Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

„Nevoia de vindecare” - Arcturienii, prin David Miller (articol)

„Nevoia de vindecare” - Arcturienii, prin David Miller (articol)
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Newsletter #42 www.proxima-mundi.ro
Nevoia de vindecare - Arcturienii 5D prin David Miller

Nevoia de vindecare


- articol -


Dragi prieteni,

Vă invităm să citiți un articol în care arcturienii -o civilizație foarte avansată spiritual și tehnologic- prezintă modul prin care se poate interacționa cu ei în mod conștient, și prin care li se poate cere ajutorul (de către cei care au nevoie și rezonează cu ei).

Este de menționat faptul că arcturienii sunt implicați în echilibrarea grilei electromagnetice a Pământului, făcând eforturi considerabile de diminuare a impactului cutremurelor (mutându-le cât mai departe de zonele locuite, sau făcând eforturi să le reducă cu câteva grade pe scara Richter) - acestea fiind manifestări provocate de energia dezechilibrată a locuitorilor planetei, când planeta -care este un organism viu- încearcă să se elibereze de aceste energii sub diferite forme (modificarea tiparelor meteorologice obișnuite, cutremure etc.).

Lectură plăcută!


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter@proxima-mundi.ro

subsol