Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

(1) Principii naturale ce aparțin de anumite dimensiuni sau planuri de existență, care sunt valabile în cadrul acelor dimensiuni sau planuri; (2) Adevăruri absolute despre Univers și despre modul în care funcționează acesta.

Continent străvechi din Oceanul Pacific, asemănător cu Atlantida, dar mai primitiv – a fost distrus de către orionieni înainte de apariția Atlantidei.

Capacitatea unei ființe fizice de a pluti în aer prin contracararea forței gravitației prin forțe electromagnetice aflate în câmpul auric al ființei.

(1) Stare a conștiinței neîngrădită de judecare, vinovăție sau negare, ori de condiționare, programare sau sisteme de credință; (2) Stare a ființei în care cineva nu este cantonat în timp și spațiu, și are acces nelimitat la timp și la spațiu.

(1) Capacitatea de a decide cum, unde și când să experimentezi o lecție a sufletului; (2) Capacitatea de a alege în mod conștient cât de repede să evoluezi ca suflet și în ce ordine să înveți lecțiile sufletului; (3) Dorința voinței atunci când nu este dominată sau controlată de spirit, ori blocată de judecare, vinovăție sau negare.

Progresie în timp liniar a diferitelor încarnări ale sufletului pe Pământ și/sau pe alte planete, urmărită de la apariția sufletului din Dumnezeu până în prezent, și mai departe, până la orice punct din viitor.

(1) Lume paradisiacă ce a dat naștere vieții umanoide din acest sector al galaxiei, în urmă cu peste 1 miliard de ani; (2) Ființe de densitatea a 12-a ce au coborât în vibrație până la densitatea a 7-a în urmă cu peste 100 de milioane de ani, și care, mai târziu, au migrat în Pleiade.

Ființe ce servesc lumina printr-un angajament pentru elevarea omenirii – cum ar fi învățătorii, vindecătorii și asistenții sociali.

Expresie folosită în Biblie pentru a denumi lumile dumnezeiești sau dimensiunile mai înalte.

Subdimensiuni sau planuri de existență în continuumul dimensiunilor mai înalte, locuite de ființe foarte evoluate ce trăiesc într-o stare paradisiacă.

Termen instituit de mișcarea Eckankar ce aparține de dimensiunile mai înalte, unde locuiesc Dumnezeii Creatori și Dumnezeii Universali.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.