Opțiuni accesibilitate

„Integrarea sufletului” - Ediția 1 revizuită și adăugită în luna martie 2017

„Integrarea sufletului” - Ediția 1 revizuită și adăugită în luna martie 2017

Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
„Integrarea sufletului” (Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah) - Ediția 1 revizuită și adăugită în luna martie 2017

„Integrarea sufletului” (de Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii 7D și Leah) - Ediția 1 revizuită și adăugită în luna martie 2017

Dragi prieteni,

 

Ieri a ieșit din tipografie Ediția 1 revizuită și adăugită a cărții Integrarea sufletului”, de Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii 7D și Leah.

 

Conține în plus 6 ilustrații. Cei care au ediția anterioară le pot vedea pe pagina de FaceBook a cărții „Integrarea sufletului” - aici.

 

Pentru cei care au citit deja cartea, uneori poate fi utilă o lectură suplimentară, deoarece multe noțiuni se asimilează în timp, iar informațiile din ea vizează cele mai profunde straturi ale ființei. Poate fi un prilej de descoperiri noi :-). Vă pot fi de folos și transmisiunile și meditațiile înregistrate la evenimentul cu Sal Rachele și Fondatorii de la București din anul 2013, care au ca tematică generală integrarea sufletului.

 

Vă dorim (re?)lectură plăcută!

 


Alte recomandări:

* Din cadrul evenimentului cu Sal Rachele și Fondatorii din octombrie 2016 de la București, vă recomandăm o meditație foarte puternică pentru pace mondială, asistată de ființe de Lumină din Marele Soare Central al Universului.
http://pc.cd/DHpotalK
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

 

* Vă recomandăm o meditație eficientă de vindecare a liniei temporale a României, înregistrată la evenimentul „Sal Rachele și Fondatorii” din septembrie 2012:
http://pc.cd/9e6ctalK
(traducere Adrian Pașcanu)
http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

 

* Vă recomandăm o meditație foarte profundă și eficientă de reintegrare a sufletului creată de Adrian Pașcanu (facilitator al Școlii Misterelor Sananda în România, care are o vibrație deosebită - https://smysteryschool.wordpress.com) și este pusă la dispoziție în mod gratuit.

Poate fi descărcată de aici - http://pc.cd/5HactalK și practicată ori de câte ori vă simțiți împrăștiați, neclari, sau pare că lucrurile nu merg într-o coerență firească. Firește, o puteți recomanda și altor prieteni sau cunoștințe care trec prin situații asemănătoare.

 

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

 

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}{module:128}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter [arond] proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.Redirecționați acest email către un prieten (forward)

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}