Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Prelansare „Conectarea cu arcturienii” de David Miller

Prelansare „Conectarea cu arcturienii” de David Miller
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Coperta `Conectarea cu arcturienii`

Prelansare

Conectarea cu arcturienii


de David Miller


Dragi prieteni,

La sfârșitul lunii iunie 2013 va apărea cartea „Conectarea cu arcturienii”, de David Miller.

Este un material deosebit, în care arcturienii -una dintre civilizațiile iluminate care ajută Pământul în mod dezinteresat și nu se interferează cu liberul arbitru al pământenilor-, pe lângă o prezentare a lor și a lumii din care vin, explică noțiuni de bază ale planului eteric și detaliază ajutorul pe care îl pot oferi, la cerere, în materie de vindecare personală. De asemenea, prezintă modul în care cei ce doresc și rezonează se pot conecta cu ei, astfel putându-se implica în acțiuni mai de anvergură, cu efect asupra mediului vibrațional global.

Puteți participa în timp real (chiar în timp ce citiți) la exercițiile, meditațiile și inițierile (initiare, lb.latină=a începe) detaliate în carte.


Foarte rar se întâmplă să apară o carte care să aibă potențialul de a schimba conștiința întregii noastre culturi planetare. Mulți au vorbit despre procesul de înălțare, dar puțini înțeleg ce înseamnă el cu adevărat. Cine se află dincolo de Pământ în realitate? Încotro ne îndreptăm? Care ne sunt opțiunile? Ce trebuie făcut ca să ne pregătim pentru acest eveniment? Oare toată lumea se înalță în aceeași dimensiune? Ce s-a întâmplat cu dimensiunea a 4-a? Cum putem înțelege dimensiunea a 5-a? Cum este simțită aceasta? Cum funcționează ea? Cum arată ființele din dimensiunea a 5-a? Cum trăiesc ele?

Această carte răspunde la toate aceste întrebări într-o manieră ușor de înțeles. Ne explică relațiile pe care le avem cu grupurile extraterestre și ce anume fac acestea pentru a ajuta Pământul și locuitorii săi în acest moment galactic crucial. Explică modul în care ne putem ridica vibrația acum și începe procesul de integrare a energiilor din dimensiunile mai înalte în lumea noastră tridimensională.

Arcturienii ne-au oferit un obiectiv crucial pentru accelerarea conștiinței planetare. Ei au prezentat conceptul de înălțare în grup prin crearea Grupurilor de Patruzeci. Au prezentat și conceptul Triunghiului Sacru – o metodă de integrare și unificare a gândirii religioase și spirituale de pe Pământ.

Toți cei care citesc această carte vor simți în ființa lor prezența energiei din dimensiunea a 5-a. Veți putea să experimentați o viziune a conștienței pentadimensionale (5D). Aceasta vă va influența profund capacitatea de a vă expanda percepția asupra realității și vă va ajuta să participați la înălțarea personală și planetară care a început deja.



Până la data lansării o puteți comanda în avans, beneficiind astfel de o reducere de 11% (această reducere se va aplica și precomenzilor primite înainte de acest anunț).

Cuprinsul detaliat al cărții se află aici:
http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/conectarea-cu-arcturienii.html

Pagina FB a cărții se află aici: http://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii



Alte anunțuri relevante:

- Am instituit o reducere de 17% la cartea „Conexiunea Lira-Pământ”, de Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane.


- Între 14 și 27 noiembrie 2013 vom organiza din nou la București un eveniment mai amplu cu Sal Rachele și ghizii săi spirituali (Fondatorii, arcturienii 7D, Leah, Sananda și ale Ființe de Lumină). Vom anunța în curând, prin acest buletin informativ, programul și detaliile de înscriere.

Facebook LinkedIn Google+ Twitter Hyves
subsol