Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Sal Rachele și Fondatorii în România, la București - 5,6,7 octombrie 2012

Sal Rachele și Fondatorii în România, la București - 5,6,7 octombrie 2012
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030

Sal Rachele și
Fondatorii în
România,
la București

5,6,7 octombrie 2012

Dragi prieteni,

Au mai rămas 2 săptămâni până la evenimentul cu Sal Rachele și Fondatorii, de la București.

Retrimitem acest newsletter pentru cei care, din diferite motive, nu l-au citit pe cel anterior, trimis în urmă cu circa 5 luni. Mai există câteva locuri disponibile la eveniment. Locurile la sesiunile individuale s-au ocupat în totalitate.

Cei ce doresc să se înscrie sunt rugați să intre pe site-ul http://fondatorii2012.info , unde se găsesc mai multe detalii.

Evenimentul va fi unul intensiv (circa 17 ore, pe parcursul celor 3 zile), programul fiind următorul:

Ziua 1

O seară cu Fondatorii, prezentat de Sal Rachele (traducere în limba română asigurată)
Vineri seara, durata estimată 2:30 h (18:30 - 21:00)

Introducere în dinamica transformărilor planetare

Sal și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vor detalia științific transformările ce au loc, împreună cu ultimele proiecții privind situația economică, potențialele privind conflictele și pacea, detalii privind locații sigure de trăit în anii care vin, stiluri de viață de dezvoltare și abundență mai degrabă decât de supraviețuire și multe altele. Sal va face channeling pentru Fondatori, ființe de Lumină pură din cea de a 12 dimensiune, care vizitează Pământul de fiecare dată când au loc transformări profunde, pentru a oferi din iubirea și înțelepciunea lor.

Ziua a 2-a

Pregătirea sufletului pentru transformările planetare și ascensiune (înălțare), prezentat de Sal Rachele (traducere în limba română asigurată)
Sâmbătă, durata estimată: 8 ore (10:00 - 18:00)

Vindecarea și evoluția celor 6 corpuri mai dense

- Vindecarea totală - o metodă cuprinzătoare privind cele 6 niveluri de vindecare (fizic, emotional, mental, astral, eteric, cauzal), cum să accesați fiecare nivel și să eliberați blocajele și distorsiunile. Este inclusă o procedură detaliată despre cum să fie obținută o vindecare totală și permanentă a tuturor nivelurilor ființei, vindecarea liniei temporale, vindecarea cauzei originare si multe alte aspecte ale vindecării, ca precursor al evoluției înalte și ascensiunii.

Ziua a 3-a

Ascensiunea (înălțarea) și transformările planetare
(traducere în limba română asigurată)
Duminică, durata estimată: 6 ore (10:00 - 16:00)

Programul Maestru, tiparul înălțării

Include informații despre procesul ascensiunii, ce înseamnă el pentru corpul fizic, cum să fie declanșat procesul transformării corpului fizic în corp cristalin nemuritor, meditații privind mediul optim de creare și dezvoltare a Vehiculului de Lumină Merkaba, metode de acces la Codurile Sacre de sunet și lumină, meditații de inițiere a ascensiunii, tonuri sacre.


Pentru cei care doresc și mai multe informații, îi invităm să vizioneze cele 3 emisiuni cu Sal Rachele (de circa o oră fiecare, subtitrate în limba română) - http://fondatorii2012.info/emisiune-sal-rachele-si-fondatorii

Cărțile lui Sal Rachele „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030”, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul editurii, cu discount.

Facebook Google+ LinkedIn Twitter Hyves

Dacă nu mai doriți să primiți acest buletin informativ, apăsați aici.

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Cei care doresc să distribuie cărțile pot folosi formularul de contact.