Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

„Istoria Reală a Pământului”, de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth

„Istoria Reală a Pământului”, de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
„Istoria Reală a Pământului” (Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth) coperta Editura Proxima Mundi


a Pământului

de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth

-carte în curs de apariție-

(Notă: Dat fiind că v-am mai trimis acest mesaj de câteva ori până acum, vă recomandăm să adăugați adresa newsletter @ proxima-mundi.ro în lista de contacte, pentru a vă asigura că mesajele de la acest buletin informativ nu vă intră în spam. În cazul în care nu doriți să mai primiți acest buletin informativ, vă puteți dezabona oricând, cu un singur clic, aici (bifați Dezabonare de la toate listele).)


Dragi prieteni,

În curând, pe 9 septembrie 2015, va apărea o altă carte imensă, cu informații în premieră pe Pământ, extrase din arhivele akashice.

O viziune de ansamblu extrem de largă și din cel mai înalt punct al acestui univers, așa cum v-ați obișnuit citind cărțile anterioare ale lui Sal Rachele scrise în colaborare cu Fondatorii și alte ființe de Lumină. Acoperă, în mare, istoria de cca. 1 miliard de ani de când a fost creată rasa umană în galaxia Calea Lactee și în detaliu ultimele 100 de milioane de ani, de când viața a început să prolifereze pe Pământ. Descrie evenimente majore din sistemul nostru solar și dintr-o istorie mult mai lungă a Pământului locuit de ființe umane decât cea prezentată oficial. De asemenea, prezintă interacțiunea civilizațiilor extraterestre cu diferite triburi și popoare de pe Pământ, elucidând prezența construcțiilor/piramidelor care nu pot fi realizate nici cu tehnologia de azi.

O carte de istorie la propriu, incitantă, care se citește pe nerăsuflate, de o vibrație deosebită. Este probabil și de dorit ca într-un viitor destul de apropiat copiii nou-veniți să studieze asemenea informații în școlile viitorului nu foarte îndepărtat, informații și vibrații care îi conectează la esența lor sufletească, reamintindu-le de unde au venit, prin ce sisteme stelare au trecut și care au fost lecțiile și concluziile trase de acolo. Din fericire, aceste informații sunt disponibile în prezent :). Trăim vremuri în care la suprafața lacului e calm, liniște, Lumină/iubire/vibrație venită din centrul galaxiei, și doar pe fundul lacului pare să fie beznă, unde mâlul istoriei este răscolit și totodată adus la Lumină, în contextul perioadei de vârf a Saltului Galactic (2015-2035), când ridicarea vibrațiilor Pământului este și mai accelerată (vibrația Pământului a crescut de la 4,00 la 4,25 în numai 2 ani și jumătate, după ce a stat milioane de ani între 3,00 și 4,00).

În afară de o istorie reală, cartea oferă și metode de ridicare a vibrației individuale în contextul actual, într-o manieră foarte practică.

Vă invităm să descoperiți multitudinea de subiecte discutate în carte, studiind prezentarea de mai jos și cuprinsul detaliat al ei - http://www.proxima-mundi.ro/istoria-reala-a-pamantului.

Aceia dintre dumneavoastră care comandă cartea în avans (până la data ieșirii acesteia din tipografie, estimată în a doua jumătate a lunii septembrie) beneficiază de o reducere de 20% (vor fi luate în considerare numai comenzile care sunt făcute pe site, nu și cele făcute prin email sau facebook).

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne bucurăm că apreciați informațiile din cărțile publicate.
Lectură plăcută!


Bine ați venit la Istoria Reală a Pământului. Nu veți găsi acest material în orele de istorie de gimnaziu sau colegiu. De fapt, așa-numitele „puteri” care par să controleze procesul educațional de pe această planetă cu siguranță NU VOR să aveți aceste informații.

Se spune că informația înseamnă putere. Scopul acestei cărți este să vă împuternicească să trăiți o viață trezită, plină de creativitate și compasiune. A ști cum și de ce lucrurile sunt așa cum sunt pe Pământ ne dă fiecăruia dintre noi puterea de a face schimbări eficiente, atât în interiorul nostru, cât și în lume.

Dacă ești fizician, biolog, arheolog, antropolog sau economist, este probabil că acest material îți va provoca cele mai profunde și mai îndrăgite idei pe care le ai despre realitate. Datorită lumii Internetului, ideile prezentate aici pot fi cercetate și investigate complet, iar autorul te încurajează să faci acest lucru.

Această carte explorează mai multe întrebări profunde care au chinuit omenirea de la începutul timpului, inclusiv cele clasice și atemporale precum: „- De ce există atât de multă suferință pe Pământ?” și „- Cum să evadăm din închisoarea noastră autoimpusă, de gânduri și credințe negative?”

Vom răspunde și la întrebarea „ - Cum se face că am venit pe această planetă mică de la marginea unei galaxii mai curând medii, cu amestecul nostru rasial și etnic, cu limbile și obiceiurile culturale ale noastre?” De asemenea, vom călca peste unele „vaci sacre”, printre care se află credința că omenirea a evoluat din maimuță și ideea că aceasta este cea mai avansată civilizație care a existat pe Pământ (ambele fiind presupuneri incorecte). Vă îndemnăm să mențineți o minte deschisă în timp ce citiți această carte. Nu acceptați și nu respingeți orbește orice se spune în ea. Dacă mintea nu e deschisă, nu se poate obține mai multă cunoaștere și înțelepciune. Ați încercat vreodată să turnați un lichid într-un recipient închis? Așadar, dragi cititori, puneți-vă centurile de siguranță și deschideți cartea pentru o călătorie minunată!


Alte informații relevante:

Evenimentul cu Sal Rachele din Fondatorii din perioada 2-16 Noiembrie 2015 - http://fondatorii.info

După cum am anunțat și în newsletterul evenimentului, acesta s-a extins de la 3 zile la 5, iar unele ateliere din prima săptămână au fost mutate în a doua, motiv pentru care îi rugăm pe cei care s-au înscris la început și nu și-au actualizat înscrierea să facă acest lucru pe pagina http://fondatorii.info/newsletter-si-inscriere. Acest lucru ne ajută să stabilim mai clar câte persoane sunt hotărâte să participe la fiecare din atelierele programate în cele 5 zile și câte locuri rămân libere, dat fiind că sala rezervată pentru eveniment are un număr limitat de locuri.

Vă mulțumim.


În perioada 26 iulie - 25 septembrie 2015, cei care achiziționează înregistrările de la evenimentele anterioare cu Sal Rachele și Fondatorii de la București (din anii 2012 și 2013) beneficiază de o reducere de 30% (folosiți codul de cupon DVDSALRACHELEFONDATORII30% la finalizarea comenzilor).

Prezentarea detaliată a conținutului celor 2 seturi de DVD-uri (cu o durată de 11h30min și respectiv 13h37min) se găsește la adresele următoare:

http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio

http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-15-23-noiembrie-2013-bucuresti-audio

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}


Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}