Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

(actualizare) Eveniment Sal Rachele și Fondatorii la București: 2-16 Noiembrie 2015

(actualizare) Eveniment Sal Rachele și Fondatorii la București: 2-16 Noiembrie 2015
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Sal Rachele și Fondatorii București Noiembrie 2015

Sal Rachele și Fondatorii la București:
2-16 Noiembrie 2015
(
actualizare)

Dragi prieteni,

Dorim să vă informăm de o schimbare semnificativă privind evenimentele cu Sal Rachele din Noiembrie 2015 de la București, care sperăm să vă bucure, chiar dacă va fi necesară o reactualizare a opțiunilor voastre de participare.

Astfel, evenimentul a fost extins la două weekend-uri: 6,7,8 Noiembrie și 14,15 Noiembrie 2015.

Datorită faptului că anul trecut, 2014, Sal nu a putut veni la București, a dorit să includă în acest an și temele care au fost explorate anul trecut (la Constanța - singura vizită în România). De asemenea, ordinea seminariilor a fost actualizată conform rolului natural în dezvoltarea spirituală al fiecărei teme, care clădește pe ceea ce a fost explorat înainte.

Iată actualizările principale:

1. Au fost adăugate seminariile de câte 8 ore "Integrarea sufletului" și "Spiritualitate și Ascensiune practică";

2. Ordinea evenimentelor, în contextul extinderii lor, a fost actualizată, astfel:

- Vineri 6 Noiembrie: O seară cu Fondatorii (a ramas neschimbat)

- Sâmbătă 7 Noiembrie: Integrarea sufletului (în locul Transcenderii Dualității)

- Duminică 8 Noiembrie: Spiritualitate și Ascensiune Practică (în loc de Secretele istoriei - revelate, ET)

- Sâmbătă 14 Noiembrie: Transcenderea Dualității (înainte era programat Sâmbătă 7 Noiembrie)

- Duminică 15 Noiembrie: Adevărul despre ET (înainte era programat Duminică 8 Noiembrie)

3. Au fost introduse, conform extinderii evenimentului, reduceri de prețuri și facilități conform numărului de zile de participare, pentru a încuraja și a face cât mai accesibilă participarea la cât mai multe seminarii.

Toate detaliile -inclusiv descrierea evenimentelor, programul și reducerile de preț pentru achitarea în avans și participare multiplă- se găsesc pe site-ul evenimentului:
www.fondatorii.info

Pentru orice întrebări ne puteți contacta pe adresa de email fondatorii2015 @ gmail.com

În final, avem o rugăminte mare la cei care s-au înregistrat deja, care ne va asista pe toți să avem un eveniment cât mai relaxat și mai ușor de gestionat, oferindu-ne astfel posibilitatea să ne concentrăm pe aspectele spirituale mai înalte și numai cât este necesar pe aspectele organizatorice.

Având în vedere că v-ați înregistrat deja pe formula anterioară a evenimentului (cu numai 3 zile), vă rugăm să ne ajutați să re-actualizăm opțiunile voastre de participare pentru configurația extinsă a evenimentului.

Pentru aceasta, fie puteți folosi noua versiune a formularului de înscriere de pe site, cu 5 zile de eveniment: http://fondatorii.info/newsletter-si-inscriere ,
fie ne puteți scrie direct la adresa de email specificată mai sus pentru a ne comunica modificările opțiunilor de participare în noua configurație.

Vă rugăm să specificați că v-ați pre-înregistrat (fie în câmpul respectiv al formularului, fie în mesajul email) pentru a vă putea deosebi de cei care se înscriu prima dată - pentru a evita dublurile, în situația noastră.

Menționăm că actualizarea înscrierii nu afectează sesiunile individuale, care rămân așa cum v-ați înregistrat prima dată. Ca urmare, la actualizarea înscrierii conform instrucțiunilor de mai sus puteți sau nu să specificați sesiuni individuale dacă v-ați înscris de la început cu ele. Dacă nu le vom găsi în baza noastră de date, nu putem decât să vă înscriem pe lista de așteptare, în ordine.

Altfel spus, lista de sesiuni rămâne conform primei voastre înregistrări.
Este actualizată numai participarea la evenimente.


Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru participare și, împreună, vom crea condiții cât mai bune pentru desfășurarea evenimentelor, pentru cel mai înalt bine al tuturor.

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm


* O altă veste bună: În perioada 23 iunie - 7 iulie 2015, cei care achiziționează înregistrările de la evenimentele anterioare cu Sal Rachele și Fondatorii de la București (din anii 2012 și 2013) beneficiază de o reducere de 30% (folosiți codul de cupon DVDSALRACHELEFONDATORII30% la finalizarea comenzilor).

Prezentarea detaliată a conținutului celor 2 seturi de DVD-uri (cu o durată de 11h30min și respectiv 13h37min) se găsește la adresele următoare:

http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio

http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-15-23-noiembrie-2013-bucuresti-audio

Avem în pregătire ultima carte a lui Sal Rachele, „Istoria reală a Pământului”, care are foarte multe noutăți și vine și cu informații în completarea celor din cărțile anterioare. Puteți vedea cuprinsul detaliat pe pagina de prezentare a cărții, aici: http://www.proxima-mundi.ro/istoria-reala-a-pamantului.

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}


Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}