Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Apariție „Conexiunea Lira-Pământ” de Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane

Apariție „Conexiunea Lira-Pământ” de Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Conexiunea Lira-Pământ (de Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane)

Apariție editorială:

Conexiunea Lira-Pământ

de Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane


Dragi prieteni,

Începând din 20 martie 2013, La Editura Proxima Mundi este disponibilă cartea „Conexiunea Lira-Pământ”, de Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane.

Carte organizată sub formă de întrebări și răspunsuri, cu privire la legătura dintre civilizațiile de pe Pământ și cele din constelația Lira, unde a avut loc primul Mare Experiment din acest Univers, la care o parte dintre noi au participat în calitate de co-creatori. Informațiile prezentate sunt structurate folosind modelul realității cu 12 densități și oferă atât o perspectivă specifică densității a 8-a, cât și o serie de amănunte interesante despre una dintre primele civilizații din acest Univers local.

La ora actuală avem multe piese de puzzle de recuperat din istoria propriului suflet, a sistemelor stelare și a civilizațiilor prin care am trecut vreme de zeci de milioane de ani. Cunoaștem numai o porțiune minusculă (și controversată) a vastei istorii pe care o avem ca suflete apărute din Dumnezeu. Pe măsură ce oamenii încep să își reamintească fragmente din vieți anterioare trăite pe alte planete și în alte tipuri de corpuri, precum și să intuiască faptul că unele idei din filmele considerate science-fiction sunt inspirate dintr-o realitate mai cuprinzătoare, literatura de acest gen va depăși stadiul unei simple curiozități, în anii de transformări planetare masive prin care trecem chiar în timp ce citim aceste rânduri.

Sunteți invitați la o călătorie fascinantă, care vă poate trezi amintiri aflate în memoria individuală a propriului suflet.


Cuprinsul detaliat al cărții se află aici: http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/conexiunea-lira-pamant.html

Cei care doresc să o distribuie ne pot contacta aici.





O parte dintre dumneavoastră au spus că au văzut târziu sau nu au găsit în inbox buletinele noastre informative anterioare. Pentru a le împiedica să intre în spam pe viitor, puteți adăuga în lista de contacte adresa proxima [pct] mundi [at] althea [pct] ro .

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Hyves
subsol

{modify}Modificare abonament la newsletter{/modify}


RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Cei care doresc să distribuie cărțile pot folosi formularul de contact.