Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

„Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018

„Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018
Dacă nu puteți citi acest mesaj în email, puteți să îl citiți online

Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
„Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 (Sal Rachele)

„Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018

 

Dragi prieteni,

 

A apărut „Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018

Mulți dintre dumneavoastră ați ajuns să conștientizați că această lucrare este una clasică și de bază din domeniul spiritualității/metafizicii, conținând foarte multe informații de ansamblu, asimilarea lor scutind ani întregi de alte căutări, iar vibrația Fondatorilor, care poate fi accesată studiind transmisiunile lor (inclusiv această carte) putând cataliza extrem de mult ridicarea nivelului de conștiință al cititorului. Dincolo de aspectul material de carte tipărită, aceste cărți creează un câmp de vibrații înalte în locul în care se află, mai ales în cazul în care cei care le au în preajmă rezonează cu informațiile din ele. (Se cunosc multe cazuri în care unii cititori le iau cu ei atunci când călătoresc, chiar dacă nu le recitesc întotdeauna.)

 

Este o ediție pe care am revizuit-o masiv, la 7 ani după publicarea Ediției 1. De comun acord cu autorul (și după multe insistențe), am clarificat o listă foarte lungă de chestiuni din text.
Pe parcursul ultimilor 7 ani am sistematizat expresiile metafizice/din domeniul spiritual, astfel încât ele să corespundă în toate cărțile publicate. Am făcut acest lucru și cu cartea prezentă, astfel încât cititorul să aibă o continuitate și un grad mult mai mare de inteligibilitate în decursul lecturii (sau, pentru cei mai studioși, al conspectării informațiilor relevante - caz în care acestea sunt asimilate mult mai bine decât la o simplă lectură, ele trezind cu timpul aspecte din ce în ce mai înalte ale ființei). Dat fiind caracterul continuu al acestor transmisiuni, se impune din când în când sistematizarea termenilor utilizați, pentru ca noțiunile deja oferite să poată fi asimilate mai ușor de cei care rezonează cu aceste idei, iar pe structura creată astfel să se poată așeza în mod logic și alte noțiuni care vor veni în viitor. Până acum am mai făcut revizii și adăugiri semnificative la „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” (în 2016) și la „Integrarea sufletului” (în 2017), adăugându-le grafice și ilustrații (în plus față de edițiile în limba engleză).
Am creat, în plus față de ediția în limba engleză, 6 ilustrații, dintre care 4 sunt făcute pentru Capitolul 5 - „Evoluția sufletului”. Claritatea transimisiunilor este foarte mare (peste 80%, iar în această Ediție a 2-a este încă și mai mare), iar cu această revizuire, noțiunile sunt mult mai explicite și mai organizate.
De exemplu, dat fiind că în textul din limba engleză existau unele neclarități, am creat sintagma „familia de extensii ale unui suflet” și am reprezentat acest lucru în 3 dintre ilustrații (este ceva diferit de „familia de suflet”, care apare de obicei prin divizarea unui suprasuflet). Sunt noțiuni complexe, iar reprezentarea lor grafică ajută foarte mult. (Dacă măcar un sfert dintre informațiile din aceste cărți ar fi asimilate corespunzător, persoana respectivă ar face niște salturi considerabile în propria evoluție.)

Am actualizat sau refăcut anexele color ale cărții, după caz. Reprezentarea cronologică a evenimentelor importante din istoria Pământului a fost actualizată și ea.

Este o carte mare - atât la propriu (aproape 1 milion de caractere!), cât și la figurat. Am folosit un font mai mare decât la Ediția 1 (de 12px), ceea ce a făcut ca numărul total de pagini să crească la 352 (de la cca. 300). Lucrul la Ediția 1 a durat circa 6 luni, iar lucrul la a Ediția a 2-a - tot cam pe atât (cumulat, dar de fapt s-a întins pe circa 10 luni). Împreună cu ghizii proprii și cu ființele de Lumină din dimensiunile mai înalte care susțin energetic traducerea acestor lucrări în limba română (este mai curând o retransmisiune d.p.d.v. energetic, nu numai o simplă traducere), mă bucur că pot să vă ofer un material mai inteligibil și deosebit, de o vibrație considerabil de înaltă. Le mulțumesc tuturor acelora dintre dumneavoastră care mi-au dat feedback în ultimii ani (atât aprecieri, cât și sugestii de îmbunătățire), precum și acelora care și-au dat seama de valoarea acestor cărți și le-au recomandat și altora. Vă invit să participați și pe paginile de facebook afișate mai jos.

Cele 5 cărți scrise/transmise de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii și ceilalți ghizi spirituali, totalizând peste 1.600 de pagini, alcătuiesc un tot unitar. Cu ajutorul lor vă puteți forma o bază solidă de cunoaștere (cultură generală spirituală), utilă ulterior în orice domeniu (metafizică, psihologie, arte divinatorii, Reiki, Reconectarea, tehnica renașterii, respirația holotropică etc.)

 

Vă doresc lectură plăcută!

George Acu
Editura Proxima Mundi

 


Alte recomandări:

Până la sfârșitul lunii martie, reducere de 30% la seturile de DVD-uri de la evenimentele cu Sal Rachele și Fondatorii de la București, din anii 2012, 2013, 2015 și 2016 - http://www.proxima-mundi.ro/multimedia.
Vibrații înalte și meditații profunde, utile de făcut din când în când.
Folosiți cuponul TRANSFORMARI.PLANETARE.2018 la finalizarea comenzilor.

 

* Din cadrul evenimentului cu Sal Rachele și Fondatorii din octombrie 2016 de la București, vă recomandăm o meditație foarte puternică pentru pace mondială, asistată de ființe de Lumină din Marele Soare Central al Universului.
http://pc.cd/DHpotalK
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

 

* Vă recomandăm o meditație eficientă de vindecare a liniei temporale a României, înregistrată la evenimentul „Sal Rachele și Fondatorii” din septembrie 2012:
http://pc.cd/9e6ctalK
(traducere Adrian Pașcanu)
http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

 

* Vă recomandăm o meditație foarte profundă și eficientă de reintegrare a sufletului creată de Adrian Pașcanu (facilitator al Școlii Misterelor Sananda în România, care are o vibrație deosebită - https://smysteryschool.wordpress.com) și este pusă la dispoziție în mod gratuit.

Poate fi descărcată de aici - http://pc.cd/5HactalK și practicată ori de câte ori vă simțiți împrăștiați, neclari, sau pare că lucrurile nu merg într-o coerență firească. Firește, o puteți recomanda și altor prieteni sau cunoștințe care trec prin situații asemănătoare.

 

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

 

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman
https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter [arond] proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.



Trimiteți acest mesaj unui prieten

Dezabonare