Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Coduri galactice și activări în Limbajul Luminii (alte 4 articole de Wendy Kennedy)

Coduri galactice și activări în Limbajul Luminii (alte 4 articole de Wendy Kennedy)
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Cod de Lumină galactic și activare pentru răbdare (Wendy Kennedy)Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea 1: Autoritatea (Wendy Kennedy)
Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea a 2-a: Controlul (Wendy Kennedy)
Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea a 3-a: Competiția (Wendy Kennedy)

Coduri galactice și activări în Limbajul Luminii

-alte 4 articole de Wendy Kennedy-

 

Dragi prieteni,

 

Vă prezentăm alte 4 articole care conțin Coduri de Lumină destinate lucrului asupra a 4 tematici: răbdarea, autoritatea, controlul și competiția.

 

Simbolurile folosite în Codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile transmit frecvențele luminii, sunetului, geometriei sacre, precum și informații cosmice, și ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative vechi fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și ne vorbesc nouă - Ființe Divine de Lumină care avem o experiență fizică.

 

La primul articol din cele 4 găsiți și o meditație ghidată. Wendy Kennedy lucrează cu Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a (de la care a transmis informațiile din prima parte a cărții Marele potențial uman: Pășind în propria Lumină), care au o vibrație veselă și înălțătoare. Mai multe persoane ne-au spus că lucrul cu aceste simboluri le-au ajutat să depășească anumite situații mai dificile.

 

Mai multe instrucțiuni și detalii se găsesc în cele 4 articole.

 

Dacă doriți să împărtășiți experiențele avute în urma lucrului cu aceste Coduri de Lumină, o puteți face pe pagina https://www.facebook.com/marele.potential.uman

 

Să vă fie de folos!

 

Vă urăm sărbători fericite pline de Lumină și revelații! :)

 


Notă: În perioada sărbătorilor de iarnă, comenzile primite începând cu 23 decembrie vor fi livrate după 9 ianuarie 2017

 

Alte recomandări:

 

* Vă recomandăm o meditație foarte puternică pentru pace mondială, asistată de Ființe de Lumină din Marele Soare Central (înregistrată la evenimentul cu Sal Rachele si Fondatorii, București, Octombrie 2016).
http://pc.cd/DHpotalK
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

 

* Vă recomandăm o meditație foarte profundă și eficientă de reintegrare a sufletului creată de Adrian Pașcanu (facilitator al Școlii Misterelor Sananda în România, care are o vibrație deosebită - https://smysteryschool.wordpress.com) și este pusă la dispoziție în mod gratuit.

Poate fi descărcată de aici - http://pc.cd/5HactalK și practicată ori de câte ori vă simțiți împrăștiați, neclari, sau pare că lucrurile nu merg într-o coerență firească. Firește, o puteți recomanda și altor prieteni sau cunoștințe care trec prin situații asemănătoare.

 

* Vă invităm să urmăriți și un interviu dat de Sal în timpul evenimentului din noiembrie 2015 (luat de doi participanți la acesta) de la București, unde dă răspunsuri elegante la mai multe întrebări. Se poate viziona pe pagina http://www.proxima-mundi.ro/istoria-reala-a-pamantului la secțiunea „Video” (dacă nu vedeți subtitrarea în limba română, apăsați butonul CC, astfel încât sub el să apară o linie roșie).

 

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

 

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter [arond] proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.


{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}