Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

Membru al ierarhiei spirituale și suprasufletul lui Iehova, dumnezeul lui Moise.

Siriusian de densitatea a 7-a –„Dumnezeul” din Vechiul Testament– și membru al Illuminati. Suprasufletul lui Iehova, Iahve, este un membru al ierarhiei spirituale.

(1) Termen folosit de entitățile din dimensiunile mai dense pentru a înțelege mai ușor faptul că influența ființelor spirituale devine din ce în ce mai cuprinzătoare pe măsură ce acestea cresc și evoluează în dimensiuni mai înalte; (2) Organizație deschisă de ființe spirituale foarte evoluate ce se află în jurul lui Dumnezeu, care au funcții specifice de conducere cu privire la progresul spiritual al oamenilor și extratereștrilor.

Eliberarea de/renunțarea la nemulțumirile împotriva sinelui și a altora.

(1) Înțelegere/cunoaștere supremă; (2) Conștiență fără văluri și distorsiuni; (3) Eliberare de credințe; (4) Conștiență dincolo de gând și percepție; (5) Stare de iubire și acceptare necondiționate pentru tot ce înseamnă Creație.

(1) Sistem de credință sau metodă de percepție care este nepotrivită pentru înțelegerea adevărului din spatele aparențelor. De exemplu, afirmația „Pământul este plat”; (2) Percepție dintr-un cadru limitat de referință, în care ceva pare să fie adevărat pentru cineva cu o conștiență limitată, dar este, de fapt, neadevărat într-un sistem de referință mai larg.

Facultatea imaginativă a minții cu ajutorul căreia realitatea este creată sau percepută că există dincolo de simțurile fizice.

(1) Partea imaginației care creează realități noi; (2) Aspectul tetradimensional al imaginației.

(1) Tehnică de protecție psihică ce constă în direcționarea energiei și atenției cuiva înspre Pământ, micșorând astfel mărimea câmpului auric și împiedicând interacțiunile psihice nedorite cu alte forme de viață; (2) Actul de concentrare fermă la planul material al existenței.

Dispozitiv fizic și/sau eteric, introdus prin mijloace electronice într-un om de anumite rase ET, menit să: (1) faciliteze comunicarea între om și extratereștri, adesea implicând amplificarea capacităților psihice și amintirea vieților anterioare din partea umanoidului implantat; (2) folosit de către zetani pentru a urmări gândurile și împrejurimile anumitor oameni, în scopul încrucișării și/sau răpirii ulterioare.

Cunoscut și sub denumirile de „walk-in” sau „transfer între suflete”, se referă la intrarea unui suflet din altă lume sau dimensiune în forma umanoidă a unui suflet ce părăsește corpul după naștere.

Procesul de ridicare a vibrației celulare de la densitatea a 4-a la a 5-a, în felul acesta devenind luminiscent pentru percepția de densitatea a 4-a și invizibil față de densitatea a 3-a.

Ridicarea spiritului afară din corpul fizic și reîntoarcerea la tărâmurile cerești în momentul morții fizice.

Expresie creștină care se referă la procesul de înălțare.

(1) Parte a Universului ce va rămâne incomprehensibilă pe vecie, chiar și pentru un suflet foarte avansat; (2) Ceea ce nu poate fi cunoscut, indiferent de cât de elevată este percepția, sau de cât de înaltă este conștiența dimensională.

(1) Care nu are conștiență; (2) Partea sinelui aflată dincolo de sau sub conștiența conștientă, care este inaccesibilă în starea curentă de conștiință a cuiva (a nu se confunda cu subconștientul, care este o parte specifică a minții, accesibilă în orice moment).

(1) Fără început sau sfârșit – care emană permanent în toate direcțiile; (2) De magnitudine sau mărime nelimitată.

Zonă a spectrului de frecvențe, care are o vibrație mai joasă decât spectrul vizibil.

Ființă de lumină ce în mod obișnuit locuiește în tărâmurile celeste, zugrăvită de obicei ca un umanoid strălucitor, cu aripi.

(1) Echilibrul energiilor masculine și feminine; (2) Chakra a 4-a; (3) Christ sau aspectul de Fiu al lui Dumnezeu; (4) Centrul iubirii și compasiunii unui suflet.

(1) Proces de ritualizare sau de reprezentare ceremonioasă a unei lecții (sau mai multor lecții) a unui suflet sau grup de suflete; (2) Ajutor dat sufletelor aflate în evoluție din partea lui Dumnezeu sau a ființelor iluminate, pentru a le ajuta pe acestea să stăpânească una sau mai multe lecții; (3) Proceduri pentru admiterea într-un ordin mistic sau într-o societate secretă.

(1) Tipare eterice, adică imprimări făcute electromagnetic ce stochează / înregistrează fiecare mișcare, gând, emoție sau eveniment al unui suflet, într-un mediu holografic din planul eteric; (2) Istoria cosmică a unui suflet, de la apariția sa din Dumnezeu.

(1) Procesul de aducere a părților nearmonioase ale unui suflet la un consens și în aliniere, astfel încât acestea să poată lucra împreună pentru a manifesta dorințele sufletului; (2) Percepție a întregului –spre deosebire de percepția părților– unei realități date.

Aspectul logic, rațional al minții, folosit pentru a comunica gânduri, idei și concepte.

(1) Ceea ce guvernează conștiența conștientă; (2) Conștiință capabilă să își perceapă natura superioară proprie.

Altă denumire dată Minții Universale.

Altă denumire dată Minții Universale.

(1) Capabil să călătorească între dimensiuni; (2) Ceea ce conține mai mult de o dimensiune.

Implicare în treburile Pământului din partea membrilor ierarhiei spirituale sau direct din partea lui Dumnezeu – acest lucru se întâmplă numai atunci când un număr suficient de suflete cere ajutor în mod sincer, sau când omenirea este amenințată cu dispariția.

Încarnarea unui suflet într-un corp fizic.

(1) Capacitatea voinței de a percepe o ordine superioară a realității, prin simțirea esenței acelei realități; (2) Capacitatea de a simți adevărul unei realități date folosind voința, sau instinctul.

(1) Absența luminii; (2) Ignoranța; (3) Vidul, sau spațiul nemanifestat; (4) Judecarea, vinovăția și negarea.

(1) Procesul de reactivare a țesuturilor și organelor unui organism latent sau mort, aducându-l efectiv înapoi la viață; (2) A te naște din nou, la propriu sau la figurat; (3) Înlocuirea ideilor și credințelor învechite cu unele noi.

Proces de invocare a unei anumite ființe, energie sau nivel de realitate, adică de atragere a unei entități spre sine, cu scopul de a primi ajutor de la aceasta.

(1) Membru feminin al ierarhiei spirituale; (2) Zeiță egipteană.

Potrivit Bibliei, „poporul ales” de Dumnezeu – în realitate, ființe din Sirius încarnate ca oameni, pe Pământ, sub conducerea lui Iehova.

Întrupare a suprasufletului lui Christ (în timpul încarnării sale biblice și cu alte câteva ocazii) – de obicei, este numit Sananda de către Confederație.

(1) Activitatea inimii; (2) Dimensiunea a 5-a; (3) Acceptare și compasiune necondiționate; (4) Emanație a lui Christ; (5) Echilibrul și integrarea polilor masculin și feminin; (6) Liantul care ține laolaltă Universul.

Iubire de dragul iubirii, nedependentă de condiții interioare sau exterioare.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.