei.

(1) Realități concomitente; (2) Conștiența cu privire la cel puțin două cadre temporale verticale (neliniare).

„Autostrăzi” sau rețele „de fibră optică” în miniatură, care transmit impulsurile nervoase de la o zonă la alta a creierului, foarte asemănător cu modul în care condúctorii transportă semnale electrice într-o aplicație.

(1) Aspect al sinelui ce se află în dimensiunile mai înalte și care utilizează conștiința mai înaltă sau mintea supraconștientă; (2) Adesea echivalat/ă cu sufletul sau cu conștiența reală a sufletului.

Punct de mărime infinitezimală, în timp și spațiu, care reprezintă punctul de ieșire a materiei din universul fizic înspre alt univers, printr-o gaură albă, gaură neagră sau gaură de vierme.

Ființe din sistemul stelar Sirius ce au venit pe Pământ în urmă cu mii de ani și au devenit zeii din mitologie și din Biblie.

Grup format din una sau mai multe stele, care conține corpuri planetare pe orbită – în această carte („Viața la Frontiera Cunoașterii” de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2011) se referă la stele ce au planete care găzduiesc viață inteligentă.

Diagramă ce înfățișează diferitele frecvențe și forme ale undelor luminii, incluzând infraroșul, spectrul vizibil și ultravioletul. Partea vizibilă este formată din culorile curcubeului, roșul fiind cea mai joasă frecvență și violetul – cea mai înaltă.

(1) Energia lui Dumnezeu; (2) Energie inteligentă ce pătrunde totalitatea Creației; (3) Aspectul neindividualizat al unui suflet; (4) Unimea Creației.

Orice aparține universului invizibil ce se întinde la infinit.

O stare relaxată, meditativă a minții, în care creierul generează unde în spectrul alfa și/sau theta.

O stare de acceptare totală a momentului prezent, când nu există nici o dorință înlăuntrul sinelui.

Lume menită să fie ca o punte între dimensiunile mai dense și cele mai înalte – un loc în care sufletele se aclimatizează în călătoriile lor interdimensionale.

Cadre temporale ce există în dimensiuni paralele, asemănătoare conceptului de „warp” din Star Trek, aproximativ asemănătoare armonicelor vitezei luminii.

Nivel fundamental al Creației, mai mic decât nivelul atomic. Nivelul subatomic este alcătuit din quarcuri, neutrino și alte particule ce apar și ca unde.

(1) Credințele colective ale omenirii; (2) Conștiința comună a întregii omeniri; (3) Partea din conștientul colectiv al omenirii care este compusă din suma minților subconștiente ale tuturor sufletelor.

(1) Unitatea fundamentală a unei ființe inteligente; (2) Nucleul, sau esența ființei; (3) Scânteie individuală de divinitate; (4) Cuantă individuală de spirit.

„Sufletele pereche” (cunoscute și sub denumirea de „suflete paralele”) sunt suflete cu modele asemănătoare de evoluție. Adesea, sufletele pereche se întâlnesc vreme de multe vieți, pentru a rezolva karma și a-și îmbunătăți unul altuia creșterea spirituală. Fiecare suflet individual din Creație are multe suflete pereche.

Explozie de gaze înlăuntrul unei stele, capabilă să consume planete întregi din cadrul sistemului său stelar.

Dispozitiv sau substanță ce conduce electricitatea fără ca să aceasta să întâmpine, practic, nici o rezistență.

(1) Entitate colectivă formată din multe suflete individuale, foarte asemănătoare cu o ramură mare a unui copac din care ies mai multe rămurele; (2) Sinele de densitatea a 8-a al unui suflet de densitatea a 7-a; (3) Sine mai înalt ce este comun mai multor suflete cantonate pe Pământ.

Suprasufletul unui suprasuflet.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.