Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

(AUDIO) Sal Rachele și Fondatorii la București - 5,6,7 octombrie 2012

(AUDIO) Sal Rachele și Fondatorii la București - 5,6,7 octombrie 2012
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser..
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii)

Înregistrare audio

eveniment Sal Rachele

și Fondatorii,


București

5,6,7 octombrie 2012

Dragi prieteni,

Am început să distribuim înregistrările audio de la evenimentul de la București, la care au participat Sal Rachele, Fondatorii, arcturienii, Sananda, Leah și alte Ființe de Lumină. (Îi invităm pe cei care au participat să își împărtășească experiențele avute la eveniment aici.)

Materialul audio a fost editat, din el nefăcând parte sesiunile de împărtășiri individuale ale participanților la eveniment. Este transpus pe 2 DVD-uri, totalizând 11 ore și 30 minute. Ele pot fi redate cu un DVD player obișnuit sau la un computer care are unitate DVD. Din motive de compatibilitate cu playerele DVD existente pe piață (dat fiind că majoritatea pot reda formatul DVD-Video și în cazuri mult mai rare DVD-Audio), la fiecare capitol am adăugat și diapozitive grafice, care conțin un fundal și titlul fiecărui capitol redat. Astfel, tehnic vorbind, formatul final al celor 2 discuri este DVD-Video. Este bine să vă asigurați în prealabil dacă playerul dumneavoastră DVD poate reda formatul DVD-Video (verificați să conțină simbolul afișat în dreapta pe această pagină).

Cuprinsul detaliat al celor 2 DVD-uri este afișat aici. Cele 2 DVD-uri nu se distribuie separat, ci doar ca set, iar prețul afișat este pentru ambele.

Pentru cei care au participat la evenimentul din București există un preț redus. Bifați opțiunea respectivă, iar la urmă precizați numărul de participare. DVD-urile cu preț redus sunt disponibile în limita numărului de participanți la evenimentul din București.

În cel mult 2 săptămâni va fi disponibil și albumul lui Sal Rachele intitulat „Angel Dance” (Dansul îngerilor), a cărui listă de melodii este afișată aici. Îl puteți comanda în avans, urmând să vi-l expediem cu prioritate, în ordinea primirii precomenzilor.

Vom reveni cu detalii în următoarele buletine informative.

Vă anunțăm că anul acesta vom onora comenzile primite online doar până la data de 16 decembrie inclusiv, urmând să ne reluăm activitatea după 27 decembrie.


Pentru cei care doresc și mai multe informații, îi invităm să vizioneze cele 3 emisiuni cu Sal Rachele (de circa o oră fiecare, subtitrate în limba română) - http://fondatorii2012.info/emisiune-sal-rachele-si-fondatorii

Cărțile lui Sal Rachele: „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030”, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul editurii, cu discount.

Facebook Google+ Twitter LinkedIn Hyves

Dacă nu mai doriți să primiți acest buletin informativ, apăsați aici.