Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Despre înălțare, în termeni practici (articol)

Despre înălțare, în termeni practici (articol)
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Despre înălțare, în termeni practici (Fondatorii și Leah, prin Sal Rachele)

Despre înălțare, în termeni practici

-articol-


Dragi prieteni,

Dat fiind că se face multă vorbire despre procesul de înălțare (ascensiune), dar există multe informații vagi care denotă mai curând multă neînțelegere a acestuia, ne-am gândit să vă oferim spre lectură un articol creat din fragmente din cărțile publicate („Transformări planetare 2012-2030: Mesaje de la Fondatori”, „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” și „Integrarea sufletului”), în care se dau detalii concrete despre ce înseamnă acest proces. Considerăm că Fondatorii, dat fiind că sunt creatorii corpurilor umane, sunt cei mai avizați să vorbească despre acest lucru. Pentru unii dintre dvs. va fi o recapitulare a unor lucruri deja știute și un prilej de a se crea și alte sinapse (:-), pentru alții vor fi informații în premieră, însă întotdeauna mai este câte ceva de descoperit și de înțeles cu privire la aceste informații de o vibrație deosebită.

Cunoașterea și discernerea acestor informații simplifică mult din procesul de căutare și găsire de soluții la problemele cu care ne confruntăm. De asemenea, ele oferă atât o imagine de ansamblu cuprinzătoare, cât și detalii esențiale. Unele modalități foarte eficiente de vindecare și de autocunoaștere (NMG, Recall Healing, psihogenealogia) se află în strânsă legătură cu modul în care au fost proiectate corpurile umane și cu modul în care se propagă ADN-ul uman (unele fiind consecințe directe ale acestora). În timp ce citiți aceste rânduri, imaginați-vă cum se vede toată situația din punctul de vedere al creatorilor acestor 6 corpuri mai dense (fizic, emoțional, mental, astral, eteric și cauzal), într-o întrepătrundere fascinantă și funcțională. Vă vor veni mult mai multe informații și imagini decât conțin rândurile citite. Acestea nu sunt cărți de citit, ci manuale, care oferă o conexiune directă cu Sursa și cu complexitatea fascinantă a Creației.

În text, unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica-1

Vă invităm să urmăriți și un interviu dat de Sal în timpul evenimentului din noiembrie 2015 (luat de doi participanți la acesta) de la București, unde dă răspunsuri elegante la mai multe întrebări. Se poate viziona pe pagina http://www.proxima-mundi.ro/istoria-reala-a-pamantului la secțiunea „Video” (dacă nu vedeți subtitrarea în limba română, apăsați butonul CC, astfel încât sub el să apară o linie roșie).

Vă dorim lectură și vizionare plăcută!

PS: În perioada 28-30 Octombrie 2016 se intenționează organizarea unui eveniment cu Sal Rachele și ghizii săi spirituali - Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda etc. Informațiile vor fi afișate pe site-ul obișnuit, http://fondatorii.info.


Până la 31 iulie 2016 puteți achiziționa înregistrările de la evenimentele cu Sal Rachele și Fondatorii din 2012, 2013 și 2015 cu reducere de 20%. Folosiți cuponul FONDATORII.BUCURESTI.OCTOMBRIE.2016 la finalizarea comenzii.
Pe siteul http://www.proxima-mundi.ro este afișat conținutul detaliat al fiecăruia din seturile de DVD-uri, care conțin transmisiuni și meditații puternice.

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}


Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}