Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Sal Rachele și Fondatorii la București: 14-27 Noiembrie 2013

Sal Rachele și Fondatorii la București: 14-27 Noiembrie 2013
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Integrarea sufletului (Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii, Leah)


Sal Rachele și Fondatorii
la București


14-27 Noiembrie 2013


Dragi prieteni,

Sal Rachele va sosi în Noiembrie 2013 la București, perioada planificată fiind 14-27 Noiembrie, ocazie cu care vor fi organizate mai multe evenimente spirituale, însoțite de sesiuni individuale de clarviziune, vindecare și călăuzire spirituală. Evenimentele spirituale din București sunt destinate vindecării și reintegrării sufletelor în această etapă de energii catalitice evolutive fără precedent în istoria cunoscută, amplificate de deschiderea portalului înălțării în Decembrie 2012, cât și pentru noua paradigmă a vieții aferentă dimensiunii dominante de conștiință a planetei ce se manifestă după Decembrie 2012, însoțită de transformări planetare dramatice și intense, pe care deja le trăim. Vindecarea și reIntegrarea sufletului sunt cerințe esențiale pentru înălțare (ascensiune).

În cadrul evenimentelor va exista și o secțiune dedicată actualizării informațiilor aferente transformărilor planetare, sub călăuzirea Fondatorilor.

Vom mai avea o seară cu Domnul Sananda (suprasufletul lui Isus), care va vorbi auditoriului, precum și un seminar destinat dezvoltării abilităților psihice și intuitive.

Pe scurt, programul este următorul:

Ziua 1: Vineri 15 Noiembrie: O seară cu Fondatorii
Ziua a 2-a: Sâmbătă 16 Noiembrie: Integrarea sufletului (partea 1)
Ziua a 3-a: Duminică 17 Noiembrie: Integrarea sufletului (partea a 2-a)
Ziua a 4-a: Vineri 22 Noiembrie: Dezvoltarea abilităților psihice și intuitive (atelier)
Ziua a 5-a: Sâmbătă 23 Noiembrie: O seară cu Sananda

Puteți vedea detaliile fiecărei zile cu ajutorul meniului din partea stângă a site-ului dedicat acestui eveniment - http://fondatorii2013.info

Vă invităm să citiți rubricile site-ului și, dacă simțiți chemarea sufletului, să participați la evenimente urmărind instrucțiunile de înregistrare publicate acolo.

Pagina FB a evenimentului:
http://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013


Anul acesta vor fi alocate mai multe zile pentru sesiuni individuale. Vă recomandăm cu căldură tehnica pe care Sal o folosește împreună cu Arcturienii, numită vindecarea liniei temporale individuale, prin care se pot rezolva probleme și traume apărute încă de la prima dumneavoastră coborâre în materie (încarnare), ca suflete apărute din Dumnezeu (precum și din alte vieți presărate cu traume majore, care au provocat fragmentarea sufletului și, de aici, impresia unei insuficiențe a puterii personale de a crea ceea ce ne dorim cu adevărat). De regulă ducem cu noi aceste traume deghizate sub diferite forme de credințe bazale negative. Această tehnică se adresează nivelului cauzal (6D) al ființei. Mai multe amănunte găsiți în cărțile-manual deja publicate.

O observație: în general, Ființele de Lumină care fac aceste transmisiuni se orientează în funcție de nivelul vibrațional al celor prezenți la eveniment (sau în funcție de câmpul global de conștiință de pe Pământ sau dintr-o zonă geografică, în cazul transmiterii conținutului unei cărți). Cu cât informațiile deja existente sunt asimilate mai bine, cu atât nivelul informațiilor transmise ulterior este mai înalt. Recomandăm acelora dintre dumneavoastră care doresc să participe la aceste evenimente să facă înainte o „recapitulare” a informațiilor deja existente în cărțile-manual publicate. Aceasta nu numai că va ajuta la consolidarea unor noțiuni nemaiîntâlnite în alte surse/cărți, ci va oferi și posibilitatea ca ceea ce se transmite să nu mai repete noțiuni deja explicate în cărți, ci să le aprofundeze, venind cu alte și alte detalii.


Tot în Noiembrie 2013 este programată și lansarea cărții „Integrarea sufletului”, scrisă de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii, Leah și alte Ființe de Lumină. Dat fiind că s-a observat că multe suflete au avut așteptări în privința portalului din Decembrie 2012 și au avut o atitudine de genul „pică pară...” (formularea îmi aparține), Fondatorii au sugerat Creatorului prelungirea deschiderii energiilor acestui portal precesional (față de cele 3 zile planificate inițial), astfel încât mai multe suflete să fie capabile să le asimileze și să le integreze în viețile lor. O parte din aceste lucruri le-ați citit deja în articolul „Ce s-a întâmplat în realitate pe 21 Decembrie 2012?”, care se constituie ca o anexă la cartea „Integrarea sufletului”.
În această carte se intră considerabil în profunzimea noțiunilor introduse în cărțile anterioare (cuprinsul detaliat poate fi consultat aici).

Toate cele bune!
George Acu


Pentru cei care aud prima dată despre aceste lucruri, îi invităm să vizioneze cele 3 emisiuni din anii trecuți cu Sal Rachele (de circa o oră fiecare, subtitrate în limba română), care conțin informații ce sunt relevante și în prezent - http://fondatorii2013.info/emisiune-sal-rachele-si-fondatorii

Cărțile lui Sal Rachele (dintre care ultimele 2 sunt scrise în colaborare cu Fondatorii) „Pământul se Trezește: Profeții 2012-2030”, „Transformări Planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” și „Viața la Frontiera Cunoașterii” sunt disponibile pe site-ul editurii, cu discount.
Înregistrările de la evenimentul cu Sal Rachele și Fondatorii de anul trecut (11 ore 30 minute) se găsesc aici.



Alte anunțuri relevante:


- Începând cu 4 iulie 2013 este disponibil albumul cu muzică de meditație „Jewels of Illumination”, care conține piese în interpretarea lui Sal Rachele (pian) și Mia Margaret (harpă). Puteți asculta mostre din aceste piese aici.

- Pe 1 iulie a fost publicată cartea „Conectarea cu arcturienii” de David Miller. Cuprinsul detaliat, precum și un fragment din carte, se află aici.

- Am instituit o reducere de 17% pentru cartea „Conexiunea Lira-Pământ”. Puteți vedea cuprinsul și un fragment din carte aici.

- Avem în pregătire o carte intitulată „Matricea Divină - Dialoguri”, scrisă de un medium român în colaborare cu Arhanghelii Metatron, Rafael, Mihail, Gabriel, Zadakiel, Uriel, Consiliul Pleiadian și Seth, care are un aspect educativ, oferind informații metafizice aplicabile în viața de zi cu zi și, de asemenea, dezbate unele concepte vehiculate în mediul mai mult sau mai puțin spiritual, prezentând puncte de vedere inedite.


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Hyves

Dacă nu mai doriți să primiți acest buletin informativ, apăsați aici.