Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Lansare `Pământul se trezește` în cadrul evenimentului `Poarta către tine` - Pitești, 8 august

Lansare `Pământul se trezește` în cadrul evenimentului `Poarta către tine` - Pitești, 8 august
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii)

Pământul se trezește:

Profeții 2012-2030


lansare de carte

în cadrul evenimentului

Poarta către tine

la Centrul Cultural Pitești,

8 august 2012

Dragi prieteni,

Vom fi prezenți cu o lansare de carte în cadrul evenimentului Poarta către tine organizat la Centrul Cultural Pitești, miercuri, 8 august 2012 și vom aborda următoarele subiecte:

- Cele mai probabile tendințe ale omenirii (pe grupuri de ființe), în contextul schimbărilor de mare anvergură prin care trecem, cu referințe la economie, politică, biologie și alte câteva domenii. Ce este înălțarea/ascensiunea și ce nu este. Mutații biologice în relație cu nivelul individual de conștiință.
- Bazele metafizicii – densități și dimensiuni, vibrații și liberul arbitru; alegeri și consecințe; evoluția și istoria individuală a sufletului, într-un context mai larg, galactic.
- Pământul ca Mare Experiment. 3 Pământuri paralele. O imagine de ansamblu a contextului cosmic al prezentului (Ciclul Precesional suprapus peste Saltul Galactic) și sugestii de acțiune.
- Formarea comunităților intenționale autosustenabile, ca alternativă la colapsarea sistemului actual, în următorii câțiva ani – oamenii implicați, `cerințe` tehnice și rezultate posibile. Discernământ și responsabilitate.



Celelalte două cărți ale lui Sal Rachele, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” vor fi și ele disponibile la acest eveniment, cu discount (sunt disponibile și pe site-ul Editurii Proxima Mundi). Cele 3 cărți conțin o cantitate considerabilă de informație, a cărei asimilare durează cel puțin câteva luni. Pot fi considerate manuale. Informațiile sunt prezentate sintetic, cu simplitate și claritate.

Link-uri conexe:

-- Sal Rachele și Fondatorii în România, 5-7 octombrie 2012: http://www.fondatorii2012.info

-- „Sal Rachele despre perioada 2012-2030” - emisiune (video) cu Sal Rachele, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=klCq-fYWS-I

-- „3 Pământuri paralele” - emisiune (video) cu Sal Rachele și Fondatorii, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

-- cei care sunt interesați să distribuie cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 sunt rugați să ne contacteze prin formularul de contact.

Facebook LinkedIn Twitter Google+ Hyves
subsol
{modify}Dacă doriți să vă modificați abonamentul, apăsați aici.{/modify}