Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Lansare `Pământul se trezește` la BookFest 2012

Lansare `Pământul se trezește` la BookFest 2012
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Lansare Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 la BookFest 2012, pe 2 iunie, la orele 18

Lansare

Pământul se trezește:

Profeții 2012-2030

la BookFest 2012

Dragi prieteni,

Vă invităm la lansarea cărții „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” în cadrul BookFest 2012, sâmbătă, 2 iunie 2012, orele 18:00, la pavilionul C2, standul B27, în spațiul firmei STAND - Agenție Difuzare Carte.

Nu va fi o lansare formală. Avem pregătite multe noutăți, în special datorită faptului că 2012 este an terminal de ciclu precesional (care se încheie la solstițiul de iarnă).

Vă așteptăm.

(La sfârșitul acestui mesaj avem câteva anunțuri importante.)


Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ați visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârșit, după milioane de ani de ignoranță, întuneric și suferință. Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din viața voastră -această viață-, aici și acum.

„Dragi oameni, porniți acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteți în viață exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creația Infinită. Este în regulă dacă nu credeți lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câțiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieții voastre.”

- Fondatorii, iunie 2011


Cuprinsul detaliat al cărții se află aici: http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/pamantul-se-trezeste-profetii-2012-2030.html



Le reamintim celor interesați de evenimentul cu Sal Rachele și Fondatorii din toamnă că azi, 31 mai 2012, este ultima zi de preînregistrare, iar pe 8 iunie este ultima zi de rezervare (pentru cei care s-au preînregistrat). Intrați la adresa http://www.fondatorii2012.info pentru mai multe detalii.


O parte dintre dumneavoastră au spus că au văzut târziu sau nu au găsit în inbox buletinele noastre informative anterioare. Pentru a le împiedica să intre în spam pe viitor, puteți adăuga în lista de contacte adresa proxima.mundi@althea.ro .

subsol

{modify}Modificare abonament la newsletter{/modify}