Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

O tehnică de vindecare ce utilizează mișcarea și/sau sunetul, asemănătoare cu curățarea aurei, cu excepția faptului că se concentrează în principal pe chakre și pe zone ale aurei care aparțin de chakre.

Mișcare religioasă ce utilizează un model multidimensional al Universului, asemănător cu cel descris în această carte („Viața la Frontiera Cunoașterii” de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2011).

Electro-encefalogramă: dispozitiv care măsoară undele cerebrale.

Personalitatea, sau sinele tridimensional, care se percepe pe sine separat față de restul Creației.

Particulă încărcată negativ, care orbitează în jurul nucleului unui atom.

Numit și „mană” sau „pâinea vieții”, este o formă alchimizată de aur sub formă de pudră albă sau de cristale, capabilă să ridice vibrațiile cuiva până în punctul în care respectivul se poate înălța, dacă este suficient de purificat – dar care este mortală pentru cineva care nu este suficient de purificat.

Cele două emisfere ale creierului, din care partea stângă aparține, de regulă, de funcționarea logică, analitică, iar partea dreaptă – de funcționarea intuitivă, psihică și imaginativă.

(1) Energie-în-mișcare; (2) Tip de sentiment ce implică activitatea voinței.

Energie din corpul emoțional sub formă de supărare, teamă ori tristețe, sau orice combinație a acestora.

Teama, supărarea, tristețea și fericirea.

Emoții ce sunt negate din cauză că sunt prea neconfortabile sau indezirabile – în general, posesorul lor nu mai este conștient de ele.

Emoții ce reprezintă o combinație de emoții primare – de exemplu, gelozia este o combinație de supărare și teamă, jignirea e o combinație de supărare și tristețe etc.

Emoții negative aflate în mintea subconștientă, stocate și în celulele corpului fizic, despre care sufletul a decis că sunt prea stânjenitoare pentru a le simți în mod conștient, sau că nu era potrivit să fie exprimate la momentul când au fost trăite inițial.

Energie ce posedă atât calități electrice, cât și magnetice, care, în mod obișnuit, alcătuiește corpul auric al unei persoane și eterurile planului eteric.

Membru al ierarhiei spirituale – unul dintre Bătrânii Tronului.

Orice formă de viață ce posedă inteligență rudimentară sau avansată.

O formă de viață care în prezent nu posedă un corp fizic.

Ființe care trăiesc în tărâmurile astrale.

(1) Energie ce devine mai joasă în vibrație și mai puțin organizată pe măsură ce trece timpul – opusul negentropiei; (2) A 2-a lege a termodinamicii.

O perioadă de 1.000 de ani de pace și iluminare, profețită în Apocalipsă și în alte texte religioase.

Cel mai recent ciclu cosmic de aproximativ 2.000 de ani, care se încheie acum pe Pământ.

Esența sufletească ce emană din Dumnezeu, care este prezentă în toate lucrurile – alt nume dat spiritului.

(1) O altă denumire dată sufletului; (2) Sufletul, după îndepărtarea tuturor straturilor sinelui.

Rasă hibrid umano-zetană.

(1) O stare de atemporalitate ce există în toate dimensiunile; (2) Suma globală a tot ce înseamnă timp liniar și momentan, așa cum este trăit începând de la dimensiunea a 5-a în sus.

(1) Progresul făcut de un organism și/sau de o formă de viață, de la densități mai joase la densități mai înalte, într-o succesiune ordonată; (2) Procesul de îmbogățire a experienței sufletești în dimensiunile liniare; (3) A crește și a expanda conștiența, cu timpul.

(1) Înregistrarea evenimentelor în linia temporală a unui suflet, atât în minte, cât și în arhivele akashice; (2) Stimul ce intră în creier pentru a fi stocat în memorie.

Experiment întreprins la începutul anilor ’40, în timpul primei perioade a celui de Al Doilea Război Mondial, pe șantierul naval Philadelphia, menit să facă navele de atac invizibile față de radarul inamic. Testul a folosit bobine Tesla mari, care emiteau câmpuri electromagnetice puternice în jurul navelor. Programul a avut un succes parțial, în ciuda pierderilor umane și materiale.

(1) Orice ființă sau formă de viață care nu este născută pe Pământ; (2) Membri ai Illuminati sau ai Confederației ce consideră că au domiciliul pe o altă planetă decât Pământul.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.