Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

`Marele potențial uman` (de Tom Kenyon și Wendy Kennedy) în curs de apariție

`Marele potențial uman` (de Tom Kenyon și Wendy Kennedy) în curs de apariție
Dacă nu puteți vedea corect acest mesaj, puteți citi varianta online
--
--
Marele potențial uman (Tom Kenyon și Wendy Kennedy)

„Marele potențial uman”
(de Tom Kenyon și Wendy Kennedy)
în curs de apariție

Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu bucurie că o nouă carte cu informații deosebite și în premieră se află dată la tipografie și va apărea în decursul acestei luni. Vă prezentăm mai jos introducerea și vă invităm să îi studiați cuprinsul detaliat de pe pagina cărții.
(Comenzile primite până la data de ieșire din tipografie beneficiază de o reducere de 20%.)

Pământul reprezintă un experiment genetic remarcabil, în care a fost depozitat material genetic din mii de lumi. Împreună cu acest material genetic a fost lăsată toată codarea emoțională și experiențele acestor planete și specii, punându-se bazele „Marelui Experiment”. Există și alte linii temporale, în care acest experiment nu are succes. Dar voi, versiunea cu care purtăm această conversație, aveți succes și, prin urmare, treceți prin procesul de înălțare.
Considerăm că informațiile care sunt împărtășite în această carte reprezintă cea mai bună rezonanță vibrațională pentru stadiul în care vă aflați chiar acum. Atunci când oferim informații, privim întotdeauna la nivelul vibrațional al majorității celor care credem că vor citi aceste rânduri. Facem acest lucru pentru a vă oferi o versiune a adevărului care vă va fi de cel mai mare folos în accesarea celui mai înalt potențial al vostru.
Suntem foarte entuziasmați în privința voastră, pentru că porniți în această călătorie. Această fereastră în timp este plină de potențial uimitor, care este limitat doar de imaginația voastră. Cea mai mare provocare pentru voi va fi să vă eliberați de constrângerile credințelor și judecăților voastre din trecut și să fiți conștienți de faptul că toate lucrurile sunt posibile. La asta se referă procesul de înălțare.
În ciuda aspectelor negative, jocurilor sau manipulării, atunci când recunoașteți faptul că sunteți o ființă creatoare, puteți schimba versiunea de realitate în care vă aflați. Iar atunci când suficient de mulți dintre voi decideți că doriți o versiune diferită a realității, se creează o linie temporală cu totul nouă, urmată de o schimbare a evenimentelor curente, toate conducând la o lume cu totul nouă.
Așadar, a mai rămas de făcut un singur lucru: visați cel mai frumos vis al vostru!


P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 2 link-uri sunt următoarele:

http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)

http://www.proxima-mundi.ro/articole/?format=feed&type=rss (RSS articole)

Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro

Facebook LinkedIn Twitter Google+ Hyves
--
--
{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Cei care doresc să distribuie cărțile pot folosi formularul de contact.