Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Reducere la cartea „Pământul se trezește” în perioada 15-30 septembrie 2012

Reducere la cartea „Pământul se trezește” în perioada 15-30 septembrie 2012
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii)

Editura Proxima Mundi

Pământul se trezește:
Profeții 2012-2030



-reducere 10% în perioada 15-30 septembrie 2012-

Dragi prieteni,

În perioada 15-30 septembrie 2012 vă puteți procura cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” cu reducere de 10% pentru comenzile făcute online. La comenzile de mai multe exemplare scad considerabil cheltuielile de transport per exemplar.

În ultima vreme am întâlnit mai multe grupuri de oameni care doresc să trăiască altfel, departe de oraș, în armonie cu ei înșiși și cu natura, fără să fi citit aceste cărți, dar intuind că nu va mai merge multă vreme cu stilul de viață actual. Cartea în discuție este un veritabil manual pentru prezent și pentru anii următori, oferind o imagine de ansamblu foarte cuprinzătoare asupra situației din prezent, precum și soluții pentru trecerea la un stil de viață alternativ, autosustenabil, la care, de voie sau de nevoie, odată cu continuarea prăbușirii sistemului actual (economic, politic etc.), vom trece mai devreme sau mai târziu. Spre deosebire de alte transmisiuni prin channeling care promit saltul fără efort în dimensiuni mai elevate ale existenței, cartea de față are meritul de a aduce cititorul cu picioarele pe Pământ, de a-l ajuta să evalueze cu sinceritate situația proprie și de a-i oferi idei practice, aplicabile imediat, precum și orizontul unei evoluții personale oneste.

__________________________

Cum să inițiați o comunitate

Înființarea unei comunități intenționale implică un număr oarecare de încercări și erori. Aceasta se întâmplă deoarece nu puteți cunoaște cu certitudine toate deciziile bazate pe liber arbitru, pe care le vor lua membrii și potențialii membri. Puteți să rămâneți vigilenți, conștienți și receptivi la energiile celorlalți și să luați niște decizii relativ înțelepte împreună, dar întotdeauna vor exista turnúri neașteptate în aventura (sau drama) traiului în comun.

În orice încercare de acest fel, este important să vă reuniți cu cei care co-creează comunitatea cu voi și să stabiliți exact scopul pentru care vă aflați împreună, ce anume sperați să realizați, precum și un minim plan de acțiune. Vă sugerăm să studiați comunitățile existente și să vedeți ce funcționează și ce nu la fiecare. Puneți-vă niște întrebări de bază: „Sunt acei oameni fericiți? Oare ei cresc și evoluează împreună? Produc ei un contrast pozitiv cu lumea, în vreun fel? Sunt îndeplinite nevoile lor de bază? Au ei o exprimare emoțională sănătoasă? Sunt ei încurajați să fie atât umani, cât și Divini? Oare membrii au un sentiment de auto-împuternicire (în loc să se bazeze foarte mult pe liderul lor, dacă au unul)?”

Fie că vă aflați în procesul de co-creare al unei comunități noi, fie că vă alăturați uneia existente, întrebați-vă: „Funcționează structura financiară și monetară? Au membrii un cuvânt de spus cu privire la ceea ce se întâmplă în cadrul consiliilor și referitor la lideri? Care este relația comunității cu așezările locale: orașe, județe, sate, provincii? Cum rezolvă membrii conflictele, atât în cadrul comunității, cât și între comunitate și exterior?”

Majoritatea comunităților „de succes” promovează un statut de membru temporar, care permite sufletelor interesate să încerce să trăiască acolo, și oferă membrilor existenți ocazia de a-i cunoaște pe membrii potențiali.

Unele comunități promovează mai multe nivele de implicare, pornind de la rezident temporar, partener asociat, până la membru permanent etc., fiecare nivel aducând cu sine mai multă responsabilitate și autoritate.

Este important ca între membri să existe înțelegeri clare și concise – atât scrise, cât și verbale. Acest fapt va reduce la minim surprizele de mai târziu.

__________________________

Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ați visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârșit, după milioane de ani de ignoranță, întuneric și suferință. Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din viața voastră -această viață-, aici și acum.

„Dragi oameni, porniți acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteți în viață exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creația Infinită. Este în regulă dacă nu credeți lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câțiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieții voastre.”

- Fondatorii, iunie 2011


Celelalte două cărți ale lui Sal Rachele, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul Editurii Proxima Mundi, cu discount. Cele 3 cărți conțin o cantitate considerabilă de informație, a cărei asimilare durează cel puțin câteva luni. Pot fi considerate manuale. Informațiile sunt prezentate sintetic, cu simplitate și claritate.

Link-uri conexe:

-- Sal Rachele și Fondatorii în România, la București, 5-7 octombrie 2012: http://www.fondatorii2012.info .

-- „Sal Rachele despre perioada 2012-2030” - emisiune (video) cu Sal Rachele, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=klCq-fYWS-I

-- „3 Pământuri paralele” - emisiune (video) cu Sal Rachele și Fondatorii, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

-- cei care sunt interesați să distribuie cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 sunt rugați să ne contacteze prin formularul de contact.

subsol
{modify}Dacă doriți să vă modificați abonamentul, apăsați aici.{/modify}