Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Eveniment cu Sal Rachele și Fondatorii la București: 28-30 Octombrie 2016

Eveniment cu Sal Rachele și Fondatorii la București: 28-30 Octombrie 2016
Dacă nu puteți vedea corect acest mesaj, puteți citi varianta online
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro

Sal Rachele și Fondatorii la București: 28-30 Octombrie 2016

Sal Rachele și Fondatorii la București, 28-30 Octombrie 2016

-eveniment-

Dragi prieteni,

Avem plăcerea să îl găzduim pe Sal din nou în București, la sfârșitul lunii Octombrie 2016, pentru un eveniment spiritual elevat, așa cum ne-am obișnuit și în anii precedenți. Energiile minunate și informațiile revelatoare, dar și practice, au atras multe suflete și am văzut bucurie pe multe chipuri.

Tematicile atelierelor, date despre sesiunile individuale și alte informații sunt afișate pe site-ul obișnuit, www.fondatorii.info .

În cazul în care doriți să participați, vă rugăm să folosiți formularul de preînregistrare de la pagina http://fondatorii.info/newsletter-si-inscriere .
Este foarte important ca cei care doresc să participe să se preînregistreze. Preînregistrarea este o etapă obligatorie pentru participare, iar ocuparea locurilor din sală și distribuția biletelor se va face în ordinea preînregistrării.

Cei care se preînregistrează vor fi adăugați în lista de newsletter a evenimentului și vor fi anunțați în privința noutăților.

Procedurile aferente participării la eveniment sunt detaliate la http://fondatorii.info/proceduri-aferente-inscrierii-si-participarii-la-eveniment .


* Până la 31 august 2016 puteți achiziționa înregistrările de la evenimentele cu Sal Rachele și Fondatorii din 2012, 2013 și 2015 cu reducere de 20%. Folosiți cuponul FONDATORII.BUCURESTI.OCTOMBRIE.2016 la finalizarea comenzii.
Pe site-ul http://www.proxima-mundi.ro este afișat conținutul detaliat al fiecăruia din seturile de DVD-uri, care conțin transmisiuni și meditații puternice și profunde.


* Vă invităm să urmăriți și un interviu dat de Sal în timpul evenimentului din noiembrie 2015 (luat de doi participanți la acesta) de la București, unde dă răspunsuri elegante la mai multe întrebări. Se poate viziona pe pagina http://www.proxima-mundi.ro/istoria-reala-a-pamantului la secțiunea „Video” (dacă nu vedeți subtitrarea în limba română, apăsați butonul CC, astfel încât sub el să apară o linie roșie).


Alte recomandări:

* Începând de anul trecut, la Oradea se ține un curs nu numai fascinant, dar și practic, numit RecallHealing, care este axat pe vindecare emoțională și abordează cauzele așa-numitelor „boli” (care în realitate sunt doar faze de vindecare ale diferitelor conflicte emoționale), și care include descoperirile NMG, psihogenealogia, precum și modul în care aceste conflicte se transmit de la o generație la alta până când sunt conștientizate/exteriorizate/rezolvate. În această iarnă se va relua Nivelul I și se va ține Nivelul III. Mai multe detalii la http://www.recall-healing.ro.

* Vă recomandăm o meditație foarte profundă și eficientă de reintegrare a sufletului creată de Adrian Pașcanu (facilitator al Școlii Misterelor Sananda în România, care are o vibrație deosebită - https://smysteryschool.wordpress.com) și pusă la dispoziție în mod gratuit.

Poate fi descărcată de aici - http://pc.cd/5HactalK și practicată ori de câte ori vă simțiți împrăștiați, neclari, sau pare că lucrurile nu merg într-o coerență firească. Firețte, o puteți recomanda și altor prieteni sau cunoștințe care trec prin situații asemănătoare.

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}


Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}