Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Reducere la cartea „Pământul se trezește” în perioada 12-21 iulie 2012

Reducere la cartea „Pământul se trezește” în perioada 12-21 iulie 2012
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii)

Editura Proxima Mundi

Pământul se trezește:
Profeții 2012-2030




-reducere în perioada 12-21 iulie 2012-

Dragi prieteni,

În perioada 12-21 iulie 2012 vă puteți procura cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” cu reducere pentru comenzile făcute online. La comenzile de mai multe exemplare scad considerabil cheltuielile de transport per exemplar.

Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ați visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârșit, după milioane de ani de ignoranță, întuneric și suferință. Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din viața voastră -această viață-, aici și acum.

„Dragi oameni, porniți acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteți în viață exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creația Infinită. Este în regulă dacă nu credeți lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câțiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieții voastre.”

- Fondatorii, iunie 2011


Celelalte două cărți ale lui Sal Rachele, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul Editurii Proxima Mundi, cu discount. Cele 3 cărți conțin o cantitate considerabilă de informație, a cărei asimilare durează cel puțin câteva luni. Pot fi considerate manuale. Informațiile sunt prezentate sintetic, cu simplitate și claritate.

Link-uri conexe:

-- Sal Rachele și Fondatorii în România, 5-7 octombrie 2012: http://www.fondatorii2012.info .
Perioada de înscriere și rezervare a fost extinsă până la 16 iulie 2012, după care, înscrierile se vor face numai în limita locurilor rămase disponibile.

-- „Sal Rachele despre perioada 2012-2030” - emisiune (video) cu Sal Rachele, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=klCq-fYWS-I

-- „3 Pământuri paralele” - emisiune (video) cu Sal Rachele și Fondatorii, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA


-- cei care sunt interesați să distribuie cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 sunt rugați să ne contacteze prin formularul de contact.

-- Pentru a vă asigura că acest buletin informativ (newsletter) nu vă intră în Spam, puteți adăuga adresa proxima.mundi @ althea.ro în agenda de contacte. Dacă dați acest mesaj mai departe, ștergeți rândul din subsolul paginii, deoarece există riscul ca alți oameni, cărora le trimiteți mesajul, că vă poată modifica abonamentul sau dezabona de la acest newsletter.

{share:facebook} {share:linkedin} {share:twitter} {share:google}
subsol
{modify}Dacă doriți să vă modificați abonamentul, apăsați aici.{/modify}