Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Sal Rachele despre anul 2012 (video subtitrat în limba română)

Sal Rachele despre anul 2012 (video subtitrat în limba română)
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii)

Sal Rachele
despre anul 2012



--video subtitrat în limba română--

Dragi prieteni,

Tocmai am terminat de tradus și subtitrat a 3-a emisiune video cu Sal Rachele, intitulată „Sal Rachele despre anul 2012”.

Mai sunt aproape 3 luni până la solstițiul de iarnă, moment după care va fi mult mai greu de „schimbat macazul” în ceea ce privește deciziile de viață ale fiecăruia. De aceea, a ști din timp care sunt tendințele cele mai probabile în ceea ce privește viața personală, precum și economia, politica și multe alte schimbări planetare preconizate să aibă loc este de o importanță capitală.

Dacă rezonați cu informația din acest film, îl puteți distribui și încorpora în site-urile/blogurile voastre, sau îl puteți da mai departe prietenilor și cunoștințelor voastre.

Vă doresc vizionare utilă și plăcută!
George Acu


Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ați visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârșit, după milioane de ani de ignoranță, întuneric și suferință. Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din viața voastră -această viață-, aici și acum.

„Dragi oameni, porniți acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteți în viață exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creația Infinită. Este în regulă dacă nu credeți lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câțiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieții voastre.”

- Fondatorii, iunie 2011


Cărțile lui Sal Rachele „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030”, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul editurii, cu discount.

Link-uri conexe:

-- Sal Rachele și Fondatorii în România, la București: 5-7 octombrie 2012: http://www.fondatorii2012.info .
Încă mai există disponibilități.

-- „3 Pământuri paralele” - o altă emisiune (video) cu Sal Rachele și Fondatorii, subtitrată în limba română:
http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

-- „Sal Rachele despre perioada 2012-2030” - o altă emisiune (video) subtitrată în limba română:
http://www.youtube.com/watch?v=klCq-fYWS-I

-- cei care sunt interesați să distribuie cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 sunt rugați să ne contacteze prin formularul de contact.

Facebook LinkedIn Twitter Google+ Hyves
subsol
{modify}Dacă doriți să vă modificați abonamentul, apăsați aici.{/modify}