Opțiuni accesibilitate

Coduri galactice și activări în Limbajul Luminii (3 articole de Wendy Kennedy)

Coduri galactice și activări în Limbajul Luminii (3 articole de Wendy Kennedy)
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro

Coduri galactice și activări în Limbajul Luminii

-3 articole de Wendy Kennedy-

Dragi prieteni,

Dacă în ultima vreme ați uitat să vă bucurați, ați simțit că nu sunteși suficient de (...) sau v-ați simțit copleșiți, vă supunem atenției 3 articole care vă pot ajuta să depășiți aceste stări.

Simbolurile folosite în Codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile transmit frecvențele luminii, sunetului, geometriei sacre, precum și informații cosmice, și ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative vechi fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și ne vorbesc nouă - Ființe Divine de Lumină care avem o experiență fizică.

Sub fiecare serie de simboluri aveți și o activare (apăsați butonul play). Sub setul de simboluri de la al 3-lea articol găsiți și o transmisiune de la ghizii lui Wendy, Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a (de la care a transmis informațiile din prima parte a cărții Marele potențial uman: Pășind în propria Lumină), care au o vibrație veselă și înălțătoare. Mai multe persoane ne-au spus că lucrul cu aceste simboluri le-au ajutat să depășească anumite situații mai dificile.

Mai multe instrucțiuni și detalii se găsesc în cele 3 articole.

Să vă fie de folos!


Mai sunt câteva zile și se încheie etapa de plată anticipată a biletelor (cu reducere) la evenimentul cu Sal Rachele și Fondatorii, București 28-30 Octombrie 2016. Mai sunt câteva locuri, dar pentru plata anticipată (cu reducere) este necesar ca cei care doresc să participe să se pre-înregistreze la http://fondatorii.info/newsletter-si-inscriere (în limita locurilor rămase disponibile). Detalii despre locul desfășurării evenimentului se găsesc pe același site.

Tematicile atelierelor, date despre sesiunile individuale și alte informații sunt afișate pe site-ul obișnuit, www.fondatorii.info.

Procedurile aferente participării la eveniment sunt detaliate la http://fondatorii.info/proceduri-aferente-inscrierii-si-participarii-la-eveniment.


* Până la 31 octombrie 2016 puteți achiziționa înregistrările de la evenimentele cu Sal Rachele șiFondatorii din 2012, 2013 și 2015 cu reducere de 20%. Folosiți cuponul FONDATORII.BUCURESTI.OCTOMBRIE.2016 la finalizarea comenzii.
Pe site-ul http://www.proxima-mundi.ro este afișat conținutul detaliat al fiecăruia din seturile de DVD-uri, care conțin transmisiuni și meditații puternice și profunde.


* Vă invităm să urmăriți și un interviu dat de Sal în timpul evenimentului din noiembrie 2015 (luat de doi participanți la acesta) de la București, unde dă răspunsuri elegante la mai multe întrebări. Se poate viziona pe pagina http://www.proxima-mundi.ro/istoria-reala-a-pamantului la secțiunea „Video” (dacă nu vedeți subtitrarea în limba română, apăsați butonul CC, astfel încât sub el să apară o linie roșie).


Alte recomandări:

* Începând de anul trecut, la Oradea se ține un curs nu numai fascinant, dar și practic, numit RecallHealing, care este axat pe vindecare emoțională și abordează cauzele așa-numitelor „boli” (care în realitate sunt doar faze de vindecare ale diferitelor conflicte emoționale), și care include descoperirile NMG, psihogenealogia, precum și modul în care aceste conflicte se transmit de la o generație la alta până când sunt conștientizate/exteriorizate/rezolvate. În această iarnă se va relua Nivelul I și se va ține Nivelul III. Mai multe detalii la http://www.recall-healing.ro.

* Vă recomandăm o meditație foarte profundă și eficientă de reintegrare a sufletului creată de Adrian Pașcanu (facilitator al Școlii Misterelor Sananda în România, care are o vibrație deosebită - https://smysteryschool.wordpress.com) și este pusă la dispoziție în mod gratuit.

Poate fi descărcată de aici - http://pc.cd/5HactalK și practicată ori de câte ori vă simțiți împrăștiați, neclari, sau pare că lucrurile nu merg într-o coerență firească. Firește, o puteți recomanda și altor prieteni sau cunoștințe care trec prin situații asemănătoare.

 

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

 

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1} {module:128}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter [arond] proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.


{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}