Opțiuni accesibilitate

Înregistrări eveniment „Sal Rachele și Fondatorii”, 28-30 octombrie 2016, București (set 2 DVD-uri audio)

Înregistrări eveniment „Sal Rachele și Fondatorii”, 28-30 octombrie 2016, București (set 2 DVD-uri audio)

Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Sal Rachele și Fondatorii 28-30 octombrie 2016, București (set 2 DVD-uri audio)

Înregistrări eveniment
Sal Rachele și Fondatorii
28-30 Octombrie 2016, București (audio)

Dragi prieteni,

De câteva zile sunt disponibile înregistrările de la evenimentele cu Sal Rachele, Fondatorii, Leah și Sananda, desfășurate la București între 28 și 30 octombrie 2016. Acestea sunt transpuse pe 2 DVD-uri, totalizând 11 ore și 02 minute de prelegeri, meditații și transmisiuni de la ființele de Lumină menționate, de o vibrație deosebită.

Puteți consulta cuprinsul detaliat al celor 2 DVD-uri aici. Atelierele sunt traduse în limba română.

* Din cadrul acestui eveniment, vă recomandăm o meditație foarte puternică pentru pace mondială, asistată de Ființe de Lumină din Marele Soare Central.
http://pc.cd/DHpotalK
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

Cei care au participat la cel puțin unul din cele 3 ateliere își pot procura setul de 2 DVD-uri la un preț redus (vor trebui să bifeze opțiunea corespunzătoare, iar comanda trebuie să fie făcută în numele participantului respectiv).
În cazul celor care comandă și pentru persoanele pe care le-au înscris la seminarii (cu care au venit împreună), aceștia vor trebui să menționeze numele persoanelor respective la finalizarea comenzii, la rubrica „Alte precizări”.
Numărul de seturi de DVD-uri cu reducere este limitat, fiind disponibil în limita numărului de participanți la evenimente. Distribuția acestora se face pe baza listelor de participanți.

Vă dorim audiție plăcută și utilă!


Alte recomandări:

* Până la 21 martie 2017 puteți achiziționa seturile de DVD-uri de la evenimentele din București din anii trecuți (2012, 2013 și 2015) cu discount de 20%. Folosiți cuponul PROXIMAMUNDI20% la finalizarea comenzii.

* Vă recomandăm o meditație eficientă de vindecare a liniei temporale a României, înregistrată la evenimentul „Sal Rachele și Fondatorii” din septembrie 2012:
http://pc.cd/9e6ctalK
(traducere Adrian Pașcanu)
http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

* Vă recomandăm o meditație foarte profundă și eficientă de reintegrare a sufletului creată de Adrian Pașcanu (facilitator al Școlii Misterelor Sananda în România, care are o vibrație deosebită - https://smysteryschool.wordpress.com) și este pusă la dispoziție în mod gratuit.

Poate fi descărcată de aici - http://pc.cd/5HactalK și practicată ori de câte ori vă simțiți împrăștiați, neclari, sau pare că lucrurile nu merg într-o coerență firească. Firește, o puteți recomanda și altor prieteni sau cunoștințe care trec prin situații asemănătoare.

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

 

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}{module:128}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter [arond] proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.Redirecționați acest email către un prieten (forward)

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}