Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Ediția a 2-a a cărții „Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală”

Ediția a 2-a a cărții „Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală”
Dacă nu puteți citi acest mesaj în email, puteți să îl citiți online

Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Ediția a 2-a (2018) a cărții „Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Editura Proxima Mundi

Ediția a 2-a (2018) a cărții „Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală

 

Dragi prieteni,

 

În jurul datei de 17 iunie va ieși de sub tipar Ediția a 2-a (2018) a cărții „Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală.

Cei care fac precomandă pentru această carte până la data ieșirii din tipografie beneficiază de o reducere de 20%.. Precomenzile vor fi expediate în ordinea primirii lor.

Ediția a 2-a a fost revizuită foarte mult (inclusiv graficele și definițiile termenilor din Glosar), după circa 22 de ani de când a apărut prima ediție.
Această carte este un manual de metafizică și un curs de istorie reală a Pământului (în plus față de cartea „Istoria reală a Pământului”). Numai Glosarul luat separat reprezintă o sursă bogată de informații, aproape de sine stătătoare.

Pe parcursul ultimilor 7 ani am sistematizat expresiile metafizice/din domeniul spiritual, astfel încât ele să corespundă în toate cărțile publicate. Am făcut acest lucru și cu cartea prezentă, astfel încât cititorul să aibă o continuitate și un grad mult mai mare de inteligibilitate în decursul lecturii (sau, pentru cei mai studioși, al conspectării informațiilor relevante - caz în care acestea sunt asimilate mult mai bine decât la o simplă lectură, ele trezind cu timpul aspecte din ce în ce mai înalte ale ființei). Până acum am făcut revizii și adăugiri semnificative la cărțile „Transformări planetare și perspective (Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018)”, „Integrarea sufletului - Ediția 1 revizuită și adăugită 2017” și „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 - Ediția 1 revizuită și adăugită 2016”, adăugându-le grafice și ilustrații (în plus față de edițiile corespondente din limba engleză).

Cele 5 cărți din această serie, totalizând peste 1.600 de pagini, alcătuiesc un tot unitar. Cu ajutorul lor vă puteți forma o bază solidă de cunoaștere (cultură generală spirituală), utilă ulterior în orice domeniu (metafizică, psihologie, arte divinatorii, Reiki, Reconectarea, tehnica renașterii, respirația holotropică etc.).

 

Toate cele bune!
George Acu
Editura Proxima Mundi

 


Alte recomandări:

Până la sfârșitul lunii mai, reducere de 30% la seturile de DVD-uri de la evenimentele cu Sal Rachele și Fondatorii de la București, din anii 2012, 2013, 2015 și 2016 - http://www.proxima-mundi.ro/multimedia.
Vibrații înalte și meditații profunde, utile de făcut din când în când.
Folosiți cuponul TRANSFORMARI.PLANETARE.2018 la finalizarea comenzilor.

 

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman
https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n

https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a vă asigura că aceste mesaje vă intră în inbox (și nu în spam), vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter [arond] proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Dezabonare), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.



Trimiteți acest mesaj unui prieten

Dezabonare