Sal Rachele despre perioada 2012-2030 (video subtitrat în limba română)

Sal Rachele despre perioada 2012-2030 (video subtitrat în limba română)
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii)

Sal Rachele despre perioada 2012-2030--video subtitrat în limba română--

Dragi prieteni,

Tocmai am terminat de tradus și subtitrat o altă emisiune cu Sal Rachele, intitulată „Sal Rachele despre perioada 2012-2030”. Aceasta a fost realizată pe 30 septembrie 2011 și a fost transmisă live pe internet la acel moment, înainte de lansarea cărții „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” în Statele Unite ale Americii (apărută și în limba română la Editura Proxima Mundi, pe 23 mai 2012).

Mai sunt aproape 6 luni până la solstițiul de iarnă, moment după care va fi mult mai greu de „schimbat macazul” în ceea ce privește deciziile de viață ale fiecăruia. De aceea, a ști din timp care sunt tendințele cele mai probabile în ceea ce privește viața personală, precum și economia, politica și multe alte schimbări planetare preconizate să aibă loc este de o importanță capitală.

Se estimează că sistemele actuale (economice/politice) vor intra într-un declin accelerat în decursul următorilor ani, de aceea aceste informații sunt difuzate în avans, împreună cu soluțiile și alternativele posibile la starea de lucruri actuală. Filmul în discuție și cărțile lui Sal Rachele în general oferă o imagine de ansamblu largă, precum și soluții practice. În acest moment, totuși, mulți oameni sunt conștienți că lumea nu este ceea ce am vrea să fim făcuți să credem că este, dar destul de puțini s-au angajat la propriu în aplicarea de soluții alternative în viața lor, rămânând mai degrabă într-o dimensiune teoretică a metafizicii și spiritualității. Totuși, procentul acestora din urmă este în creștere de la o zi la alta. Sperăm ca prin acest gen de informații, din ce în ce mai mulți oameni să ajungă în propriul prezent și să și acționeze conform cu dorințele lor de mai bine.

Dacă rezonați cu informația din acest film, îl puteți distribui și încorpora în site-uri/bloguri după cum credeți de cuviință.

Vă doresc vizionare plăcută și utilă!
George Acu


Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ați visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârșit, după milioane de ani de ignoranță, întuneric și suferință. Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din viața voastră -această viață-, aici și acum.

„Dragi oameni, porniți acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteți în viață exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creația Infinită. Este în regulă dacă nu credeți lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câțiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieții voastre.”

- Fondatorii, iunie 2011


Celelalte două cărți ale lui Sal Rachele, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul editurii, cu discount. Cele 3 cărți conțin imens de multă informație, a căror asimilare durează cel puțin câteva luni. Pot fi considerate manuale. Informațiile sunt prezentate cu simplitate, bun simț și claritate.

Link-uri conexe:

-- Sal Rachele și Fondatorii în România, 5-7 octombrie 2012: http://www.fondatorii2012.info .
Perioada de înscriere și rezervare a fost extinsă până la 16 iulie 2012.

-- „3 Pământuri paralele” - o altă emisiune (video) cu Sal Rachele și Fondatorii, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

-- cei care sunt interesați să distribuie cartea „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 sunt rugați să ne contacteze prin formularul de contact.

subsol
{modify}Dacă doriți să vă modificați abonamentul, apăsați aici.{/modify}