Opțiuni accesibilitate

Apariție „Integrarea sufletului” de Sal Rachele, în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii și Leah

Apariție „Integrarea sufletului” de Sal Rachele, în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii și Leah
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Coperta `Integrarea sufletului`, de Sal Rachele în Colaborare cu Fondatorii, Arcturienii și Leah

Apariție

Integrarea sufletului


de Sal Rachele, în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii și Leah


Dragi prieteni,

A apărut cartea „Integrarea sufletului”, scrisă de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii și flacăra sa geamănă, Leah.

Pe de o parte, aprofundează subiecte conținute în cărțile anterioare, iar pe de altă parte conține multe informații în premieră.

„Restabilirea echilibrului sinelui nu este numai o chestiune de meditație, rugăciune, intonarea unei mantre, rostirea unei afirmații sau mersul la un specialist Reiki. Toate acestea pot fi utile, dar adevărata vindecare nu are loc până când nu se produce integrarea sufletului, și acesta este subiectul acestei cărți. Deși evoluția sufletului a fost discutată în materialul anterior, uneori foarte detaliat, multe din subiectele care au legătură cu integrarea sufletului au fost omise, deoarece cea mai mare parte a omenirii nu era încă pregătită să aprofundeze acest subiect.
Vom explora acum mai multe idei care nu au fost explicate în mod adecvat în literatura anterioară disponibilă pe planeta Pământ. Nu voi intra într-o discuție profundă despre motivele pentru care această informație a fost suprimată sau nu a fost disponibilă. Este suficient să spunem că cele mai multe suflete de pe Pământ nu au fost pregătite pentru acest material până acum.”


Cartea poate fi comandată la un preț promoțional până la data de 7 ianuarie 2014. Comenzile vor fi onorate în ordinea primirii lor și în funcție de programul Poștei Române de sărbători.


(Link-urile din acest email vă vor direcționa spre noul nostru site, spre care suntem în curs de tranziție. Comenzile sunt preluate de pe ambele site-uri - proxima-mundi.ro și althea.ro ).


Cuprinsul detaliat al cărții se află aici:
http://www.proxima-mundi.ro/integrarea-sufletului

Pagina de FaceBook a cărții se află aici:
http://www.facebook.com/integrarea.sufletului
Fiți bineveniți în zorii Erei de Aur!

Vă puteți întreba: „- Unde este aceasta?”

Ne aflăm în procesul de a da naștere unui Nou Pământ minunat, și totuși peste tot în jurul nostru încă mai vedem nefericire, suferință, sărăcie, poluare și tot felul de boli și afecțiuni. Deși ni s-a promis o lume a păcii și prosperității, calea spre manifestarea acesteia nu este ușoară. Suntem ochii, urechile, mâinile și picioarele lui Dumnezeu, care se exprimă pe Pământ prin intermediul corpurilor fizice. Ca să spunem acest lucru în cuvinte simple, Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri.

În calitate de cocreatori împreună cu Dumnezeu, depinde de noi să dăm naștere acestei lumi noi. Această carte începe chiar cu a ne arăta cu claritate de ce lumea este așa cum este, iar apoi continuă să explice cum să o schimbăm, astfel încât să creăm această Eră Nouă a prosperității, bucuriei, iubirii și iluminării. Descrie, cu lux de amănunte, secretele sufletului și cum putem alinia toate nivelele ființei noastre într-un întreg puternic, coeziv și magnific. Acest material este „cu picioarele pe Pământ”, practic și simplu, dar totuși ajunge și la stele, ajutându-ne să ne racordăm la potențialul nostru nelimitat. Bucurați-vă de călătorie!


Vă dorim sărbători fericite și pace în suflet!


Facebook LinkedIn Twitter Google+ Hyves

subsol